E$KiYA Klanları Savaş Raporları

• Konuyu başlatan DeletedUser9770
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser

Ziyaretçi
kendal adamın dibisin la :D

bi ara bunun tartışması yaşanıyodu... birileri mis atmayı bilmiyosunuz falan diye atıp tutuyodu :D bu bence çok güzel bi stratejik harekettir :)

çok güzel denk gelmiş tebrikler :D

levent abi hiç tahmin etmemiştir heralde blink

DeletedUser43259

Ziyaretçi
selamlar gençler tahmın etmek ile bir ilgisi yok 2 oyuncu guzel stratejı kurmus ve köyü almışlardır...

bunun yanında ama mis atmayı halen bilmiyorsunuz lafım zamanında soylenen dogru bır laftır :)

bır rapora bakıp konusmak laf kalabalıgıdır zaman kaybetmemek lazım bu konuda neticede oyundur :)
cok sey yazabılırdım şimdi buraya ancak uzun uzadıya gıder malzeme olmasın kımse gerılmesın..
sonucda köy gitmişdir bana göre gec kalınmıstır bıle alınmasında..
tekrar tebrıkler...

DeletedUser

Ziyaretçi
levent abi ağır başlılığına hayranım...

ama güzel rapor abi şimdi ya :D

DeletedUser43259

Ziyaretçi
YAHUU HALEN site54 diyorsunuz w20 de site54 mü var onu bırak Restten kim kaldı onu sormak gerek..
w21 acıldı tum rest cıler w20 rest cekıp gitti :)
tabii bu sorun onların sorunu acıkcası...
Artık dünya rest dışında kimin siz ona karar verin..
yoksa boş köy alıpda raporu koymayın..

DeletedUser

Ziyaretçi
Daha buraya yaziyorsan koylerin bos olmamasi gerekir basindasn yani :)

DeletedUser43475

Ziyaretçi
YAHUU HALEN site54 diyorsunuz w20 de site54 mü var onu bırak Restten kim kaldı onu sormak gerek..
w21 acıldı tum rest cıler w20 rest cekıp gitti :)
tabii bu sorun onların sorunu acıkcası...
Artık dünya rest dışında kimin siz ona karar verin..
yoksa boş köy alıpda raporu koymayın..

karalama yapmayalım..

bos bos da konusma yerı deyıl burası..

DeletedUser43362

Ziyaretçi
18 de yenılnıdınız tam kadro degılız ayagına yattınız . w20 geldık w21 acıldı restciler oraya gitti site54 oyunda degıldı dıyorsunuz . w21e gelıcez elektrikler gitti mis atamadık diyeceksiniz .

Böyle yapcaksanız oynamayalım . Dükkanı kapatıp gidelim artık .

DeletedUser

Ziyaretçi
18 de yenılnıdınız tam kadro degılız ayagına yattınız . w20 geldık w21 acıldı restciler oraya gitti site54 oyunda degıldı dıyorsunuz . w21e gelıcez elektrikler gitti mis atamadık diyeceksiniz .

Böyle yapcaksanız oynamayalım . Dükkanı kapatıp gidelim artık .

hocam sıkıntı şu ki her zaman yenilenin bahanesi oluyor tamam bahanende olabilir ama bunu sürekli dile getirip tebrik etmeyip tekrarladıgımızdan artık herkese bu durum sıkıcı geliyor ve her dünyada bahaneler türetilmeye devam edecek malesef

DeletedUser43259

Ziyaretçi
karalama yapmayalım..

bos bos da konusma yerı deyıl burası..

dogru boş konusmamak gerek..

bak buraya yazıyorum senın için mutlu ol diye..
en büyük eşkiya her dünyanın bir numarası oynsalarda oynamasalarda....
en azından şu oyun dünyasında bir - iki kişiyi mutlu edeyim ;)

heralde şimdi boş boş konuşuyor demezsin :)

DeletedUser

Ziyaretçi
Bildiğim kadarıyla Eşkiya savaş raporları bölümü burası ama neler konuşuluyor...

DeletedUser43475

Ziyaretçi
dogru boş konusmamak gerek..

bak buraya yazıyorum senın için mutlu ol diye..
en büyük eşkiya her dünyanın bir numarası oynsalarda oynamasalarda....
en azından şu oyun dünyasında bir - iki kişiyi mutlu edeyim ;)

heralde şimdi boş boş konuşuyor demezsin :)

ahahahaha :D 0-6 yas grubu cocuk şöyleşin bittimi ?

burası rapor forumu gardaş :)

bide kaç kere yıktınızda konuşuyorsunuz ? icraat görelim.

DeletedUser43475

Ziyaretçi
hocam sıkıntı şu ki her zaman yenilenin bahanesi oluyor tamam bahanende olabilir ama bunu sürekli dile getirip tebrik etmeyip tekrarladıgımızdan artık herkese bu durum sıkıcı geliyor ve her dünyada bahaneler türetilmeye devam edecek malesef

like :) :)

DeletedUser43259

Ziyaretçi
asdes007 muhatabımmısın sen...(muhatabım derken sen w20 de varmısın varsan ben neden görmüyorum sesin çıkmıyor hiç)
çoluk çoçuk muhabbeti yapıyorsunya birde :))
çok güldürdün beni köylü..

Son düzenleme bir moderatör tarafından:

DeletedUser43259

Ziyaretçi
bu son yazımdı buraya Rapor dışındaki yazılarımdan ve cevreye verdıgım rahatsızlıkdan dolayı kusura bakmasın kimse...
The EnD
asdes007 ama genede muhatabım sen değilsin bir yazılarına bak birde aynaya sonra git biraz hava al :)

DeletedUser43475

Ziyaretçi
bu son yazımdı buraya Rapor dışındaki yazılarımdan ve cevreye verdıgım rahatsızlıkdan dolayı kusura bakmasın kimse...
The EnD
asdes007 ama genede muhatabım sen değilsin bir yazılarına bak birde aynaya sonra git biraz hava al :)

ben senın havanı almıs gıbıyım :D w20 de varım ama ole takılıyorum ınsallah bıdahakı worde gene cıkarsınız gene kacarsınız :D

öptüm papai

DeletedUser

Ziyaretçi
REST-EŞKİYA Savaşı bitmiştir.Bundan sonra Rest ve yandaşları kuzeye gelmeye cesaret edemez.;===)