Deli Dumrul

• Konuyu başlatan DeletedUser58901
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser58901

Ziyaretçi
Deli Dumrul klanı w24ten bilenler bilir ben w26da tanıştım nasıl diyeyim normal olmayanlar topluluğu daha açıklayıcı olabilir kimin ne yapacağı belli olmaz herkese başarılar dilerim hedefimiz eğlence sonra dünya kapanışı kim kapatır bilemem ama kapanana kadar biz burdayız sanırım :):)

DeletedUser

Ziyaretçi
deli dumrul gec kaldı sanırım bu worldde :D genel olarak her acılan dünyada en baslarda görüyodum :D

DeletedUser

Ziyaretçi
w26 da dumrul kurulmadı sen çok yanlış gelmişsin kardeş :)

DeletedUser

Ziyaretçi
Her yer cakmasi kuruluyor batu radjap dumrul u değil w26 daki

DeletedUser58901

Ziyaretçi
Her yer cakmasi kuruluyor batu radjap dumrul u değil w26 daki

radjap şuan yok doğrudur w4te kurmuş kendisi sanırım benim bilgim yoktu sonradan bizimkiler w24te kurmuşlar sonradan w4den bir oyuncu görmüş söylemiş bizimkilere klan resmi dahi aynıymış bunu söylediler şahsen

DeletedUser

Ziyaretçi
radjap şuan yok doğrudur w4te kurmuş kendisi sanırım benim bilgim yoktu sonradan bizimkiler w24te kurmuşlar sonradan w4den bir oyuncu görmüş söylemiş bizimkilere klan resmi dahi aynıymış bunu söylediler şahsen

dumrul w4 de kurulduğunu sanmıyorum w2 de kuruldu :) sonra w9 daha sonra w22 en son da w31 demi ne kuruldu başka da klan savaşlarında kuruldu okadar :)

DeletedUser46014

Ziyaretçi
Muhammedd diye birisi kurmuştu birde casualde mi ne o olmasın :D

DeletedUser58872

Ziyaretçi
Bu klan ilk olarak eski klan savaşları w6^da kurulmuştur arkadaşlar..Eski dostlara selam olsun.
Klanınıza başarılar dilerim.

DeletedUser

Ziyaretçi
31i bıraktık 32. dünyaya taşındık hacı :)

hocam tandıgımdan soruyorum sumrulu az cok.emre abiyle konustum da oyle bı oynama fılan yok dedı pre sadece 32dekı amaç.siz kımlerdensınız bılemedım ayrıca da.neyse basarılar ıyı oyunlar

DeletedUser58901

Ziyaretçi
hocam tandıgımdan soruyorum sumrulu az cok.emre abiyle konustum da oyle bı oynama fılan yok dedı pre sadece 32dekı amaç.siz kımlerdensınız bılemedım ayrıca da.neyse basarılar ıyı oyunlar

emre dediğiniz kim hocam oyundaki adı nedir? emre isminde birini şuan tanımıyorum da