Teşekkürler :))
DeletedUser58615 Ziyaretçi 11. Ara 2015 #23 01cel4l dedi ki: w21 deki Dejavu evet. Diablo ekibinden birçok isimle servere giriyoruz.. Genişletmek için tıkla... Diablo da mı var :O benim niye haberim yok tamam konuscam ben
01cel4l dedi ki: w21 deki Dejavu evet. Diablo ekibinden birçok isimle servere giriyoruz.. Genişletmek için tıkla... Diablo da mı var :O benim niye haberim yok tamam konuscam ben
DeletedUser14654 Ziyaretçi 11. Ara 2015 #24 Merhabalar; Aranızda yer almak istiyorum.Destek için irtibata kimle geçebilirim ?
DeletedUser Ziyaretçi 7. Oca 2016 #29 RAIISERR ne hesabmıs beaD herkes oynamısDD ramo sende asıl artık la su w32D acemı cokDDD
stilci Baltacı Tepki puanı 37 11. Oca 2016 #30 dibekkaya1 dedi ki: RAIISERR ne hesabmıs beaD herkes oynamısDD ramo sende asıl artık la su w32D acemı cokDDD Genişletmek için tıkla... Valla benden sonra kim ne yaptı hiçbi fikrim yok Ben ne oynarım ne oynayabilirim anca öyle durup muhabbet edip giderim bu kez top sizde yokluğumu aratmayın
dibekkaya1 dedi ki: RAIISERR ne hesabmıs beaD herkes oynamısDD ramo sende asıl artık la su w32D acemı cokDDD Genişletmek için tıkla... Valla benden sonra kim ne yaptı hiçbi fikrim yok Ben ne oynarım ne oynayabilirim anca öyle durup muhabbet edip giderim bu kez top sizde yokluğumu aratmayın
DeletedUser6018 Ziyaretçi 12. Oca 2016 #31 klanda w28 problemden de oyuncular gördum sağlama bir klan olacak gibi