DEHŞET VS PAŞA

DeletedUser63923

Ziyaretçi
Bak bak su cevaplara bak. Adamsiniz ya adamlik yapiyonuz burda. Icraata gelince sahi tubby klani vardi sizin yaa ne oldu. Kafanızı kuma mi gomdunuz. Şaka misiniz siz yaa pehhhh hepinizi bitiricem merak etmeyin opuyorum sizleri iyi oyunlar.

DeletedUser63923

Ziyaretçi
Icinde patlamasin falan hic yakisyormu yaa. Ayip ayip tahrik etme gerek yok. Bak guzel guzel konusuyoruz. He bu arada Yakan a soyle bayagi bi tutusmus o belli. Nail i bulsun onun bi elini opsun. Ona bi biat etsin. Sagda solda milletin telefonunu alarak savas kazanilmaz canlarim benim. Sizi gidi sizi :)

DeletedUser58832

Ziyaretçi
Tineri bırakın gençler mubarek ayda yakismiyor sizlere :)
azıcık oyun oynayın gorelim su dehşeti :) ha babam laf

DeletedUser63923

Ziyaretçi
Istatistik atmaya ihtiyac duymuyoruz suanda. Ama zannedersem bi 50 fark var. Pasa birde kendini kucuk duruma dusurmese boyle ayak oyunlariyla daha guzel olucak. Huylu huyundan vazgecmez ama yaa. Her zaman ayni tas ayni hamam. Bu arada ozkan pasa sen klan a gir orda savaslar var oraya gel. Ordan pasa dehset savasina tikla. Sonra ozet de icraatlarin ozeti var orda. Hadi canim benim.

DeletedUser63923

Ziyaretçi
Tinercimiyiz la biz cok ayip sana. Bak adinin sonunda Paşa yaziyor. Paşa demek onurlu demek. Karakterli demek. Kendinizi düşürmeyin cok ayip.

DeletedUser40337

Ziyaretçi
sızdekı bu kafa anca tinerle olur :) az bıraz efendı olsanız can feda ama 30-40 köy one gecınce cenenız acılyor yazılar burda duruyor zaman herseyı gosterıcektır

DeletedUser63923

Ziyaretçi
İstatistiklerde siz öndeykende biz burdaydık beyaz kartal. Efendiliği senden öğrenecek değiliz. Burası bir oyun platformu bırakta oyun oynayalım edebiyat yapma.

DeletedUser58832

Ziyaretçi
Emrozdmr

Bu adamı 2 dakika önce nie klandan cikardin delikanli daha 3 koy kaybetti :))

yaw bi sekil yapiyosunz bari açık vermeyin bee anca laf anca laff :)

şöle muslukcu nie cikarildi bu eleman klandan

DeletedUser63923

Ziyaretçi
Freeworld neden cikarildiysa o sebepten cikarildi. Anladin mi ozkan. Ezikler yine tarumar ettik sizi. Bozguna ugrattik resmen. Verdik ayari dahada vermeye devam edicez. Icimizde aldiginiz 3 5 koy sizi sevindirmesin. Bunlar sadece kendilerini akilli saniyor hadi canim hadi baska kapiya.

DeletedUser58832

Ziyaretçi
Hepi topu 15 kişi oyun oynuyosnZ onuda oyundan sayiyosnz :) bozgun nedir blmiyosun be Dostm ugrayinca gorursun.bzm yerimz yurdumz belli PASADİR.

Siz kimsnz ?

DeletedUser63923

Ziyaretçi
Ben oyunda Zohan Vladimir* baska dunyalarda Muslukcu Mahmut. Valla ozkancim bugun seninle oyun konusmak istemiyorum. Bayramda kapaliyiz canım. Butun pasa dehşet ve tubby klanlarinin bayrami mubarek olsun. Sevdiklerinizle mutlu bir bayram ve guzel vakitler gecirmeniz dilegiyle.

DeletedUser59328

Ziyaretçi
Bu güzel savaş için Paşa ve Dehset oyuncularına teşekkürler herkesin emeğine sağlık herkese hayırlı mutlu bayramlar :)

TyPHonE

Yasaklı
Bayramınız mübarek olsun yav op zamanı da tam memleket yoluna giderken denk geldi bi hesaptada bakıcıydım bi baktım gelen mislere internetin zar zor çektiği anlarda bi yutkundum şöyle :D Elinize sağlık 30 köye geldiniz 2 hesapta anca 8 köy kaybıyla kurtardım :D

DeletedUser63923

Ziyaretçi
Ozkan pasa neden yazmiyorsun askimiz bitti mi yani? Bir bayram mesaji at olmuyor boyle. ;)