Poine***
Casus
Daha ilk opumda sana ne olmuş merak ettim bünyamin hocam kemik kadronun kemikleri kırılmış .. neyse foruma yine gelecem icraatlerle siz konuşun
yazık bengam....
Daha ilk opumda sana ne olmuş merak ettim bünyamin hocam kemik kadronun kemikleri kırılmış .. neyse foruma yine gelecem icraatlerle siz konuşun
Yazık banayazık bengam....
büyük bir merakla takip ediyorum. Öğretin bana oyunu hocamAh ah tek attığımı gorseydin dünyada olupda ama dedim laf değil icraat beklerim diye
Enisi dinlememeyi öğrenmen gerekiyor artık...Yazık bana
Ben size dedim req bu dünyanın en güçlu klanı bunlarla arayı bozmayalım diye dinlemiyorsunuz ki beni
Alım kapalı maalesef o özellikten yararlanma şansınız yok ama köylerinizi vererek katkıda bulunabilirsiniz belki diğer dünyalara köy büyütmeye çağırırız bizde sizi bu sayede Reqden bahsedebilirsinizAbiii iki gündür korkudan ReQli olucam valla![]()
ben bu fikre okeyim köyü kim ister vereyim. zaten savaşmayı da sevmiyorum yorucuAlım kapalı maalesef o özellikten yararlanma şansınız yok ama köylerinizi vererek katkıda bulunabilirsiniz belki diğer dünyalara köy büyütmeye çağırırız bizde sizi bu sayede Reqden bahsedebilirsiniz
Savaş kötü zaten şiddete hayır boş yere köyler alınıp veriliyor ne gerek var hiç benlik değil.ben bu fikre okeyim köyü kim ister vereyim. zaten savaşmayı da sevmiyorum yorucu
GEBEYİM BEN STRESTEN DOĞURCAM YAZIKSavaş kötü zaten şiddete hayır boş yere köyler alınıp veriliyor ne gerek var hiç benlik değil.
O halde ne işin var oyundaGEBEYİM BEN STRESTEN DOĞURCAM YAZIK