Dünya Görevleri

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

muhsiny58

Kılıç Ustası
Değişen bayrak kasma sistemine iyileştirme olması ve oyuna farklı bir amaç katmak amacıyla getirilebilecek bir değişiklik olarak düşünüyorum. Her dünya kurulduğunda oyunculara ekstra bir görev verilecek.

Bu görev xxx|yyy köyünü ele geçir olacak. Görevin seviyesi ve dünya yaşına bağlı olarak köyün mesafesi ve sayısı değişebilir veya tek bir görev olup oyuncunun bulunduğu bölgeye uzak kıtada bir köy verilip tamamlaması istenebilir. Böylece normal stratejinin yanında ekstra hamleler doğar.

Köy fethi görev ağacını tamamlanınca açılan yeni bir görevle eklenebilir. Etkinlik gibi başarılara eklenen bir yazı bile verilebilir.

1693356192679.png

anlaşmalı köy alımını destekler sadece.Çok hile hurda döner her dünya ama bunun yerine dünya kapatan klanlara saçma sapan miktarda pre ödülüü verileceğine böyle güzel bir ödül verilebilir.

Eğer bir gün benim fikirlerim akıl ve mantıkla ters düşerse beni seçin.

Mr.Storm

Köylerin koordinatlarının belirlenmesi her dünyada, seçilen ayarlara göre, farklılık gösterebilir. Her oyuncu için bu görev farklı bir koordinat olarak atanamaz. Aynı koordinat olarak atandığında ise bu zaten benzer bir oyun sonumuzla paraleldir. Ayrıca dünya yoğunluğuna göre otomatik bir koordinat atanması durumda ise o koordinatta canlı bir köy her zaman olmayabilir. Şu an için uygulanabilirliği pek mümkün görünmemektedir. Ancak bu fikri geliştirerek tekrar bize iletebilirsiniz. Düşünceniz için teşekkür ederim.

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Geri