Dünya Özellikleri Hakkındaki Görüşleriniz

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Sence bunu nedeni nedir?

Preimum kullanma limiti getirmek bence etkili olmaz. Angarya görünmesi bir sorun, bunu sorun olarak görülmemeli ve oyunun asıl eğlencesi olarak görülmeli.
Pre sınırsızken ilk 100 köye çıkıp dünyayı kapatmak yerine neden savaşmak istesin ki xxx oyuncusu? Oyun sonunu 1 ayda görüyor zaten, savaşmak sadece yavaşlatır. Ben de erken oyunu seviyorum ama bu düzende erken oyun oynamak herkese zarar yazıyor.

Pre sınırsızken ilk 100 köye çıkıp dünyayı kapatmak yerine neden savaşmak istesin ki xxx oyuncusu? Oyun sonunu 1 ayda görüyor zaten, savaşmak sadece yavaşlatır. Ben de erken oyunu seviyorum ama bu düzende erken oyun oynamak herkese zarar yazıyor.
Premium sınırsız ama kazanması oyun içinden mümkün en azından 2-3 dünyada 1 savaş olması lazımken bütün dünyalarda savaştan kaçmaya çalışan oyuncu kitlesi gerçekten mantıklı m?

strafe sen haklısın mantıklı konuşuyorsun. bu arkadaşlar alışmışlar 3 günde kıta kapamaya, barbar almaya.

iyi oldu 10 kişi.

Şimdiden 4 klan kuranlar olmuş bile, türev isimler bile yasaklanacak denmişti. Adam türev isim bile koymamış direkt 2-3-4 diye döktürmüş

Dünya başladığı için konu kilitlenmiş ve arşive kaldırılmıştır. Önerileriniz için teşekkür ederiz.

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Geri