Dünya Özellikleri Hakkındaki Görüşleriniz

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
10 kişi ile gerçekten bir ekip olunmuyor. klasik dünyada çok zorluğunu çektik. en az 20-25 olmalı.

oynayan biziz para harcayan zaman harcayan bızım adımıza karar verıyor bızım söyledıklerımızı neden dıkkate almıyorsunuz
@mrstorm

Diplomasi bu oyunun genlerinde var. Türev klan kurmasan ne yazar Ahmet klanı Mehmet klanı ile diplomasi yapar Mert klanına vurur. Multisi çok olan kazanacak 80. dünyadan farkı olmayacak bu dünyanın. İsterseniz klan kurmayı yasaklayın gene aynı şekilde. Premiuma sınır getirmediğiniz ve pazar botunu engelleyemediğiniz sürece bu oyun gelişmez ( Premiuma KLANLAR olarak sınır getirmeyi tabi ki tercih etmezsiniz). Dünya başı çaylak kalkana kadar 10k pre pazar hakkı tanıyın, ardından gelen 10 gün 10k hakkı tanıyın. Bu sayede bir nebze 15 20 gün insanlar adil bir gelişim gösterir. Sonrasında da sürekli bu şekilde haftalık sınırlar koyun. Kişilerin multi yağmalamasını engelleyin pre aktarıp ordan çekmesinler ham maddeyi. Ayak üstü botu engellemiş oldunuz teşekküre gerek yoktur :)

Pay to Win olayına dönmesi klanlar oyunun doğasına ters ama sanırsam kazanç sağlamak anlamında bundan vazgeçilemez gibi.
Dünya hakkında da görüşüm 10 kişinin az olması 20 25 aralığı iyidir diye düşünüyorum. @mizikcimert arkadaşın söylediklerine harfi harfine katılıyorum.Multihesap gerçekten başa bela bi konu adaletsizliğin önünü açmakta keza pre mevzusunada el atılmalı. İyi Forumlar

Strom başkan sanırım ilk kez böyle bir dünya ile karşılaşacak. Herkes tavrını net belli ediyor. Tebrik ediyorum. Futbol takımı bile 11 kişi iken 10 kişilik bir dünyada sadece oyuna gir 2 3 pre sat çık modu online olur.

80. dünyadan bir farkı yok. Sağlam pre basan 2-3 oyuncu dünyayı rahat bir şekilde domine edecektir.

herşey tamam. klan üye sınırı 10 kişi . örn: geçmiş dünyalardan edindiğimiz dostlarımızla bu işi bilen adamlarla oynamak istersek ve her üyeyi farklı kutuplara atarsa ne olacak ? bence davet sistemi aktif olmalı .

Klan limiti bence çok düşük, ozellikle alt klan olmayacaksa klan limititinin 20-30lara cekilmesi gerektigini düşünüyorum.

Multi hesaplarla alakalı farklı bir gelişme var mı?
Mesela kaynak aktarımı takip edilmesi ,aynı köye saldırı atılması ,
Bu tarz durumların engellenmesi ile alakalı lütfen bir şeyler yapın. 10 kişi giricez desek bazı klanlar muhakkak 50 multi ile girecek , multi hesapları bile geçemiyoruz ki oyunculuk iş yapsın.

Klan limiti 10 ve yan klan olmayacak hmmm kulağa hoş geliyor gerçekten bireyselde iyi olan oyuncular için güzel aksiyonlu bir dünya olacak

Kalabalık klan gruplarına göre klan üye limitinin düşük tutulması gaaayet iyi olmuş. Çoğu yeni oyuncu kalabalık klan grupları yüzünden kendi oyunlarını değil, başkalarının oyununu oynamak zorunda kalıyor. Bırakın insanlar kendi oyunlarını oynayabilecekleri bir dünya olsun.

İnanılmaz,türev klan yasağını geri getirmeniz konusunda kaç w dir sizlerle savaş veriyorum.Linçte yedim,mod lardan atarda yedim.Mantıksız bulundu bu fikirler zamanında demek ki herşeyin bir zamanı varmış ama o heveste artık bizde yok :D napalım oynayacaklara başarılar güzel w.Tam okumadım özellikleri ama umarım 2 ay sonrasına falan kilitlemede koymuşsunuzdur.ortak forum,diplomasi adı altındaki köy takasları,sirkülerler klanlar kilitlimi bilmiyorum ama değilse yapılıcak savunma desteği için klan geçişleri bunlarla çok rahatlıkla tespiti yapılabilir.süreçte çok küfür yiyeceğinizi ama buna alıştıklarındada multi 1 k kişi girme cart curt bunların son bulacağına eminim.her w kullanılması gereken bir özellik tr serverinde,grç kalınmış bir özellik olsada,teşekkürler

He bi de premium hakkında şunu da eklemek isterim; ne pre kasmakla uğraşırım, ne servet gibi para harcarım. En fazla premium özellik alacak kadar para veririm bitti. Sonuçta ben şahsen bu oyunu zevkine oynuyorum. Zevk artık işkenceye dönüşürse orada bir dur derim yani.

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Geri