Dünya Özellikleri Hakkındaki Görüşleriniz

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

Hrn.cTn.

Acemi
Gerçekten Gece Bonus olayı müthiş olmuş hepimiz değilsek bile evliyiz iş güç sahibiyiz geceleri bakamıyorduk hesablarımıza ama şimdi en azından geceleri rahat uyuyabilicez ~ oyun yönetimine teşekkürler ~

gelen

Yasaklı
Temizliğin olmaması çok iyi. Birim hızı 1 olsa süper olurmuş. Sağlık olsun.

Stratejist-

Yasaklı
hız artarsa bizde girebiliriz, yaklaşık 1 milyon premiz var. Lütfen hızı en assa 1.6 ya cıkarabilir miyiz.

Normalde, normal bir gece bonusu olan dünyada saldırmak istediğinizde sistem sizi uyarmıyor mu?

Bu özelliğin nasıl işlediğini anlamak için yazılan tüm mesajları okumamız mı gerekiyor? Ben de tam olarak anlamadım oyun uyarı veriyor ama bunu bu sistemde anlamak için her saat için ayrı ayrı sürekli inceleyip mi duracağız? Kaldı ki değiştirilebilir bir özellikmiş. Yani bir oyuncunun profiline girildiğinde gece bonusu saatleri açıkça gözükmüyorsa ayrıca bu özelliğin en yakın kaç saat veya gün sonra değiştirilebileceği yazmıyorsa bence çok hatalı bir özellik olmuş. Dediğim gibi tüm mesajları okumadım ama bunun bir cevabı vardır diye ümit ediyorum.

SungurAlp

Şövalye
Bu özelliğin nasıl işlediğini anlamak için yazılan tüm mesajları okumamız mı gerekiyor? Ben de tam olarak anlamadım oyun uyarı veriyor ama bunu bu sistemde anlamak için her saat için ayrı ayrı sürekli inceleyip mi duracağız? Kaldı ki değiştirilebilir bir özellikmiş. Yani bir oyuncunun profiline girildiğinde gece bonusu saatleri açıkça gözükmüyorsa ayrıca bu özelliğin en yakın kaç saat veya gün sonra değiştirilebileceği yazmıyorsa bence çok hatalı bir özellik olmuş. Dediğim gibi tüm mesajları okumadım ama bunun bir cevabı vardır diye ümit ediyorum.

Gece bonusu​

Gece bonusu etkinken, savunan taraf saldırıya uğradığında +100% ek savunma bonusu alır. Bonus casusları etkilemez ve sadece oyuncu köylerine etki eder.

Gece bonusu 8 saat boyunca aktiftir ve oyuncu tarafından seçilen sunucu saatinde başlar. Acemi koruması sırasında gece bonusunda yapılan değişiklikler hemen aktif olacaktır. Koruma bittiğinde ise gece bonusunun zaman dilimi ayarlaması 14 gün sonra geçerli olur. Bekleyen bir değişim varken tekrar ayarlama yapılamaz.

Önceki zaman dilimi sona erdiğinde, yeni ayarlar tekrar aktif olana kadar 24 ile 47 saat boyunca koruma etkin olmayacaktır.

Her oyuncu için ayarlanan zaman aralığı oyuncunun profilinde bulabilirsiniz ve bu ayarlar komut onay ekranında gösterilir.

@Mr.Storm Dünya özelliklerine bu açıklamanız eklense daha güzel olabilir.Herkes bütün yazıları okumuyor Big Boss'un dediği gibi.
Birde %100 bonus gerçekten güzel bir uygulama olur.

uyznlar

Ağır Atlı

Oyuncunun profilinde oyuncu dosyası yazan kısım altında veya üstünde gece bonusunun saati yazıyor.

uyznlar

Ağır Atlı
Her klanın kendine göre taktiği vardır fakat benim en merak ettiğim 12/24 oyuncu +1 veya +2 saat aralıklarla gece bonusu ayarladığında nasıl bir tablo oluşacak.

Durum
Konu yanıtlara kapalı.