Normalde, normal bir gece bonusu olan dünyada saldırmak istediğinizde sistem sizi uyarmıyor mu?
Bu özelliğin nasıl işlediğini anlamak için yazılan tüm mesajları okumamız mı gerekiyor? Ben de tam olarak anlamadım oyun uyarı veriyor ama bunu bu sistemde anlamak için her saat için ayrı ayrı sürekli inceleyip mi duracağız? Kaldı ki değiştirilebilir bir özellikmiş. Yani bir oyuncunun profiline girildiğinde gece bonusu saatleri açıkça gözükmüyorsa ayrıca bu özelliğin en yakın kaç saat veya gün sonra değiştirilebileceği yazmıyorsa bence çok hatalı bir özellik olmuş. Dediğim gibi tüm mesajları okumadım ama bunun bir cevabı vardır diye ümit ediyorum.
Gece bonusu
Gece bonusu etkinken, savunan taraf saldırıya uğradığında +100% ek savunma bonusu alır. Bonus casusları etkilemez ve sadece oyuncu köylerine etki eder.
Gece bonusu 8 saat boyunca aktiftir ve oyuncu tarafından seçilen sunucu saatinde başlar. Acemi koruması sırasında gece bonusunda yapılan değişiklikler hemen aktif olacaktır. Koruma bittiğinde ise gece bonusunun zaman dilimi ayarlaması 14 gün sonra geçerli olur. Bekleyen bir değişim varken tekrar ayarlama yapılamaz.
Önceki zaman dilimi sona erdiğinde, yeni ayarlar tekrar aktif olana kadar 24 ile 47 saat boyunca koruma etkin olmayacaktır.
Her oyuncu için ayarlanan zaman aralığı oyuncunun profilinde bulabilirsiniz ve bu ayarlar komut onay ekranında gösterilir.
Bu özelliğin nasıl işlediğini anlamak için yazılan tüm mesajları okumamız mı gerekiyor? Ben de tam olarak anlamadım oyun uyarı veriyor ama bunu bu sistemde anlamak için her saat için ayrı ayrı sürekli inceleyip mi duracağız? Kaldı ki değiştirilebilir bir özellikmiş. Yani bir oyuncunun profiline girildiğinde gece bonusu saatleri açıkça gözükmüyorsa ayrıca bu özelliğin en yakın kaç saat veya gün sonra değiştirilebileceği yazmıyorsa bence çok hatalı bir özellik olmuş. Dediğim gibi tüm mesajları okumadım ama bunun bir cevabı vardır diye ümit ediyorum.
Dayılara laf yokGece bonusu zaten dayı özelliği. yıkık olan 24 saat oynar.komple kalksa üzülmem
Tam tersi çok bakıcılık alıyorumHahahahahahahaha Ah garibim ya bakıcılık vermeden oynayamıyormuş![]()