Classic World Güncel Harita

  • Konuyu başlatan DeletedUser36394
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser

Ziyaretçi
Pusula, Vuslat ve Barzo klanları haricinde dünyayı sürükleyecek bir oyuncu topluluğu göremedim. Sanırım 4 bölgeyi bu klanlar parselleyecek, diğer klanlar da 2 ay içerisinde tokatlanacak.
 

LOFA Sifteri

Okçu
Tepki puanı
731
arkadaslar fark ettinizmi bilmiyorum ama 2 gun öncesinin haritası suan gözuken forumda ne zaman guncellenecek acaba harita
 

DeletedUser

Ziyaretçi
haritalar neden güncellenmiyor kendi kendine?
Bilen var mıdır?
 

LOFA Sifteri

Okçu
Tepki puanı
731
abi hiç sorma 4 gundur hem destek bölumune ticket attım hem modlara mesaj attım kimse nedeni söylemiyor guncellenir dıyorlar sözde halen guncellenecek 6. gune giriyoruz
 

DeletedUser6369

Ziyaretçi
VUSLAT
VUSL@T
VUSLT2


Aile klanlar olarak ekleyebilirmisiniz ?
 

DeletedUser47821

Ziyaretçi
hazır harita yorumlarken klasiğe de bir yorum getireyim. Aslında klasikte haritadan çok dünyayı yorumlamak daha mantıklı olur. Çünkü haritaya baktığımda gördüğüm PUSULA ve diğerleri. Pusulanın diğer klanlardan avantajı çok fazla tecrübeli oyuncuya sahip olması. Dezavantajı ise çok fazla düşmanı olması. Malesef benim oyun başında yaptığım tahminler tutmadı, Pusula merkeze doğru yardırmak yerine daha garantici oynayarak dizilimini maviye boyadı ve arka tarafta gelişen köylerin alımlarını yaptı. Ama önümüzdeki 1 ayda ilerleyişine ivme katarak kuzeybatıyı kapatacağını düşünüyorum. 2. adım olarak da kuzeybatıdan güneye ilerleyişini sürdürecek ve kuzeydoğudaki dizilimini sağlamlaştıracak. haziranla beraber yönünü tamamen güneye çevirecektir. ağustos eylül aylarında dünyanın son savaşları yaşanıp Pusula galip gelecektir diye düşünüyorum.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
KuzeyBatıda CESET Klanındaki Liderliği Aldı Şu An PUSULA ve PU$ULA'da Son Hız Ilerliyor . Savaşlarda Seri Cepheler Başladı . Ki Hepimiz PUSULA'nın Buradaki Gücünüde Biliyoruz ..

Son Olarak Düşman Çok Olması Aslında İşimize Geliyor . 500 Tane Mut Ekleyip Onları Rezerve Anlaşmazlıkları Ile Uğraşmak Yerine Hızlı Gelişip Önümüze Geleni Topluyoruz ..
 

DeletedUser47821

Ziyaretçi
Aile klanları eklenmeyecek sanırım bu dünyada :) Bence de en iyisi olur :)
 

DeletedUser6369

Ziyaretçi
VUSLAT
VUSL@T
VUSLT2
VUSLT4
VUSLT5

Aile klanlar olarak ekleyebilirmisiniz ?
 
Üst