DeletedUser17507
Ziyaretçi
Hangi ekiple geliyorsun Burak sen?açılda başlayalım yaa bekliyoruz..
Hangi ekiple geliyorsun Burak sen?açılda başlayalım yaa bekliyoruz..
cevabı üst deceset gelsin bence yaözledik
düştü hemde nasıl düştü hesap silinmese mesaj kayıtlarını gösteririm. burdan konuşup konuşup hakaret edip edip oyunda "abi müt olakmı" diyecek kadar bir insan işte destroyermnasıl ağızlara düştün be destroyerm sen
1 köy alamasan da yeniden başlar 1 köy daha büyütür, toplamda 2 köy vermiş olursunbölgeyi söyle 2 hafta oynar gideriz ...sıkntı yok...yada bölgeyi söyle ben başlarım 2çhafta oynar giderim 1 köy alır 2 köy veririm ...ticaret anlayışım![]()
çok uyumlusunuz1 köy alamasan da yeniden başlar 1 köy daha büyütür, toplamda 2 köy vermiş olursunbize uyuyor
)))
Kapaktan gelen olacak ama yaş itibari ortalama yüksek ve iş güç bakımından yoğun olan bi klan olduğu için Kapakın kurulması 2. Planda Gölge başlarsa Mehmet ile olurum başlamazsa İlok. Berkutaylarla bi ekip kurup gelicez o da olmadı ben tek gelecem girerim bi yereHangi ekiple geliyorsun Burak sen?
Bize uyar, uyumluyuz. Meydan okuyan herhangi bir klan olursa istenilen bölgede başlarız, yoksa canımız istediği bölgede duyurmadan başlarız bu seferçok uyumlusunuzçok süpriz bir ekip içinde olacağımın garantisi var şüpheniz olmasın ... ikna edebilirsem aynı bölgede başlamayıda çok isterim... insan bu doğasında var kararsızlık düşündümde 2 köy alıp 3 bırakmak daha iyi
![]()
Byro...Bunu begendidüştü hemde nasıl düştü hesap silinmese mesaj kayıtlarını gösteririm. burdan konuşup konuşup hakaret edip edip oyunda "abi müt olakmı" diyecek kadar bir insan işte destroyerm)
Miko gitsin ekip toplamak icin millete yalvarı versinkapak mı geliyor :O
anti de gelsin de dünyayı yıksınlar agsfasasg
atakan vs kapak üstüne bir de mikail gelirse var ya off :AFS:ASF
Daha tüm ekipler belli olmadı o yüzden çok kesin bir şey düşünemiyoruz, eğer tanıdık bildik bir ekip olursa dahil oluruz ama en olmadı bizde 3-4 kişi girip kendi yolumuzu çizeriz. Daha Rahmi dışında kimseyle konuşma fırsatım olmadı tarih falan belli olsun da bizim de rengimiz belli olur.Kapaktan gelen olacak ama yaş itibari ortalama yüksek ve iş güç bakımından yoğun olan bi klan olduğu için Kapakın kurulması 2. Planda Gölge başlarsa Mehmet ile olurum başlamazsa İlok. Berkutaylarla bi ekip kurup gelicez o da olmadı ben tek gelecem girerim bi yeresen ne düşünüyon Doktor Bey.p