Bu Utanç size Bu gurur bize yeter!!!

Ozentii

Mızrakçı
ne hikmetse aynı anda türedi bunlar 30-40 moralle 40 saatten mis kesen aslan kesiliyo başımıza

Levi

Mızrakçı
Alt tarafı 5 k lık oyuncuyum 2 haftadır köyü alacaklar suru 3 defa yıktılar olmadı çiftlik yıktılar olmadı bakalım nereye varacak bu iş benim köyle bu kadar zaman kaybeden biz iyi klanız demesin anlatmam istediğim bu.ben burda iyi oyuncuyum şuyum buyum demiyorum karşı taraf vasıfsız yeteneksiz diyorum muhtemelen oyuna zamanında başlayıp 10 kişilik bir klanım olsaydı şuan ŞAHİ isimli bi klan olmazdı haritada:)
ben seni tutuyorum reis klana alım var mı ?

Alt tarafı 5 k lık oyuncuyum 2 haftadır köyü alacaklar suru 3 defa yıktılar olmadı çiftlik yıktılar olmadı bakalım nereye varacak bu iş benim köyle bu kadar zaman kaybeden biz iyi klanız demesin anlatmam istediğim bu.ben burda iyi oyuncuyum şuyum buyum demiyorum karşı taraf vasıfsız yeteneksiz diyorum muhtemelen oyuna zamanında başlayıp 10 kişilik bir klanım olsaydı şuan ŞAHİ isimli bi klan olmazdı haritada:)
Vay arkadaş bu Şahı multi+barbar toplamaktan başka ne iş yapıyor he ya strateji yapıyor hemi kuzum hı hı büyük stratejist Şahi bu kaçıncı hesap oldu saymadım Şahi köyümü alamıyor diyen ama siz yine de birbirini 10 yıldır tanıyan Şahı falan filan yazın korkutucu oluyor.

eMpeaT

Mızrakçı
ne hikmetse aynı anda türedi bunlar 30-40 moralle 40 saatten mis kesen aslan kesiliyo başımıza
Reisim, süper güçlü kardeşim, bu worldün en iyisi ilan edilmek istiyosun di mi doğruyu söyle, birileri seni övmüyor diye çıldırıyosun di mi. Başkalarıyla dalga geçmeye çalışıp üstüne ilgi çekmeye çalışıyosan çok doğru yoldasın.

assimilation

Acemi
hangi klanda kimlerle oynadığıma bi açıp bak istersen şahideki oyuncuları tanımıyorum bile ama şu forumu da böyle gereksiz raporlarınızla meşgul etmeyin her patlayan kamiyi koysaydı klanlar burda 1000+ rapor olurdu
Arkadaşım sen forum modu falan mısın ? Bizim mi haberimiz yok. İsteyen istediği konuyu açar, yazar. Okuyup okumamak senin kendi tercihin. Gereksiz görüyorsan konuyu hadi şurdan sağdan sağdan.

LaFleur01.

Kılıç Ustası
Arkadaşım sen forum modu falan mısın ? Bizim mi haberimiz yok. İsteyen istediği konuyu açar, yazar. Okuyup okumamak senin kendi tercihin. Gereksiz görüyorsan konuyu hadi şurdan sağdan sağdan.
bu vatandaşta yeni türedi, köyünü aldığımız foruma gelip insanlara salça oluyor.

assimilation

Acemi
bu vatandaşta yeni türedi, köyünü aldığımız foruma gelip insanlara salça oluyor.
Forumdaki konuları gezip trollük mesleğinin hakkını veriyorsun :D Kıyamam önceki konuda söylediklerime içerlenip incinmişsin anlaşılan neyse bak bakalım diğer konularda savunman gereken şeyler olabilir :D:D

LaFleur01.

Kılıç Ustası
Forumdaki konuları gezip trollük mesleğinin hakkını veriyorsun :D Kıyamam önceki konuda söylediklerime içerlenip incinmişsin anlaşılan neyse bak bakalım diğer konularda savunman gereken şeyler olabilir :D:D
oyundan köylerin alınıp buraya gelmişsin forumda trollük yapıyorsun fırsat kolluyorsun şahiye nerden bir laf sokuştursam diye :)

assimilation

Acemi
oyundan köylerin alınıp buraya gelmişsin forumda trollük yapıyorsun fırsat kolluyorsun şahiye nerden bir laf sokuştursam diye :)
Köy alınır verilir hiç alakası yok konuyla, Şahi kim siz kimsiniz de ben size laf sokacağım. Forumu babanızın çiftliği mi zannediyorsunuz. Millete yok 2 mis kesen konu açar oldu yok bunlar yeni türedi tarzında abuk subuk konuşuyorsunuz. İsteyen istediği konu hakkında konuşur sizden icazet mi alacaz işine gelmiyorsa git başka konu altında yap trollüğünü. çoluk çömbelek

assimilation

Acemi
Köy alınır verilir hiç alakası yok konuyla, Şahi kim siz kimsiniz de ben size laf sokacağım. Forumu babanızın çiftliği mi zannediyorsunuz. Millete yok 2 mis kesen konu açar oldu yok bunlar yeni türedi tarzında abuk subuk konuşuyorsunuz. İsteyen istediği konu hakkında konuşur sizden icazet mi alacaz işine gelmiyorsa git başka konu altında yap trollüğünü. çoluk çömbelek
Ayrıca biraz orijinal ol, özgün ol her konu altında kurduğun hep aynı cümleler ;)

Vertical

Acemi
Ya şunların özelden attığı mesajları mı ifşalaşam ya ban yer miyiz her gelen mesajı tek tek . nasıl kestin ya yuh nasıl olabilir tarzı yorumlar falan . 1 k lık köy için 40 tane mis 20 full çiftlik Ordu patlatan kankalarım benim canlarımmm

BOZKURT..55

Kılıç Ustası
Dediğin gibi bir anlaşmazlık yaşandı oyun bu olabilir ama aşılmayacak birşey değildi ve aştık evet şuan warmaster ile savaşıyoruz çünkü onlarla bir yanlış anlaşılmamış oldu warmaster99 klanı 12 köyümüze mis ve seri kami attı 3 ünü düşürdüler onlarida geri aldık şu an bize saldıŕan klan warmaster tarafından toplanıyor öğrendiğim kadarıyla
Şöyle bir haritayı gezerken sizi göremedim.
Sonra bir baktım bu planlarınızda suya düşmüş.
Bu forumun en sevdiğim yanı ☺️.

Eklentiler

• IMG_4457.jpeg
    IMG_4457.jpeg
    670,6 KB · Görüntüleme: 51

Ozentii

Mızrakçı
aaa toplamışlar mı kankamı ben daha 150 saatten yanına gidecektim onun vs atacaktık