Biri Bu Arkadaşa Oyunun Lafla Olmadığını Anlatsın...

  • Konuyu başlatan DeletedUser58526
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser614

Ziyaretçi
Muhtemelen birinci anatol olduğu için öyle demiştir. Eğer başka bir klan olsa onu diyecekti.
 

DeletedUser63005

Ziyaretçi
dediğim gibi bizle alakası yok başkalarının bizim adımızı kullanarak atar gider yapması bize bir sorumluluk yüklemez her kuzeydoğuya gelen bizim adamımız değil kuzeydoğuda birsürü kişi var birdiğer mesele hücumla bizim savaşta olduğumuzu tüm klasik biliyor ve cin mucuh hücum 3lüsünün ayrılmaz 3lü olduğunu herkes biliyor belkide intikam için bizim klana girebileceğini düşünerek geldi bunu bilemeyiz ama bizle alakası yok :)
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
Güzel düşünmüşsün ama hatan var. Saldırı yediğinde bu şekilde mesaj atma evresi oyuna yeni başlama evresidir. Bu kadar plan yapacak birisi karşısındaki insana ilk mesajındaki gibi mesaj atmaz direkt anatolla ilgili kısmı atar.
 

DeletedUser63005

Ziyaretçi
valla bilmiyorum ata bu dünyada çok oyunlar dönüyo çok muhabbetler çevriliyo hayırlısı
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
Oyunu oyun gibi oynamayıp sırf kazanma hırsından dolayı her türlü pisliği yapıp bunu da "zafere giden her yol mübahtır" anlayışıyla yaptıkları için her türlü şey beklenir. Yapılan multiler, küfür eden adamları kollamalar, üyelere mesaj atıp davet etmeler gibi neler neler var da işte boş yere tartışmaya girmek istemiyorum. Zaten düzgün oynansa şu oyun, bu hale gelmeyecekti.
 

DeletedUser58115

Ziyaretçi
#retaab# anlatıyorum iyi dinle; bu oyun lafla oynanmaz...
 

DeletedUser63514

Ziyaretçi
neyse ney samet olan oldu .... anatola laf atmıyoruz bu arada... her oyunda kaybeden sıralamaya bakar kendini öyle tatmin eder sizide oyunda lider klan kimse o bitircek der her zamanki gibi pikaların hareketleri yani...
 

DeletedUser2758

Ziyaretçi
ne çektik be oğlum...

it osursa Anatol diyeceksiniz , yan hesap işlerini bizden daha iyi bilenler var şimdi burda konuşmak istemiyorum ..

sırf buraya vurgu yapmak için forumda başlık açılmış , helal olsun büyük adamlarsınız
 
Üst