***fenersavar***
Yasaklı
Kartalefe gibi oyuncuların fiyatı vardır demek mi istiyorsunuz sayın fenersavar
Bak dayı direk sormuş kaç hesabı satın alabildiğimizi piyasa araştırması yapıyor. Ben asla yanılmam sjsjsj
Kartalefe gibi oyuncuların fiyatı vardır demek mi istiyorsunuz sayın fenersavar
Yapar hocam bunlar.sizin klandan bi arkadaşın dediğine göre gece içip klan dağıtıyorlarmış ,hatta karısıyla kavga eden gelip hıncını pıtırdan çıkartıyormuş.Destek ekibi bir açıklama yapmadı ama bir klanımız dağıtıldı.
Umarım bu hassasiyet sizin klanınızda da gösterilir daha büyük darbe alacağınıza eminim.
Eee 2000 kişi böyle toplanıyormuş demek.dünyaya 3 kıta girmeye alışınca oynamayı unutmuşlarDestek ekibi bir açıklama yapmadı ama bir klanımız dağıtıldı.
Umarım bu hassasiyet sizin klanınızda da gösterilir daha büyük darbe alacağınıza eminim.
Hocam şimdi haklı olduğunuz için hemen saniyesinde ticket açmışsınızdır.modlar şuan forumda da aktif olduğuna göre ticketınıza cevap verilmiştir.atsanıza bi SS i ne cevap vermişler.tabi açtıysanız hani ,destek ekibinden bi açıklama bekliyorsanızDestek ekibi bir açıklama yapmadı ama bir klanımız dağıtıldı.
Kaynak:Evet durumu sen çok iyi özetledin. İşin kötü tarafı ben hala iddialarımın arkasındayım.
Kafa oyuncularınızın pazar botu kullandığını biliyorum, 1m preli arkadaşların oyundan pre almadığını multilerle kastığını, kıtaya attıkları multileri yağmaladıklarını kendi oyuncularınız övünerek anlatıyor. Bu konuda bir bilgin var mı ?