Anatol

Yav neler oluyor yine altı üstü oyun oynuyorsunuz arkadaşlar her dünya aynı muhabbetler dönüyor o ona bunu dedi bu şuna şunu yaptı o ezik bu büzük bi oyun oynayın yav casual dünyası uzun süren ve yavaş dünyalar illaki bir çok insan siliniiip gidecek yenileri gelmeyecek bi salın

@*Alpagu sende gözümdesin furacağum seni

*Alpagu

Yasaklı
Yav neler oluyor yine altı üstü oyun oynuyorsunuz arkadaşlar her dünya aynı muhabbetler dönüyor o ona bunu dedi bu şuna şunu yaptı o ezik bu büzük bi oyun oynayın yav casual dünyası uzun süren ve yavaş dünyalar illaki bir çok insan siliniiip gidecek yenileri gelmeyecek bi salın

@*Alpagu sende gözümdesin furacağum seni
vur beni Djdjdjdk

bak bu adam doğru söylüyor
serkanıma yetki falan vermediğiniz iyi olmuş tebrik ettim , aşırı rolleniyor sonra klanı böler falan biliyorsun maziyi

ben bayrak peşindeyim yine :D aktif oynamıcam bütün herşeyi kontrol eden fatih abi orange o verir vermez bilemem o ve birol abi olmasa zaten olmam o klanda biliyorsun

it-ghost

Acemi
Evet beyler toplanın .. ilk defa anatol klanıyla kısa süre ile olsada oynamış tarafsız biri olarak söylüyorum fatcat dedikleri %100 doğrudur. İçinde düzgün oyuncular olabilir ama dediklerinde sonuna kadar haklı. Pek forumda kavga işini sevmem ama detayları bende arşivde mevcut.
Yeri geldiğinde köy anatolda kalsın da hepimiz kardeşiz yeri geldiğinde Rez atıp kendi kalanına aldırmayıp 2 gün düşmana kaptırmak mı dersin o köyleri sonra anatoldan yöneticinin alması mı dersin var yani.
Öfkeli öfkeli millete azarlamak mı dersin. E tabi full köyü alınca Ordu basması kolay. Millet yeni başlamış 500 puan köy almış büyütürken canı çıkıyor asker basamıyor. Birileri de güzel oyun nutukları atıyor.
Bunları tarafsız biri olarak söylüyorum.

Şimdi benim karın ağrıma gelelim. Atilla turan adlı oyuncuyla komutlarımız birbirimize açıktı ne hikmette iki gündür gittiğim köylerde sıkıntı yaşıyorum. Gece mislerim kediler falan. SabAh yine misledim bi köyü sav çektim arkasına. Sadakate takıldım. Atillada gidiyor köye mis atacağım aynı ana denk gelicek kilit atabilirim ama ayıp olmasın diye araya süre koydum. Ki hiç bişey yapmasan yinede alamayacak köyü. Baktım komutu görüp benim mise kilit atıyor. Neyse dedim canı savaş istiyor ben sav attım o ordu attı. Ama yetmedi canımı en çok sıkan şey ise başkalarına da komutlarımı ispiyonluyor. Başka köydeki Mislerime ara attırmış.

İşin özeti anatol konusunda fatcat ve ribat klanı haklıdır davasında. Düzgün biri olarak bildiğim atilla turanda hiç düşündüğüm gibi oyuncu değilmiş. İspiyonculuk yapmayacaktın. Diğer merak ettiğim husus benim misime kim ara attı böyle alavere dalavere çevirmeye gerek yok çıkarsın mertçe göz göre göre atarsın kim kimi kesiyor biliriz .
IMG_2681.png

nailart

Acemi
Haklısın. :) ama bunu kendimde belirttim zaten benim karın ağrım diye. Ama bütün yazıdan sadece bu çıkmıyor

fatcat

Baltacı
Yeri geldiğinde köy anatolda kalsın da hepimiz kardeşiz yeri geldiğinde Rez atıp kendi kalanına aldırmayıp 2 gün düşmana kaptırmak mı dersin o köyleri sonra anatoldan yöneticinin alması mı dersin var yani.
işin ucunda köy varsa anatolde dostluk yoktur sadece yöneticiler ve onların köle olarak gördüğü oyuncular vardır

gözünün açılmasına çok sevindim umarım diğer oyuncularında gözü erken açılır :D

özelden sen gerçek anatolu bilmiyorsun sallıyorsun yazacak agalar için ; o zaman bunu yapanlar gerçek anatol değil kardeşim git onlara yaz isim değişsinler :)

fatcat

Baltacı
Casual dünyalar için bu kadar polemik bence fazla :)
haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Mesajda kankam komut aç ben söylemem maksat aynı köye gitmeyelim derler ama birazcık yüksek puan bir köy gördüklerinde maalesef gerçek yüzlerini gösterirler.

Ortalıkta adamım şerefliyim diye gezinip 3-5 ay sonra yüz kızartıcı suçtan hüküm giyen bir maalle abisinden farksız bir yönetime sahipler

0cean

Acemi
Kanki ben iki tarafa da söylüyorum. Benim şu oyunda istediğim rakip klan olsun veya olmasın karşılıklı saygı ve muhabbet içersinde oyun oynamak.

Ama bakıyorum da rekabetin daha fazla olduğu normal dünyalarda olmayan polemikler burda dönüyor. :) Benim anlatmak istediğim bu.

Kim haklı kim haksız davasına girmiyorum girmemde.

0cean

Acemi
Forumda diğer dünyaların başlıkları altına bakın. Konuşmalara bakın millet ne güzel makarasına bakıyor. Burada ise sürekli itiş kakış arbade :)

UltroN

Milis
Haklısın. :) ama bunu kendimde belirttim zaten benim karın ağrım diye. Ama bütün yazıdan sadece bu çıkmıyor
Dostum sen neyin kafasini yasiyorsun 1. si dusman klanlardasiniz egerki dostsan cikmasaydin 2. si klandan ciktiysan da arkadasinida cagirsaydin yanina egerki cagirmadiysanda komutlarini kapat niye komut acik tutuyorsun.

uzaktan takip ediyorum Su w de bi bantank i sevmiyorum 2. cide sen oldun sirf bi baltalama bir der anatolda gizli uyelerim var vakti gelince hepsini cekecem biri der anatol hain ben komutlarimi dusmana actim ama dusman benim koyumu aliyor arkadas o zaman acma guvenmiyorsan acma. Dogru durust oyun oynamadiginiz icin sirf su oyundan soguttunuz beni hep bi truva.

Fatcat a birsey demiyorum. O bastan beri anatola rakip favorim o.

En sevmedigim oyuncu ozelliklerin biri bunu reel de de yapiyorsaniz cidden dunyanin civisi cikmis derim. ama ciktigi klana truva atana hic saygim olmaz. Ya oyununu oyna dogru duzgun yada laf atmayi birak.