AGGRESSIVE vs KNIGHT

Sen hele hiç konuşma zaten eksiktin şimdi tamamen eksilirsin gözümde sen önce nasıl başkan olduğunu sorgula kendine korkak başkan ;)
Savaştan çıkmış klana zayıflamış klana askerleri yolda olan klana ansızın dal sonra deki savastikn al savaştın korkaklar gibi düşene saldırırsin anca daha önceleri de yaptın biliyorum sen rahat ol sonra avut.kendini biz savaş açtık yendik de ;)

eksilirsin.

Baltacı
Savaştan çıkmış klana zayıflamış klana askerleri yolda olan klana ansızın dal sonra deki savastikn al savaştın korkaklar gibi düşene saldırırsin anca daha önceleri de yaptın biliyorum sen rahat ol sonra avut.kendini biz savaş açtık yendik de ;)

Eksilirsin zayıf rakibine acımadı diye yorumladım

eksilirsin.

Baltacı
Hocam siz olayı çok yanlış anladınız :)
Bak diyorum ki böylesine bir dünyada gidip adamların arkasına yay attınız yetmedi devam ettiniz. Kıta çizgisine kadar gelecektiniz amaç ne gerçekten merak ettim. Boş gördüğünüz adamlara daldınız komple. Bana daldığınızda söylememe rağmen dalmaya devam ettiniz. Keşke sizinle savaşsak diyeceğimde barbar topluyorum ben aynı şey sanırım. Adamlar kesimsiz alıyor sizin köyleri :D

Bu konulara cevap veremezler. Yaptıkları her şeyde haklılar. Fakat yanıtını verince ağlayan bebeğe dönüyorlar. W’nin en çok barbar toplayan ekibi farm yapmadığını iddia ediyor. Bunlarla oyunda savaşırsın ama yüzsüzlükleriyle savaşamazsın

O boş gördükleri adamlara dalmamak için de bize söz vermişlerdi. Bizim boşalttığımız köylere bir emri vaki ile çöktüler. O gün unutmam bunu diye mesaj atmıştım. Ben sözümü tuttum

Bu konulara cevap veremezler. Yaptıkları her şeyde haklılar. Fakat yanıtını verince ağlayan bebeğe dönüyorlar. W’nin en çok barbar toplayan ekibi farm yapmadığını iddia ediyor. Bunlarla oyunda savaşırsın ama yüzsüzlükleriyle savaşamazsın

O boş gördükleri adamlara dalmamak için de bize söz vermişlerdi. Bizim boşalttığımız köylere bir emri vaki ile çöktüler. O gün unutmam bunu diye mesaj atmıştım. Ben sözümü tuttum
Bana attığın arkadan vuran ... Olsun diyen sözünü de tuttun değil mi ☺️

Oyunun başında sesi çıkmayan insanların gün geliyor en zayıf anında sesi çıkması da ayrı bir durum

Vakti zamanında ekibini korumak için tamam abi
Sorun yok abi

Her şeyin bir vakti vardır Can
Herkes yaptığını öder mutlaka

Er yada geç

migrbest

Acemi

Oyunun başında sesi çıkmayan insanların gün geliyor en zayıf anında sesi çıkması da ayrı bir durum

Sorun yok abi

Er yada geç
ee bidaki w geliyor musunuz karşımıza orda da toplayalım sizi

*ChapeL*

Mızrakçı

Sorun yok abi

Er yada geç
Kendinde söylüyorsun zamanında zorbalık yapmışsın kendini güçlü hissedip her yere zıplamışsın adamlar güçlenince vermiş cevabı.

Oyun oynuyoruz ya hani bunları sürekli unutuyorsunuz sanki vatanı satmış gibi konuşmayın :)

OSMANEN

Çaylak
Kendinde söylüyorsun zamanında zorbalık yapmışsın kendini güçlü hissedip her yere zıplamışsın adamlar güçlenince vermiş cevabı.

Oyun oynuyoruz ya hani bunları sürekli unutuyorsunuz sanki vatanı satmış gibi konuşmayın :)
Ben anlatamıyorum galiba , dünya başından beri güven vermeyen , bize söylediği şeyin aynısını efendiye yapan bir klanda bahsediyoruz
Emre bana verdiği hiçbir sözü yerine getirmedi ,buraya maddeler halinde yazsam bile 7 8 madde çıkıyor
Hala çıkmış burda mağdur edebiyatı yapıyor
Cidden susmak için zorluyorum kendimi ama zorluyor şansını
Eğer verdiği sözleri yerine getirseydi ben hesabın şifresini bile vermeyi teklif etmiştim
Şimdi oturup boş konuşmayın
Oyunumuzu oynayalım
Güzel savaş dönüyor bizim adımıza ve devam ediyoruz
Oyuncu kalitesi olarak ne kadar önde olduğumuz belli
Yıkıma geldiğimiz zaman bile , sizin klanda olan oyuncuların bir köyünü bile koruyamadıniz
Ama as ekibinizde oynayan arkadaşınızın köyüne 10 kami girse bile kesemiyecek sekilde setliyorsunuz
Herkesin hataları var burda gene söylüyorum bize suç atacağınıza biz nerde hata yaptık niye böyle oldu diye oturup düşünün

cagri.54

Acemi
Frigya ortak opu planlanıp aggressive katılmadığında direkt Emre abiye söyledim. Efendi ile anlaşıp aggressive dönelim, bunların niyetleri iyi değil diye. Diplomasimizi bozalım ve savaş ne zaman başlayacaksa başlasın. Benimle aynı fikirde olan başka oyuncular da vardı.

Lakin, kendisi verdiği sözleri veya karşı taraf ile yaptığı anlaşmaları çiğnemek istemedi. Bize her zaman knight ve aggressive dünya sonuna gidecek dedi.

Ben aggressive klanındaki birçok oyuncuyla konuştum. Çoğunlukla düzgün insanlar. Genele laf edemem.

Ama çok net bir durum var; bir tarafın diplomatı sözünü çiğnemeyi anlaşma bozmayı zül kabul ediyor. Diğer tarafın diplomatı ise bunu strateji olarak kabul ediyor. İsteyen istediğini haklı bulsun. Ben de kimin karakterli kimin karaktersiz olduğuna dair şahsi fikrime sahibim.

eksilirsin.

Baltacı
Frigya ortak opu planlanıp aggressive katılmadığında direkt Emre abiye söyledim. Efendi ile anlaşıp aggressive dönelim, bunların niyetleri iyi değil diye. Diplomasimizi bozalım ve savaş ne zaman başlayacaksa başlasın. Benimle aynı fikirde olan başka oyuncular da vardı.

Lakin, kendisi verdiği sözleri veya karşı taraf ile yaptığı anlaşmaları çiğnemek istemedi. Bize her zaman knight ve aggressive dünya sonuna gidecek dedi.

Ben aggressive klanındaki birçok oyuncuyla konuştum. Çoğunlukla düzgün insanlar. Genele laf edemem.

Ama çok net bir durum var; bir tarafın diplomatı sözünü çiğnemeyi anlaşma bozmayı zül kabul ediyor. Diğer tarafın diplomatı ise bunu strateji olarak kabul ediyor. İsteyen istediğini haklı bulsun. Ben de kimin karakterli kimin karaktersiz olduğuna dair şahsi fikrime sahibim.

Maalesef hiçbir fikrin yok. Sor bakalım Emre abine biz neden frigya opuna girememişiz? Kusura bakma kafamıza 30 tane kami yerken opa çıkmadığımız için. Size yalan yanlış şeyler söylediği için hiçbir konuda fikriniz yok. Sizi çok temiz kandırdığı için de buraya gelip ağlamaya arkamızdan vurdunuz demeye devam ediyorsunuz. Her şey net açık konuşuldu. Ben emreye defalarca sana vurmaya geliyorumu söyledim. Bunları size anlatmadı mı? Arada pusula ekibi olmasaydı bu savaş 3 hafta önce çıkacaktı zaten.

Niyet konusuna değinmen çok iyi oldu. Sen ve abin w başından beri iyi niyetli miydiniz kardeşim? Gelip içimden köy alman, sınırıma yerleşmen, haritasal olarak bana ait olan yaya 15 saatten mis atarken iyi niyetli miydin? Savaşmaya yüreğin yoktu kaçak oynadın. Sen zamanında yapman gerekeni yapamadığın için biz zamanı gelince gerekeni yaptık. Abine söyle her kuşun eti yenmez.

cagri.54

Acemi
Sana kimse Knight ekibi yaptığı her şeyde haklıydı demiyor.

Asıl korkak sensin. Hoşuna gitmeyen şeylerde ses çıkarmak yerine hepsini yutmayı tercih ettin. En zayıf anımızda da bizi arkadan vurdun.

Emre abi gayet şeffaf bir şekilde bizi diplomasi hakkında bilgilendiriyor. Biz aptal değiliz, hiç merak etme. Senin ne olduğunu çok iyi öğrendik.

Umarım ilerdeki dünyalarda da karşıma çıkarsın.

eksilirsin.

Baltacı
Sana kimse Knight ekibi yaptığı her şeyde haklıydı demiyor.

Asıl korkak sensin. Hoşuna gitmeyen şeylerde ses çıkarmak yerine hepsini yutmayı tercih ettin. En zayıf anımızda da bizi arkadan vurdun.

Emre abi gayet şeffaf bir şekilde bizi diplomasi hakkında bilgilendiriyor. Biz aptal değiliz, hiç merak etme. Senin ne olduğunu çok iyi öğrendik.

Umarım ilerdeki dünyalarda da karşıma çıkarsın.

Efendi köylerinde 10 tane kamin patladı diye en zayıf anın buysa kardeşim sen zaten hep zayıfmışsın. Emre'nin neden 1 ay sonra savaşalım dediğini şimdi anlıyorum. Bu ekiple bu kadarmış :D

Ben anlatamıyorum galiba , dünya başından beri güven vermeyen , bize söylediği şeyin aynısını efendiye yapan bir klanda bahsediyoruz
Emre bana verdiği hiçbir sözü yerine getirmedi ,buraya maddeler halinde yazsam bile 7 8 madde çıkıyor
Hala çıkmış burda mağdur edebiyatı yapıyor
Cidden susmak için zorluyorum kendimi ama zorluyor şansını
Eğer verdiği sözleri yerine getirseydi ben hesabın şifresini bile vermeyi teklif etmiştim
Şimdi oturup boş konuşmayın
Oyunumuzu oynayalım
Güzel savaş dönüyor bizim adımıza ve devam ediyoruz
Oyuncu kalitesi olarak ne kadar önde olduğumuz belli
Yıkıma geldiğimiz zaman bile , sizin klanda olan oyuncuların bir köyünü bile koruyamadıniz
Ama as ekibinizde oynayan arkadaşınızın köyüne 10 kami girse bile kesemiyecek sekilde setliyorsunuz
Herkesin hataları var burda gene söylüyorum bize suç atacağınıza biz nerde hata yaptık niye böyle oldu diye oturup düşünün
Kerim,

Can'ın diplomatik hareketler dediği durumda bile ettiğin lafları hatırlıyorsun değil mi?

Hani sözler vermişiz ya

Bir oyuncumuz bir grupta shelby den Semih abinin telefonu arıyormuş sözde diye o an Can'ı tutamadım dedin

Kendi başkanın bu konuşmaları rahatça yapıyorken
Gruplarınızda boyle konuşmalar dönüyorken ben size gelip net şekilde sordum
Sizler bana ne dediniz
Kalkıp beni suçlar pozisyona geldiniz sanki konuşmayı ben yapmışım gibi ☺️

Size açık şekilde diyorum buyrun açıklayın
Sizler bana soramadığınıx şeyi ben size sordum
Aramızı kimse bozamaz diye
Şimdi kalkıp savaş tarihî konusunda da yalanlar söylemeye devam ediyorsunuz
Allah'tan mesajlar elimizde mevcut ☺️

Cevabınız kıvırmalardan ibaretti
Yem attık, o, bu, şu oldu

4 gün içinde aldığınız Total köy 50'ydi
Onca hazırlığa rağmen
Narkoz kanadıyla bölgeyi aştınız
Size yine diyorum tüm köyleri alsanız dahi bu sizin yaptığınız şeyi örtmez

hani iddia ediyorsunuz ya siz onu yaptınız bunu yaptınız diye bizde diyoruz ki madem bunları yapan birine niye kendinizi ezdiriyorsunuz

Bu konuma sırf oyunda güçlü olmak için bu kadar lafı çekiyorsunuz

Maalesef hiçbir fikrin yok. Sor bakalım Emre abine biz neden frigya opuna girememişiz? Kusura bakma kafamıza 30 tane kami yerken opa çıkmadığımız için. Size yalan yanlış şeyler söylediği için hiçbir konuda fikriniz yok. Sizi çok temiz kandırdığı için de buraya gelip ağlamaya arkamızdan vurdunuz demeye devam ediyorsunuz. Her şey net açık konuşuldu. Ben emreye defalarca sana vurmaya geliyorumu söyledim. Bunları size anlatmadı mı? Arada pusula ekibi olmasaydı bu savaş 3 hafta önce çıkacaktı zaten.

Niyet konusuna değinmen çok iyi oldu. Sen ve abin w başından beri iyi niyetli miydiniz kardeşim? Gelip içimden köy alman, sınırıma yerleşmen, haritasal olarak bana ait olan yaya 15 saatten mis atarken iyi niyetli miydin? Savaşmaya yüreğin yoktu kaçak oynadın. Sen zamanında yapman gerekeni yapamadığın için biz zamanı gelince gerekeni yaptık. Abine söyle her kuşun eti yenmez.
Niye girmedin
Nero ekibi shelby ekibine köyleri bırakıyor diye
Onlar aramıza gireceğine ben alayım dedin

Benimle Frigya opu planlaması yapıyorsun sabah soruyorum biz vazgectik böyle durumlar var diyorsun

Her kuşun eti yenmez diyen kendine güveni olur da karşıma net şekilde çıkardın
Arkadan iş çevirerek
Planlamalar yaparak
Diye işler yapan biri olarak ettiğin laflara bakarsakta bu kadar konuştukça kendini bitiren biri görmedim

Her sorduğum soruda abi bizim arwmiz iyi sorun yok
Diyen ben değilim
Savaş tarihinde bile yalanlar söylüyorsun
Diyorum ya konuşmalar elimizde mevcut ☺️

Zamanında zorbalık yapan birine hadi dünyanın sonuna kadar beraber ilerleyelim denir mi

Kendini ezdirmek değil mi
Oyun stratejisi diye bu yaptığını mı değiştirir
Arkadan vurmak nereye sığar
Varsın diplomatik hareketlerle kendilerini kandırsınlar
Tatmin etsinler
Yapacakları tek şey bu olur

eksilirsin.

Baltacı
Zamanında zorbalık yapan birine hadi dünyanın sonuna kadar beraber ilerleyelim denir mi

Kendini ezdirmek değil mi
Oyun stratejisi diye bu yaptığını mı değiştirir
Arkadan vurmak nereye sığar
Varsın diplomatik hareketlerle kendilerini kandırsınlar
Tatmin etsinler
Yapacakları tek şey bu olur

Ben sana dünyanın sonuna kadar ilerleyebilmemiz için şartlar sundum. Sen kabul ettin ve söz verdiğin şeyleri yapmadın. Tıpkı Hakan abi gibi. Hakan abinin tutmadığı sözler için haberim yoktu diyip özür diledin. Fakat devamında atar gider yapmaya devam ettin. Bunların sonucunda neyi bekliyordun gerçekten? Anlamakta güçlük çekiyorum.

Keşke söylediğin gibi sana arkadan vursaydım. Köy sayılarımız eşitken sana savaş ilanı verdim. Tek bir karşı op yapamadın. Ben olsam buraya yazarken utanırdım. Sözde 4 milyon puanınız var ederiniz 100 k değil.