90. Dünya'i, klanın Unity & Ahde Vefa ile yendin.

K e e Z o o

Acemi
Herkese selam,

W6 da zirvede bırakıp bu oyunu kaç yıl sonra tekrar oynayıp aynı duyguyu yaşatan herkese çok teşekkürler. Güzel arkadaşlar kazanıp baştan sona kendi adıma oyunun hakkını verdiğimi düşünüyorum ama en önemlisi savaştan kaçmayan burada ismini sayamayacağım bir ekibin parçası olmak ayrı gurur veriyor.

Herkesin eline sağlık özellikle oyunu oyun gibi oynayan hakkını veren herkese saygılar...

Son düzenleme bir moderatör tarafından:
Klanlar tarihinin en ilginç dünyası, bütün klanlar birbiriyle birleşti finale 2 büyük klan oluştu savaşmaya başladılar ve sürpriz onlarda birleşerek dünyayı kapattı foruma da duygulu bir yazı yazılarak helallik istendi büyük bir başarı bravo neyse hayırlı olsun :D

eto1907

Baltacı
Klanlar tarihinin en ilginç dünyası, bütün klanlar birbiriyle birleşti finale 2 büyük klan oluştu savaşmaya başladılar ve sürpriz onlarda birleşerek dünyayı kapattı foruma da duygulu bir yazı yazılarak helallik istendi büyük bir başarı bravo neyse hayırlı olsun :D

Dünya başından beri beraberdi onlar zaten dostane savaş olsun istediler vakit kaybından başka bir şey değildi o savaş da..iyi oynayan 2 klan kazandı.kısmet bir sonraki presiz dünyada vefa ile dünya kapatmak dileğiyle:) Fatih'e sevgiler @Ranuna Vadisi*

UNCHARTED

Favori Forumcu
Unity - Vefa

Bir taraf bünyesi altında oynamaktan zevk aldığım klan diğer taraf bolca dostumun bulunduğu klan

İki ayrı klanın birlikte dünya kapatmasından en çok keyif duyan biri olarak bende mutluluğumu paylaşmak isterim.

Kırdığım üzdüğüm insanlar mutlaka olmuştur haklarını helal etsinler bu zamana kadar kendimce neyi doğru gördüysem neyi doğru bulduysam onu yaptım bu süreçte kimine yanlış geldi kimine doğru nereden baktığınıza göre değişir bu konular :)

Yeni dostluklar kazandığım dünyada kaybettiğim dostluklara bakınca iyi ki bu dünyayı oynamışım diyorum insanları tanımak için yılların bir önemi olmadığını görmek ne olursa olsun güzel bir ders oldu

Herkese emeklerinden ötürü teşekkür ederim.

Sanchex

Baltacı
W84 gibi diplomasi ile çözüldü dünya. Tek başarı diplomatlarda. Kazanan diplomatları ve yöneticileri tebrik ederim.