87. Dünya Özelliklerinin Belirlenmesi

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
çok kolay kapatılıyor dünyalar. Biraz zorlaştırılması gerekli.

Klan dışı destek kapalı
Klan limiti 50 ile 60 arası
Gözetleme Kulesi olmasın
Fake Limiti olmasın
Dünya Hakimiyeti olsun ama zorlaşsın
Gece bonusu olsun
Şövalye olsun geliştirilsin
Okçu olmasın
Yön seçme olsun
Tapınak olmasın
Bayrak olsun
Basit araştırma
Alt klan olmasın (beraberlik arkadaşlık geliştirilsin)
Oyun hızı 1 Birim hızı 1 olsun
Klan kalesi olsun
Temizlik olsun
Yağma aktif

dünya özellikleri belirlenmiş anladığım kadarıyla. burda konuşmanın bir anlamı yok :)
Evet, belirledim. Sırf zevk olsun diye bu konuyu açıyorum, yazılanları okuyorum, yorum yapıyorum. Gerçekten keşke herkes içi dolu yorumlar yapabilse. O zaman çok daha iyi bir dünya açabiliriz belki.

Anket tarzı yapsanız örneğin klan sayısı veya tapınak olsun mu olmasinmi veya klan dışı destek olsun mu olmasinmi en çok çıkan seçenek 87 de olsun böyle herkez tek tek yazınca bir anlamı yok diye düşünüyorum ama kesinlikle klanlar 10 20 kişi olmasın boş yere alt klanlar kurup reelden mesajlasarak idare ediyoruz şuanda 86 da olan durum bu oyun içinde yasal olarak kimse birbirinin alt klanı değil ama reel hayattan haberleserek ortak hareket ediliyor

Evet, belirledim. Sırf zevk olsun diye bu konuyu açıyorum, yazılanları okuyorum, yorum yapıyorum. Gerçekten keşke herkes içi dolu yorumlar yapabilse. O zaman çok daha iyi bir dünya açabiliriz belki.
Klan üye limiti yüksek olursa, ABC1, ABC2, ABC15 şeklinde 40 tane aynı klan olmasından kurtulsak başkan...

Klan dışı destek kapalı olmasın. Barbarlara kadar destek sallasın isteyen. Napıyorsa yapsın...

Bu 14-15 yıl önceki eşyalı paladin sistemi yok olmadıysa, o da gelsin... Hiçbir şey bilmeyen ama fener düşüren sığıntıları klana alma keyfini unuttuk iyice...

Eskiden daha iyiydi bu oyun..

Dünya değil de oyunda ufak değişiklikler yapılabilir;

1. Barbar köy yok, bonus köyler var.
2. Tek bir ana köy var. Bonus köylerde ticaret ve askeri koloni kurulabilir.
3. Klan ortak kaleler kurabilsin. Üyeler asker ve hammadde yollayarak kaleleri geliştirsin. Kaledeki askerler komutanların kontrolünde olsun.

gibi....

üye limiti 35
klan kilitlemesi 30.gün
1.6 oyun hızı 1.2 birim hızı
misyoner mesafesi yok
hakimiyet %80 (klan prestij bölümündeki bonuslar X2 olursa mantıklı olabilir) olmazsa %65 hakimiyet
okçu yok
paladin var
3 lü araştırma
gece bonusu yok
kule var
fake limiti yok
yağma aktif,temizlik kapalı
+1

Oyunun ilk 1 ayı herkes için 10 k hammede çekebilme özeliği gibi bir şey olabilse çok güzel olur.... Fazlasida olmasın eksigide...

Presiz dünyalar açıyoruz ve açmaya devam edeceğiz. Ancak şurada yer alan 100 yorum varsa bundan sadece 10 tanesi sanıyorum ki Presiz dünya açın. Bunun dışında pre kısıtlamaya yönelik yorumlar var. Ayrıca eski oyuncularımız daha önce açtığımız Premiumsuz dünyalara giriş yaparak işe dahil olabilirler.

Bi düzenleme yapılması şart bence pre isteyenlerin çoğu da bence pre kasmak için istiyor dünyayı oynamak için değil. Bu gözle değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Günlük belli miktar kota artan şekilde olabilir haftada bir mesela, o zaman uçup kaçan tiplerden ziyade aktiflik iletişim yardımlaşma gibi kavramlar daha çok anlam kazanır

Presiz dünyalar açıyoruz ve açmaya devam edeceğiz. Ancak şurada yer alan 100 yorum varsa bundan sadece 10 tanesi sanıyorum ki Presiz dünya açın. Bunun dışında pre kısıtlamaya yönelik yorumlar var. Ayrıca eski oyuncularımız daha önce açtığımız Premiumsuz dünyalara giriş yaparak işe dahil olabilirler.
İlk yeni açılacak presiz dünya hangisi olacak onu söyleyebilirmisiniz şahsen ben yeni açılmasını bekliyorum premiumsuz olarak

Klan üye sayısı 25
Okçu olmasın
Tapınak olmasın
Alt Klan olsun
Şövalye olsun
Premium puan ile kolay yoldan geliştirme olmasın
Dünya kapanışı en az 1 yıl sürsün :))

Şu dünyanın geç kapanması isteği nedir ya erken kapansın. 150 klan üye limiti ve kilitlemeli olsun .Pre ile hammadde çekme limiti olsun ve gün geçtikçe limitte yükselsin, temizlikte açık olsun yeni ve az tecrübeli arkadaşlara da az da olsa yer ve şans verilmiş olur.

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Geri