8.304 Sürüm Güncellemesi Hakkındaki Görüşleriniz

ByRevolution

Yasaklı
Tepki puanı
2.216
Bayrak kasma işinin ne zaman sona ereceği belli edilmemiş?

Ayrıca bence kötü olmuş bir güncelleme.

Niye?

Sonu gelmiş dünyalar da misyoner basarak bayrak kasmak, hesabını yeni açmış biri ile bir sürü siyah bayrağı olmuş kişinin arasındaki absürt farkın bir nebze de olsa kapanmasının yollarından biriydi.
Bunun önüne geçmek bence hata. Yine de siz bilirsiniz.
 

OrjınalKahraman

Yasaklı
Tepki puanı
165
Bayrak kasmanın kaldırılması kötü olmuş eğer böyle bir şeyi kaldırıyorsanız bayrak kazanmak için farklı yollar getirmek mantıklı olabilirdi veya bayrak kazanmak daha basit bir hal alabilirdi.
Onlarca siyah bayrağı olan oyuncularla savaşmak zor. Zaten oyunda ham madde pazardan çekmek, süre kısaltmak, maliyet düşürmek ve üretim hızlandırmak altından pre ile çok öne geçilebiliyor bunun yanına bayrağı da preye dayandırmak oyunun kötü gidişatlarına bir yenisini eklemiş oldu.
Şirket politikaları oyuna çok fazla zarar vermeye devam ediyor bunu biz oyuncular görürken şirket nasıl görmüyor anlam veremiyorum şirket bu oyunla ilgili gelecekte 100 balina oyuncu kalsın yeterli olarak mi görüyor çok merak ettim.
 

NOPasaran*

Okçu
Tepki puanı
1.716
Mevcut dünyalar için bayrak kasma sürelerini paylaşır mısınız ? Atıyorum w70 için bir süre tarih bilgilendirmesi yapacak mısnız?
 
Tepki puanı
15
Madem böyle bir şey yapacaktınız niye şuanda açık olan dünyalarda aktif ediyorsunuz? Bir şeyi başlatacaksanız o zaman yeni açılanlarda başlaması lazım değil mi ? Haklı olarak ki Casual dünyalarda zaten saldırı aralığının kalkması 1 veya 1.5 yıl sürüyor. Yaptığınız biraz mantıksız şu da bir gerçek bu şekilde oyuncu kazanmasınız aksine kaybedersiniz. Zaten belli bi kitle hariç yeni gelen pek oyuncu yok gibi artık oyuna

Bi de böyle bir şeyi başlamadan niye haber verilmiyor bütün dünyalara ? Pat böyle bi karar aldık size artık bayrak yok diye ?
 
Tepki puanı
0
Madem.pat diye silinicek 1 2 ay zaman verikir veya.. tarih verilmesi lazimdi.. oyunu birakmak icin mana arayanlar birakir iyi olur.
 
Üst