8.231 Sürüm Güncellemesi Hakkındaki Görüşleriniz

Pressman*

Baltacı
Tepki puanı
2.791
  • "Gönderme" ayarıyla, önceki davranış geçerli olur ve klanınıza üye olmayan oyunculara destek göndermenize izin verilmez.
  • "Varış" ayarıyla, bazı koşullar dahilinde klan üyesi olmayan oyunculara destek gönderebilirsiniz:
    • Oyuncuların köylere destek göndermesine izin verilir ama oyuncuya/klan üyesine ait olmayan bir köye gönderilirse birliklerin otomatik olarak geri gönderileceği uyarısı çıkar.
    • Bir oyuncuya/klan üyesine ait olmayan köylere gönderilen birlikler, destek vardığında köy hala klana ait değilse, hemen otomatik olarak geri dönecektir.

Şİmdi klan dışı desteğin kapalı olduğu dünyalarda eğer "Gönderme" ayarı kapalı (Yani klan dışı destek komutu verilebilir), "Varış" ayarı da açık olduğunda, A klanındaki oyuncu, kendi klanında olmayan birisine destek gönderebiliyor. Ancak destek köye vardığında A klanında değil ise hemen geri dönecek.

Burada benim anladığım mantık, klan dışı desteğin kapalı olduğu dünyalarda, saldırı yapan oyuncular mislerinin arkasına destek atamıyordu. Köyü alsa dahi, destekleri varana kadar, geri misleniyor ve saldıran taraf dezavantajlı oluyordu bu dünyada. Bu ayar ile bu dezavantaj ortadan kalkıyor. Bu oyuncular adına güzel bir durum.

Ancak anladığım kadarı ile bir etkisi de şu bu ayarın. Klan dışı desteğin kapalı olduğu dünyalarda, X oyuncu A klanına geçerek oradan köyüne savunma attırdıktan sonra da, savunmalar yolda iken, B klanına geçerek oradan da savunma alarak, istif yapabiliyordu. Bu durumun önüne geçilmiş bu ayar sayesinde.

Tek aklıma takılan nokta şu. Destek köye vardıktan sonra destek alan köy klandan çıkılırsa, durum ne olacak? Destekler yine geri dönecek mi? Muhtemelen dönecektir ama bir kesinlik olmadığı için soru işareti teşkil ediyor yine de.
 

Deleted User - 848907830

Ziyaretçi
Destek olayını biraz daha açabilirsiniz tam anlayamadım da
sa knk bişey soracam ben oyuna yeni başladım ama bulunduğum dünyada çoğu oyunca kapalı dünya değiştirmek istiyorum sence hangi dünya da başlamalıyım
 

Deleted User - 848907830

Ziyaretçi
Beyler yeni bir dünya da başlayacağım bana bir dünya tavsiye edin online olan
 

DeletedUser72279

Ziyaretçi
Beyler yeni bir dünya da başlayacağım bana bir dünya tavsiye edin online olan
Hocam banlıydım kusura bakma cevap veremedim köyünü büyült ve kolay transferden casual-5 aktarmanı öneririm orada sürekli barbar alıp oedu basmayı vesaire şeyleri öğrenirsin
 
Üst