8.210 Sürüm Güncellemesi

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
Tepki puanı
6.941
8.210 Sürüm Güncellemesi

Cesur Şövalyeler,

8.210 sürümündeki yeni güncellememiz 12.5.2020 Salı tarihinde yayınlanacak ve aşağıdaki değişiklikleri içerecektir. Güncelleme yapıldığı süre boyunca dünyalara erişimde sorunlar yaşayabilirsiniz. Sürüm hakkındaki fikirlerinizi buradan paylaşmayı unutmayın.
Değişiklik ve İyileştirmeler

Harita Değişiklikleri
Bu çok büyük! Oyun içi harita grafiklerimiz tamamen güncellenecek. Bunun sadece yeni ve uygulama oyuncularımızı değil, Klanlar emekçilerini de mutlu edeceğini umuyoruz. Yeni harita grafikleri klasik Klanlar dünya haritasını temel aldı -evet ilk haritayı- ama dikkatlice tekrar çizildi!

Son harita grafik değişikliklerinden hiç memnun kalmamıştık, çünkü eski tasarıma yeterince bağlı değildi ve biraz tuhaf görünüyordu. Ayrıca mobilde ve yüksek çözünürlüklerde oynarken harita biraz modası geçmiş duruyordu çünkü köyler çok daha küçük ekran boyutları için yapılmıştı. Haritayı daha iyi hale getirmek için eski çizimlerimizi aldık ve bunları yüksek çözünürlüklü grafiklerle tamamen yeniden çizdik. Yakınlaştırma artık gözlerinizi acıtmayacak.

Bu değişiklik nedeniyle harita grafiklerini değiştirme seçeneği kaldırılacak ancak harita sonunda olması gerektiği gibi görünecek. Umarız bunun için bize kızmazsınız ve yeni grafikleri bizim kadar beğenirsiniz.

Çoklu Misyoner Açığa Alma
Yaşasın, bu sık sık istenen bir topluluk isteğiydi! Misyonelerin nihayet toplu olarak açığa alınabileceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Açığa alma menüsüne gidince, şu anda diğer birimlerle aynı toplu açığa alma kurallarına sahip misyonerler bulacaksınız. Nihayet gereksiz soyluları keyifle emekli edebilirsiniz!
Geribildirim

Geri bildiriminizi bizimle paylaşmak isterseniz, BU KONU altında yapabilirsiniz.

Klanlar Takımınız
 
Üst