49.Dünya Harita

  • Konuyu başlatan DeletedUser31319
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser68870

Ziyaretçi
Bakın yazmak istemiyorum , benim ismim geçtiği için mecbur bırakıyorsunuz beni . Yazmayıncada siz haklıymışsınız , ben dünyanın ayarlarıyla oynamışım gibi duruyor . Ismim geçtiği için mecburen yazıyorum ..

Öncelikle dünya kuşatma değilde hakimiyet dünyası olsa ne değişecekti ? Insanların düşünce yapısı veya oyun ahlakı değişmesi lazım ki dünya daha iyi bir hâl alsın , oyun işleyişi de oyunun formatına uygun olarak ilerlesin ..
Dünyada ki herkesi teşkilatlandırıp , bir klanı hedef gösterip onu bitirdikten sonra tekrar herkesi teşkilatlandırıp , müttefik olduklarınız üzerine bahaneler bulup , sürekli savaştığınız klanları yalnızlaştırarak bir süreç izlerseniz dünyadan zaten keyif alamazsınız . Dünyaya biz geldikten sonra herkesle savaşıp , yeterince keyif aldık . 1 senedir oynayıp alamadığınız zevki 2 ayda aldık . Rahatınız bozulduğu için keyfiniz kaçmış olabilir .. Ve dahi biz sildikten sonra TAZ vs AKREP olacağından dolayıda biraz rahatsız olmuş olabilirsiniz ki , silip gidelim diye birazda bu yüzden dedim zaten . Iki tarafta alicengiz oyunları oynamayı çok seviyor , eşitsiniz . Şayet savaşırsanız tabi . :)

Dünyaya yeniden gelip , sizin DOSTLAR MECLISI adı altında kurduğunuz grubun aslında ÇİFT KAŞARLİ TOSTLAR MECLISI olduğunu anladığım andan itibaren , size bakış açım değişti . Benim orada yazdığım yazıda bana deseydiniz ki ' tamam kardeşim , hoşgeldiniz . Ne yapacaksın hele anlat bakalım , dinleyelim . Bizde sana düşüncelerimizi söyleriz bi orta yol buluruz vs.' deseydiniz bende size hiç bi oraya bi buraya gecen sürüngenler demezdim . Beni o grupta hoş karşılamadınız . Keza o grupta kibirli konuşmamda olmamıştı , tartışma ortamını oluşturana kadar . Hatta ve hatta sizden özür bile dilemiştim biliyorsunuz . Sonra ne oldu ? Fenomen Black klanlarına savaş açtı :D Sonra ne oldu , Tisss kardeşler savaşa hazır olmadiklari için Akrebe geçti . Sonra biz ne yaptık ? Dünyaya dost olarak başladığımız klana geçtiler diye yine vurmadık . Mustafa abiden Tisslari klandan atın diye ricada bulunduk . O ne dedi ? Onlar artık benimle dedi . Biz ne dedik ? Tamam abi öyle olsun dedik . Siz ne yaptınız ? AKREP adı altında bize savaş açtınız .. Tüm samimiyetimle söylüyorum , AKREP klanında azıcık dostluk kavramini bilen adam olsaydı , sizler bize savaş açtıktan sonra AKREP kemik kadrosu diye nitelendirdiğimiz beraber dünya kapattığımız ve Mustafa abinizin böbürlenerek profilinde paylaştığı w43 dünyasını kapattığımız o 7'8 kişi klandan çıkardı . Biz yine dedik ki , Tisslar haricinde AKREP klanından kimseye vurulmasın . Siz savaş actiginiz gün ben kimseyi tutmasaydım , ne Mustafa vardı ne Akrep vardı . Keşke millet vuralım dediğinde tamam vurun deseymişim . Ama bilmiyorsun işte , herkesi kendin gibi sanıyorsun :) Her neyse uzatmak istemiyorum beni herkes biliyor , kibirli bir insan değilim . Hakedene hakettiği gibi konuşurum . Sizler benim nazarımda o sözleri haketmissiniz ki söylemişim . Nickimin anlamı ' Pişman olmadan yaşamak' hiçbirşeyden pişmanlığım yok . O dünyada olanlar da o dünyada kalır o kadar . Başka yerde başka şekilde tanışırız konuşuruz ayrı bir konu ..

Bir diğer husus , biz size op yapmadık . Biz kimseye op yapmadık . Doğaclama kamiler salladık , misler salladık vs. Op yaptığımızı düşündüyseniz yanılmışsınız :)

Son olarak silmemizin sebebini yukarıda ki postlarda yazdım zaten görmüşsündür . Kıytırık bir montaj yüzünden . Devam etsek ederdik , ama insanlara dünya kapatmak için montajlar yapıyorlar , her türlü şey beklenir bunlardan dedirtmemek için sildik . Altında veya üstünde hiçbirşey aramanıza gerek yok . Sildik bitti gitti . Geride kalan herkese başarılar diledim . Sürekli sürekli aynı şeyleri yazmaktanda bıktım usandım .

Bana top atmazsanız oynamıycam ( yazmıycam ).



Bir bakayım dedim ne durumda dünya abdi kardeşimi yine kızdırmışlar :D kanka sen kime neyi anlatıyorsun ki burada herkes birbirinin ne cacık olduğunu biliyor. Zaten silip kurtarmışız kendimizi bırak kendi egoları ve satıcılıklarıyla hazımsızlık yaratsınlar. (Yello onurdgn mtulkere ithafen yazılmıştır bu yazım tıss grubu üstüne alınmasın lütfen :D)
 

DeletedUser69654

Ziyaretçi
Ouuuww burası neymiş böyle ya, forumda ki savaş oyun da ki savaştan daha büyük.
 

DeletedUser31319

Ziyaretçi


20.10.2019

GAZOZ - 19068 KÖY - 106 ÜYE
KASIRGA - 5544 KÖY - 59 ÜYE
AKREP - 5423 KÖY - 26 ÜYE
BASHER - 4563 KÖY - 35 ÜYE
BALYOZ - 3443 KÖY - 25 ÜYE
 

DeletedUser31319

Ziyaretçi



GAZOZ - 19256 KÖY
KASIRGA - 5756 KÖY
AKREP - 5266 KÖY
BASHER - 4489 KÖY
BALYOZ - 3471 KÖY
 
Üst