30ncu Dünya özellikleri

• Konuyu başlatan DeletedUser26690
  • Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

DeletedUser26690

Ziyaretçi
Merhebalar arkadaşlar; bu yazımı daha çok 30. dünya adına yazıyorum;uygulanabilme şansı varsa tüm dünyalar için temenni ediyoruz tabi;

30. dünya için diyorum, çünkü eminim 30a bir çok klan odaklanmıştır; Bizde OSMANLI klanı olarak 30da boy göstericeğiz,herneyse;)

Bu yazım bir çok arkadaşın ortak derdidir aslında ve genel bir istektir ;sizlerinde katılımıyla umarım etkili olabiliriz...

1) premıum ile pazardan maden alabilme olayı kapatılsın. Bu özellik klanları tamamen ticari bir sisteme çevirdi;bir çok arkadaşı oyundanda soğuttu,eski dünyalarla yeni dünyalar arasındaki farkı herkes görebiliyordur.Premıum kazanmak için gelenlerderden ötürü etrafta sayısızca barbar ve bu özellik dolayısıyle olan az katılımlada 5 aylık kapışmalara döndü dünyalar.Oyuncular arasındaki haksız rakebatten bahsetmeye gerek yok zaten.

2) 30. dünyada saat başı üretim 4000-6000 civarında olmalı; tabikide oyna asılanlar yağma ile bu açığı kapatıyor fazlasıyla;üretim bu seviyede olsada biz yağmadan yine vazgeçmeyiz ama herkesin bi yaşantısı var üretim 2500lerde oldugunda yeterli ilgi gösteremeyenler tamamen sönük kalıyor.Buda katılımcı sayısını azaltan bi faktör.

3) Gece bonusu olmalı; Bu oynu 7den 70e herkes oynuyor .Bende şahsen genelde gece avını sevenlerdenim ama madem gafil avlama isteği var bi orduda fazladan atsın arkadaş.

4) Klan dışı destek serbest olmalı kiii saatlerce öteye gönül rahatlığıyla operasyon yapabilelim,düşmanın ortasına çadır kurabilelim ;yada farklı klanlardaki dostlarımız için ikide bir klan değiştirmek yada bunun için 1 gün beklemek durumunda kalmıyalım

5) Klan üye limiti; bunu neden 25-30-40-50 tarzı düşük rakamlarda tutuyoruz? Bir klan ortalama 100 kişiden oluşuyor;gir çık,4-5 klan ,forumlarla uğraş vs. gereksiz bi zahmet sanki sırf uğraşsınlar diye üretilmiş bişey gibi;şunu 100e sabitliyelim:)

6) Bayraklar olur olmaz size kalmış ama yinede adalet adına olmaması taraftarıyım

7)Bir adet şovalyemiz var zaten oda serbest kalsın

8)Birim hızı 0.5-1 memnunuz 1 e daha yakın olursa daha iyi olur

9)Oyun hızı 1buçuk-2

10)Kademeli sistemden hoşlanan yok;araştırma sistemi basit araştırma olarak kalsın

11)Yağma limiti olmasın,insanları serbest bırakın

Diğer özelliklerde herhangi bi şikayetimiz yok...

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
Açık bırakalım bu konuyu, böylece 30ncu dünya için fikir edinmiş oluruz...

DeletedUser48214

Ziyaretçi
Benim düşüncelerim de bunlar :
-Premium ticareti olmamalı
-Gece bonusu olmalı
-Şövalye olmamalı(birine fener geliyor sonra yık yıkabilirsen)
-Okçular olmalı
-Bayraklar olmalı
-Basit araştırma sistemi olmalı

DeletedUser48982

Ziyaretçi
-Premium ticareti OLMAMALI
-Gece bonusu olmalı
-Şövalye OLMAMALI(birine fener geliyor sonra yık yıkabilirsen)
-Okçular OLMAMALI
-Bayraklar olmalı
-Basit araştırma sistemi olmalı

-/+ sistemine geri dönelim
ağır atlıların gücü hafiflerden fazla olsun
3lü kademe sistemi olsun
premiumla hammadde almak olmasın şövalye olmasın
oyun hızı 2.5 birim hızı 1.5 olsun
birde klanda çıkan bir oyuncuya saldıralabilmesi için 48 saat kuralı olmalı
anlaşmalı köy alımı olmamalı

DeletedUser39894

Ziyaretçi
Şövalye olsun
Pre ticareti olsun
araştırma basit olsun
gece bonusu olmasın
bayrak olmasın
okçu olsun
klan limiti 100 kişi
oyun hızı 1
birim hızı 1

velhasılı w14ün aynısı olsun :)

ek olarak bi w de kilise sürprizi yapabilirsiniz bence :)

DeletedUser

Ziyaretçi
kiliseye bende sıcak bakıyorum ama gece bonusu olayına karsıyım gece bonusu olmamalı bence

DeletedUser57609

Ziyaretçi
Merhebalar arkadaşlar; bu yazımı daha çok 30. dünya adına yazıyorum;uygulanabilme şansı varsa tüm dünyalar için temenni ediyoruz tabi;

30. dünya için diyorum, çünkü eminim 30a bir çok klan odaklanmıştır; Bizde OSMANLI klanı olarak 30da boy göstericeğiz,herneyse;)

Bu yazım bir çok arkadaşın ortak derdidir aslında ve genel bir istektir ;sizlerinde katılımıyla umarım etkili olabiliriz...

1) premıum ile pazardan maden alabilme olayı kapatılsın. Bu özellik klanları tamamen ticari bir sisteme çevirdi;bir çok arkadaşı oyundanda soğuttu,eski dünyalarla yeni dünyalar arasındaki farkı herkes görebiliyordur.Premıum kazanmak için gelenlerderden ötürü etrafta sayısızca barbar ve bu özellik dolayısıyle olan az katılımlada 5 aylık kapışmalara döndü dünyalar.Oyuncular arasındaki haksız rakebatten bahsetmeye gerek yok zaten.

2) 30. dünyada saat başı üretim 4000-6000 civarında olmalı; tabikide oyna asılanlar yağma ile bu açığı kapatıyor fazlasıyla;üretim bu seviyede olsada biz yağmadan yine vazgeçmeyiz ama herkesin bi yaşantısı var üretim 2500lerde oldugunda yeterli ilgi gösteremeyenler tamamen sönük kalıyor.Buda katılımcı sayısını azaltan bi faktör.

3) Gece bonusu olmalı; Bu oynu 7den 70e herkes oynuyor .Bende şahsen genelde gece avını sevenlerdenim ama madem gafil avlama isteği var bi orduda fazladan atsın arkadaş.

4) Klan dışı destek serbest olmalı kiii saatlerce öteye gönül rahatlığıyla operasyon yapabilelim,düşmanın ortasına çadır kurabilelim ;yada farklı klanlardaki dostlarımız için ikide bir klan değiştirmek yada bunun için 1 gün beklemek durumunda kalmıyalım

5) Klan üye limiti; bunu neden 25-30-40-50 tarzı düşük rakamlarda tutuyoruz? Bir klan ortalama 100 kişiden oluşuyor;gir çık,4-5 klan ,forumlarla uğraş vs. gereksiz bi zahmet sanki sırf uğraşsınlar diye üretilmiş bişey gibi;şunu 100e sabitliyelim:)

6) Bayraklar olur olmaz size kalmış ama yinede adalet adına olmaması taraftarıyım

7)Bir adet şovalyemiz var zaten oda serbest kalsın

8)Birim hızı 0.5-1 memnunuz 1 e daha yakın olursa daha iyi olur

9)Oyun hızı 1buçuk-2

10)Kademeli sistemden hoşlanan yok;araştırma sistemi basit araştırma olarak kalsın

11)Yağma limiti olmasın,insanları serbest bırakın

Diğer özelliklerde herhangi bi şikayetimiz yok...

30.Dünya ile ilgili düşüncelerimize tercüman olmuş arkadaşımız.

19.Dünya ile benzer özellikler.

Kendisine teşekkür ediyorum.

DeletedUser

Ziyaretçi
Gece bonusu kadar saçma birşey yok... Gececi tayfayı bitiren bir olay bu...

DeletedUser54093

Ziyaretçi
1.Premium ticareti olsun.Ancak yagma limiti gibi bu ticaretede bir sınır getirilsin.Günlük premiumla çektiği madde sınırlandırılsın.

2.baştan başla yapıp klanca hilal dizilimi bu dünyada olmasın.Bu şekilde oldumu klan profilinde yazan diplomat ların hiç bir vasfı kalmıyor.

3.klanlar arası yapılan anlaşmaları sistemde tanısın.2 klan arasında s.a yapılmışşa en az 2 hafta S.a bozulmasın oyun bunu engellesin.Klan içi ve müttefikleri arası destek atma olsun klan dışı ve müttefik dışı destek atma olmasın.Böylecede oyunda anlaşmalar daha geçerli olur.2klan arasında ki müttefiklik bozulursa saldırı cıkılması için en az 48 saat sure gecmeli.Böylece geceden müttefiklik bozulup sabaha işini halleden oyunculara izin verilmemiş olur.

4.Oyuncuların artık birbirlerine komut paylaşımı verebiliyorlar.Buna benzer bi şekilde yağma havuzu olmadı.Kurdukları 5veya 10lu yağma grubundaki oyuncular gün sonunda yağmalarını paylaşabilmeli.Bu sekılde kurdukları grupta savunma oynayan oyuncular varsa onlarda yagmadan faydalanabılır.

5.Ele geçirme plancısı daha belirleyici olabilir.Suan hiç bir manası bulunmamakta.Biten kişi uzatabilmektedir.Bunu bittikten sonra uzatması için klanı kaç gün süre vermişşe 3gün 3 köyse yeniden uzatması 3 gün sonra olmalı.

Bunlar fikir belki garip gelenler olabilir.AMa worlerde bunlar denene bilir daha zevkli olur.Acılan dunyaların hızı ve birimlerinden baska fazla bir farkları bulunmuyor artık.

DeletedUser38392

Ziyaretçi
KILIÇHAN arkadaşıma katılıyorum bayrak, premium ticareti hakiki oyuncuları oyundan soğutuyor...

DeletedUser

Ziyaretçi
Gece bonusu olmasın diyenlerin çoğunun üniversiteli işsiz tayfa ( ben dahil ) olduğunu düşünüyorum. Burada işssiz derken hakaret olarak kullanmadım yanlış anlaşılmasın. Gece bonusu olmaması benim için de iyi. Ancak olursa oyunun kalitesinin artacağını düşünüyorum. Oyun daha geniş kitleler tarafından oynanabilecektir.
Çünkü işi olan, kendi özel hayatı yoğun olan var. Adam bir de gece kalkıp mis arası, kilit v.s ugraşacak değil.

En azından arka arkaya üç world açılıyorsa bunlardan birinde gece bonusu olsa bunun kimseye zararı olmaz.

DeletedUser57338

Ziyaretçi
-Premium ticareti OLMASIN
-Gece bonusu OLMASIN
-Şövalye OLMASIN
-Bayraklar OLMASN
-Oyun hızı 2.5 birim hızı 1.5 OLSUN
-Klan üye limiti 100 OLSUN

-Basit araştırma sistemi OLSUN

DeletedUser52944

Ziyaretçi
Söylenenlerin çoğuna uygun bir dünya var.

Classic deneyin :)

Tafarel Batu...

Hafif Atlı
ben şey istiyorum aynen hilal cizilmesin. klanlar muttefik belir.klanlar muttefikleri ile yakin bolgede baslasin. cok iyi olacaktir.

dunyanin hizi w28 tarzinda olsa. uye sayisi 100 hatta daha fazla. premium ticareti sınırlı.

DeletedUser23142

Ziyaretçi
DEHSET Ekibi adına konuşuyorum. 19. Dünya özellikleri bizim için oyuna bağlayıcı ve oldukça keyif vericiydi. Umarız bu dünya özellikleri olabildiğince yakın tasarlanır:)

Birbirine bağlı klanlar yani aile klanları önkayıt sonrası tek klanmışçasına ortak noktada başlayabilir ve kümelenirse bundan birçok klan daha fazla keyif alacak birçok oyuncu kaybedilmeyecek ve dünya genel bakış konuşlandırılışı da daha derli toplu olacaktır.

Klanlar genelindeki çalışan nüfus fazlalığından dolayı gece bonusu muhakkak olmalıdır.

Aylardır hatta yıllardır emek verip bayrak almak için uğraşan oyuncuların bu bayrakları her dünyada kullanabilmeleri adalet açısından bizim düşüncemizce kesinlikle izin verilmelidir.

Umarız yine keyif verici bir dünya olur. Herkese şimdiden başarılar.

DeletedUser631

Ziyaretçi
DEHSET Ekibi adına konuşuyorum. 19. Dünya özellikleri bizim için oyuna bağlayıcı ve oldukça keyif vericiydi. Umarız bu dünya özellikleri olabildiğince yakın tasarlanır:)

Birbirine bağlı klanlar yani aile klanları önkayıt sonrası tek klanmışçasına ortak noktada başlayabilir ve kümelenirse bundan birçok klan daha fazla keyif alacak birçok oyuncu kaybedilmeyecek ve dünya genel bakış konuşlandırılışı da daha derli toplu olacaktır.

Klanlar genelindeki çalışan nüfus fazlalığından dolayı gece bonusu muhakkak olmalıdır.

Aylardır hatta yıllardır emek verip bayrak almak için uğraşan oyuncuların bu bayrakları her dünyada kullanabilmeleri adalet açısından bizim düşüncemizce kesinlikle izin verilmelidir.

Umarız yine keyif verici bir dünya olur. Herkese şimdiden başarılar.

beni alacan mı abi? wub :))

DeletedUser52944

Ziyaretçi
Bayrak özelliği herkes için eşit bir özellik değil. Ben bayrsklı dünyada oynamışımdır bayrağım fazladır veya +16 felan yüksek özellikli bir bayrakdır fakat bayraklı dünyada hiç oynamamış kişi için haksız bi rekabet olur. Ha yukarıda bi arkadaş yazmış her açılan 3 dünyadan 1 tanesi bayraklı olması gayet güzel ve bayraklı world seven arkadaşlar için güzel bir durum olur :)

DeletedUser56554

Ziyaretçi
Bayraksız
Premium ticaretsiz
Milissiz
Gece bonussuz
Bayan üyelere ayrıca extra caylak süresi tanınan (ahahahah ciddiydim)

Klan üye limiti 200falan olsunda 47292729 tane müttefik alt klan ısaretlenmesin.

Durum
Konu yanıtlara kapalı.