30. Dünya özellikleri belli ve başlıyor;

• Konuyu başlatan DeletedUser26690
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser26690

Ziyaretçi
Evet arkadaslar 30. Dünya açılıyor ve özellikleri belli oldu; oyun duyuruları bölümünde dünya bilgisi başlığında görebilirsiniz; herneyse buraya bi ton kişi isteklerini yazdı; klan üye limiti yüz olsun klan dısı destek vs ; tabiki yön sen seçimi olsun diye ; tabiki böyle istiyceğiz çünkü bu oyun klan oyunu dostluk oyunu herkes eşiyle dostuyla bü arada olarak devam etmek istıyor zaten bu oyna hayatımızdan çalarak bakıyoruz ve tek destekleyen dostlarımızın hatrı; ama 2-3 kişi bahane gösterilerek --güya kıtalar bi anda kapanıyormuş kalabalık ekiplerin dısında kalınıyormuş o yüzden klan üye limiti 30; klan dışı destek yasak ve yön secimi yok; mantıklı ve mantıksız 2-3 kişiye bakılarak sayısız ekibin hevesi kırılıyor---
Bahane diye başlangıç yapmıştım ; evet bahane çünkü esas sebebin bunla ilgisi yok ; esas sebep dünya bi anda şekillenmesin kolayca kapanmasın millet bolca pre harcasın; uzadığınca uzasın dünya ama biz bu oyunu siz pre kazanın ve oynun hammallığnı çekelim diye oynamıyoruz ; buranın çalışanı değiliz sonuç olarak; biz bu oynu zevk almak için oynuyoruz sohpeti muhabbeti için oynuyoruz ve nası berbat edilir; tek taraflı düşünülür onu gayet güzel gösterdiniz ; 30. Dünya bizim için bitmiştir...

DeletedUser54218

Ziyaretçi
Ben açıkcası özellikleri beğendim fakat klan üye limitinin 30 olması kötü olmuş gerçekten.
Yön seçiminin kapalı olması ilk olan birşey değil evet büyük klanların işine gelmeyecek ama davet vardır umarım.

DeletedUser26690

Ziyaretçi
Sayısız klan ; forumlarla paso uğras; anlaşmalar 7er klanla ; operasyon zamanı oplamı uğrasırsın milletin dk başı klana gir çık yapmasıyla mı?? Birlikte oynamak istediğin adamlar dünyanın bi ucunda; oyun daha fazla nası berbat edilir yarışması yapıyoruz her vorld

DeletedUser15829

Ziyaretçi
Bence daha güzel olmuş, bir klan 60 kişiyse 20 si multi oluyordu. Bu şekilde bununda önüne geçilmiş olucak

DeletedUser57824

Ziyaretçi
Bende bu 30 kişi klan limitinin oyuna farklı bi zevk katacagını düşünüyorum inşallah öyle de olur

DeletedUser38381

Ziyaretçi
klan limitiin düşük olması mantığı şuydu bu kadar hızlı bir dünyanın hemen bitmesi işi olacagı için 30 kişi limit yapmışlar
bunun avantajları dezavantajlarıda bakalım oynayıp görecegiz. ama ben olumlu bakıyorum hayte güzel bir dünya

DeletedUser26690

Ziyaretçi
Oynun ana düşüncesi multiyi engellemek mi ? Dostların bi arada olabilmesi mi? Multiyi engellemenin yolu klanı mındar etmek mi?

Oyna nasıl bi tat verebilir açıklarmısınız?hayalinizde oluşucak zevkli sistem nedir?

DeletedUser15829

Ziyaretçi
1. En önemli sebep dediğim gibi multinin önüne bir nebzede olsa geçilebilecek olması,
2. Aile klanları kurulup ( bir kıtaya 6, 7 klan girip ) o bölgede kendi başına oynamaya çalışan oyunculara baskı kurulmamış olucak,
3. Oyun dostlarla güzel olabilir fakat bu yeni dostluklar kuramayacağınız anlamına gelmez.
4. Yine aile klanları olduğu zaman oyunun bi çok dönemimde yaşadığımız haritada ki mavilik oranının artması sorunu geçikecek ya da azalıcak. Oyunun amacına uygun olduğu gibi daha çok savaş olucak.

Ayrıca diğer dünyalara göre biraz daha hızlı bir dünya bir süre sonra ortak bir bölgede dostlarınızda farklı bir bölgede birleşebilirsiniz.

DeletedUser57824

Ziyaretçi
Davet açık ise dostlarımızla oynayabilecegiz zaten ,bakalım açık mı degil mi

DeletedUser40128

Ziyaretçi
Fena durmuyor, oynanabilir bi dünya bizde yerimizi alalım bakalım.

DeletedUser26690

Ziyaretçi
1. Sebep multinin önüne geçilcek olması demişin; multici multisini klana sokmaya çalışmaz; 70 kişilik klanda uzaga düşme ihtimali var; davet atar multisini; ama sen koca klanı davet atarak yan yana düşüremezsin 10-15 tanesi yakın olur diğerlerinin 2 günlük mesafeye düştüğü bile görülmüştür

2. Bu oyun klan oynu zaten mümkünse tek başına oynamasın

3.Yeni dostluklar kurmak istiyen daha önce oynamadığı bi klana katılıp bu ihtiyacını giderebilir;(böyle bi isteği olan özelden uşassın bana zaten) sadece eski ekipler bi araya gelemiycek; ve bu guruplaşmaya yine engel olmuycak; eski guruplar yerine yeni guruplar piyasaya çıkacak bu sefer

4.her klan diplomasisini kendisi belirler; bol düşman istiyen herkesi düşman ilan etsin; tek fark esiden 2 müttefik seçiyorsak şimdi bu sayı 6 ya yükselicek

Öncelikle bu yorumları yapan klan kuran arkadaslar mı bilmiyorum ama yönetimle uğraşan arkadaşlar gayet iyi bilir 30 kişilik klanın getireceği uğraşı ,zahmetlerini eksilerini;

Yukarıyada yazdıgım gibi sayısız klanla uğraş ;forumlar ; antlasmalar ; ele geçirme planlıycılarını eşitle ; hele operasyon zamanında 60 kişilik klanlarda dahi klan dışı destek kapalı oldugundan bi ton yığılma olur; 30 da sürekli olucak; hızlı müdahele için klandan atmak durumunda kalırsın ; bazen oyuncu küser; yönetici açık olmaz vakit geçer ki bunlarıda geçtim hadi neyse beraber oynamak istediğin adamla oynayamıyacaksın

Hemen kıta kapanıyor ne? ben böyle bi yaklasımdan sadece ; karşımıza isim yapmış ekip çıktığında biz direk baştan başla yapıyoruz diye algılıyorum; karşımda güçlü ekip olsun isterim koyun devirmektense dana devirmek daha zevklidir

DeletedUser57824

Ziyaretçi
Hocam bazı dediklerinizde haklısınız ama zaten bize yaptırılmak istenen herkesin tek klan olması herkesin birbiriyle savaşıp daha çok zevk alması sizin yazdıklarınızdada katıldıklarım var ama dedigimiz gibi bu yeni durumun artılarıda eksileride var deneyip görecegiz

DeletedUser54218

Ziyaretçi
Bu saatden sonra tartışmak birşeyi değiştirmez, Dünya'da bulunacaklar belirlenen oyun özellikleri ile stratejisini hazırlayıp oyuna başlamaktan başka çözüm yok.

DeletedUser26690

Ziyaretçi
Bize yaptırılmak istenen ; sorun bu zaten , bize yaptırılmak isteneni değil ; zevk aldığımız gibi oynamak istıyoruz; bu şekilde oynuyacaksınız denmesini değil; çoğunluğun isteğine uyulmasını istıyoruz ; herkesin tek klan;30 kişilik kadroyla gitmesi amaçlanmıyor ki zaten; yada böyle bi amaç olsa kim uyacak? Aynı isimde 2 klan yerine aynı isimde 6-9 klan olucak ; kim 30 kişilik hakkımız varmış 30 kişi takılalım o zaman diyecek

DeletedUser57878

Ziyaretçi
30 gün boyunca 10/1 çok kötü oldu :D
puan kasmamak lazım

Luciferr

Süvari
30 kisi tek klan giris yapabiliriz. Ben acikcasi bazi klanlarin sayisi 10 u gececek gibi goruyorum ama yon seciminin olmamasj bu durumu engeller herhalde. Ilk defa boyle degisik herseyin oldugu hicbiseyin olmadigi bi dunyada oynicam bakalim nasil olucak :D

DeletedUser57338

Ziyaretçi
30 çok düşük abi milleti uğraştırcaksınız illa aç 10 klan forumları birleştir fln ne gerek var bole seylere

DeletedUser38392

Ziyaretçi
Artık yapacak birşey yok isteyen oynar istemeyen 31'i bekler..

DeletedUser47380

Ziyaretçi
Yeni aşiretler doğuracak bir dünya olucağa benziyor, hayırlı olsun girecek olanlara