21-03-2020 w58 Harita

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uyznlar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uyznlar

Ağır Atlı
32132131.png

Mavi : Yargı
Sarı : Çılgınlar
Siyah : Army
Beyaz : Yek
Kırmızı : Tugay
Turkuaz : Bürküt
Yeşil : Tufan
Mor : Kolpaçino

Bazı klanları renk sıkıntısından dolayı eklemedim sıralamada fazla olan klanlar eklenmiştir. Kişi sayısı 20 olduğundan çok fazla klan vardı gözümden kaçanlar illaki olmuştur kusura bakmayın :) dünya ilerledikçe harita da şekillenecektir.

bana göre konum açısından bürküt klanlar baya baya üstün gibi duruyor ışınlanma olsa bu kadar düzgün yerleşemezlerdi heralde :DASD

Bu dünya ne kadar iyi oyunculara sahip olursa olsun konumdan dolayı oyunculara sıkıntılar çıkaracaktır. Neredeyse hiçbir klan harita konumunda birbirine kenetlenememiş.

Bürküt klanlarının ışınlanı güzel , ancak oyuncu bakımından YEK ekibi güçlü duruyor . Bakalım KOLPA ekibi de aile olarak birbirlerini görmekte kenetlenerek iyi işler başaracaklardır .

Tüm ekiplere başarılar.

Biraz daha ayrıntılı ve daha dogru bir harita bekliyorum :) madem sen başladın bu işe gerisi sende artık

Işınlansız ve gelişi güzel yerleşim bakalım bağlar ne kadar sıkı göreceğiz savaşlarda...Tüm arkadaşlara başarılar.. :P

Eğlenceli bir map olmuş. Herkesin birbirinin kuyusunu kazması dileğiyle.

Eğlenceli bir map olmuş. Herkesin birbirinin kuyusunu kazması dileğiyle.

Ne kuyu kazması :)

adam15 klanlı bunun dışında dünyadaki geri kalan bütün büyük klanlar ile diplomasi yapmış :)

Demekki yağma yapmaya köy büyütmeye gelmişler :)

Ne kuyu kazması :)

adam15 klanlı bunun dışında dünyadaki geri kalan bütün büyük klanlar ile diplomasi yapmış :)

Demekki yağma yapmaya köy büyütmeye gelmişler :)
Göreceğiz balım. Oyunu layığıyla oynamayanlar hiçbir başarı elde edemez :)

Geri