14.04.22 enesberk zorbalığı :)

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

solomun

Mızrakçı
Tepki puanı
69
Herkese Merhaba,

Forumu başkalarının yerine utanmak ve bu utancımı sizlerle paylaşmak için kullanmak istedim. :)

Bundan 1 hafta önce k53 bölgesinde VUSLAT klanı üyesi olarak görünen dedezulaa adlı arkadaşın 2 köy aldığını gördüm. Haritada düşman klan olarak göründüğü için köylerine kami+mis yolladım. Kendisi [RM] klanına geçeceğini söyledi. Ben de bu durumu teyit etmek için dostça enesberk adlı oyuncuya yazdım. dedezulaa'nın kendi adamı olduğunu ve köyleri bırakmamı rica etti. Bunu dediğinde arkadaşın 1 köyünü çoktan almıştım ama kendisini kırmayarak diğer köyü almamak adına saldırıları ziyaret ettirdim. Daha sonrasında dedezulaa [RM] klanına geçti. enesberk adlı kişi benden aldığım köyü geri vermemi istedi. Ben de haklı olduğum halde diğer köyü bıraktığımı, bu köyün de bana bırakılmasını rica ettim. Daha sonrasında dedezulaa adlı arkadaş kendi köylerine yakın barbar köylerini rezlemek yerine, benim köylerimin arasından barbarları rezleyip almaya başladı. Rezlediği 20 puanlık bir barbar köyünü aldım diye beni yöneticimize şikayet etti. Yöneticimize atacağım mesajı yanlışlıkla ona attım, mesajda art niyet olmamasına ve yazılan şeyin sadece bir harf hatasından ibaret olmasına rağmen kötü niyetle beni şikayet edip banlattırdı.

Gelelim bugüne...
Dün klanda değiştirdiğim sırada rezlediğim 2 barbar köyünün (20 puanlık) rezi düşmüş. Her iki köye de saldırıyı çıkmıştım. Bir baktım rezi düşen köyler enesberk tarafından rezlenmiş. Bunu görünce kendisine mesaj attım. Mislerimin yolda olduğunu ve 50dkya köye gireceğini söyledim. Bana nasıl cevap verse şaşırırsınız ? ''tamam köyü bosaltırsın hocam rezsiz mis atma bir dahakine''. Durumu açıklamama rağmen üslubunu değiştirmedi. Daha sonrasında aldığım köye, ben aldıktan sonra saldırı çıktı. Misyoner ile gönderdiğim 100 mızrağa kesilmiş ordusu gece bonusuyla birlikte. Bu durumu da ne yapıyor arkadaş, yine yöneticimize şikayet ediyor. Forumda kendisi hakkında yazdığım şeylerden rahatsız olmuş, bana kurulmuş o yüzden aklı sıra bana zorbalık yapıp zafer elde ettiğini sanıyor. Zorbalık ile sağladığı bu üstünlüğü, bir başarı olarak görüyor.

Ama ben kendisi adına utanıyorum. Bu yazdıklarım belki onu yine incitecek ama; herkes olan biteni açıklarsa ve insanlar onun bu yaptığını görürse, belki yanlış şekilde davranış sergilediğini fark eder, bunun bir oyun olduğunu hatırlar, eğlenmeye ve dost kazanmaya çalışır. Umarım bu şekilde belki bu oyundaki oyuncuların davranışlarının kalitesini arttırabiliriz. Umarım birbirimizi üsluplarımız ile ve konuşmalarımız ile tahrik etmek yerine, askerler ile savaşarak oyunu gerektiği gibi oynayarak daha çok keyif alabileceğimiz bir platforma çevirebiliriz.

Sevgilerimle
 

dedezulaa

Kılıç Ustası
Tepki puanı
760
ağlama duvarı olmuş forumda harf hatası yüzünden banlattı diyor :D ben nerden bilebilirim harf hatasımı yapıyorsun hakaret edici cümlemi kuruyorsun ceza aldıktan sonra herkes diyor harf hatası diye zaten ne barbar sevdalısı çıktın ya yok yanımdan barbar alma yok onu alma felan :)
 

Happani

Yasaklı
Tepki puanı
688
ağlama duvarı olmuş forumda harf hatası yüzünden banlattı diyor :D ben nerden bilebilirim harf hatasımı yapıyorsun hakaret edici cümlemi kuruyorsun ceza aldıktan sonra herkes diyor harf hatası diye zaten ne barbar sevdalısı çıktın ya yok yanımdan barbar alma yok onu alma felan :)
kral hareket başkaaan
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst