12 monkeys 2015 (12 maymun) - yeni dizi

• Konuyu başlatan DeletedUser42653
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser42653

Ziyaretçi
12-Monkeys_699x1034.jpg

IMDB : 8.0

Film Hakkında Bilgiler
Yaratıcı: Terry Matalas, Travis Fickett (2014)
Oyuncular: Aaron Stanford, Amanda Schull, Noah Bean
Ülke: ABD
Tür: Dram, Bilimkurgu
Süre: 42 dakika

Konusu:
Tüm insanlığı yok edecek kadar tehlikeli olan bir virüs nedeniyle, 2035’te dünya nüfusunun çok küçük bir kısmı hayatta kalabilmiştir. Salgının etkilerinden korunabilmek için insanlar yer altında koloniler kurarak yaşamaya başlamıştır. Virüsün yok olması için bir çözüm yolu arayan bilim adamları, zamanda geriye gidebilecekleri bir makine yaparlar. İlk test sürüşü içinse eski bir mahkum olan James Cole seçilir. James kendisini yıllar öncesinde, bir akıl hastanesinde bulur. Ancak ne gelecekten geldiğine, ne de bir salgının yaklaştığına kimse inanmayacaktır.
Not:bu dizi, Terry Gilliam’ın 1995 yapımı aynı adlı kült filminin televizyon uyarlaması…

[video]wZNcVYqnCFw[/video]

DeletedUser42653

Ziyaretçi
Bilim kurgu seviyorsaniz bu diziyi seversiniz tahminimce.tavsiye ederim.bir de helix diye bir dizi var belki izleyenini vardir.o da yine bir salgindan oturu kuzey kutbunda mahsur kalan bi grup bilim adamini konu aliyor.

DeletedUser42653

Ziyaretçi
Evet. Filmin konusu ile birebir ayni.ben 2 bolum izledim hosuma gitti devami nasil ilerler bilemiyorum. Ya da pat diye son veriyorlar bazen

DeletedUser

Ziyaretçi
Çok dizi izleyen birisi değilim fakat konusu hoşuma gitti. Gün içerisinde ilk bölümünü izleyip yorumumu belirteceğim.

DeletedUser

Ziyaretçi
Geçenlerde gördüm bende bu diziyi ilk bölümün yarısını izledim ama nedense sıktı beni. Konu güzel fakat güzel işleyememişler gibi geldi.

DeletedUser42653

Ziyaretçi
Geçenlerde gördüm bende bu diziyi ilk bölümün yarısını izledim ama nedense sıktı beni. Konu güzel fakat güzel işleyememişler gibi geldi.
Bu tip film ya da dizilerde surekli bir yuksek tempo olmuyor elbette gecis yerleri ya da konu daha basinda oldugundan duragan bazi kesitler olabiliyor.o yuzden ben genelde sans vermeyi tercih ediyorum.ama begeni tabiki,degisim gostermesi normaldir.helixe baktinizmi hic?

DeletedUser55107

Ziyaretçi
Filmini izlemiştim sonrasında Terranova adlı diziyi izlemiştim çok benzer konular işlenmişti sanırım artık bayar beni :D

DeletedUser

Ziyaretçi
Film iyidi. Dizi bitmez yıllarca filmi tekrar izliyim dava kapansın :D

DeletedUser55107

Ziyaretçi
Terranova guzel bir diziydi bitmeseydi giderdi

evet maalesef,maaliyeti fazlaymış zamanda geri gittikten sonra konunun işlendiği yer gerçekten çok güzeldi çok beğenmiştim.12 monkeys in yanı sıra Terranovada kısa olmasına rağmen izlenebilir arkadaşlar.

DeletedUser42653

Ziyaretçi
Suan izlemekten en keyif aldigim dizi the100 mutlaka tavsiye ederim

DeletedUser

Ziyaretçi
12 monkeys'in ilk bölümünü izledim, hoşuma gitti. Gece iki bölümünü daha izlemeyi düşünüyorum. İlk bölümün sonunda dizi kırılma noktasına geldi devamlılığı sonraki bölümlerde belli olacak. :)

DeletedUser45265

Ziyaretçi
bana öyle bi dizi önerin ki
game of thrones ve vikins kadar maceralı
blue mountain state ve how ı met kadar komik
olsun.hepsinden önemlisi Sons Of Anarchy kadar olmasa da güzel olsun.tek oturuşta bitireyim.sons of u bitirdikten sonra hiç bi dizi ilgimi çekmiyo :(

DeletedUser42653

Ziyaretçi
12 monkeys'in ilk bölümünü izledim, hoşuma gitti. Gece iki bölümünü daha izlemeyi düşünüyorum. İlk bölümün sonunda dizi kırılma noktasına geldi devamlılığı sonraki bölümlerde belli olacak. :)
super izlemene sevindim.bende ilk blmde boyle hissetmistim.:)

DeletedUser42653

Ziyaretçi
olsun.hepsinden önemlisi Sons Of Anarchy kadar olmasa da güzel olsun.tek oturuşta bitireyim.sons of u bitirdikten sonra hiç bi dizi ilgimi çekmiyo :(
game of thrones ve how i meet your mother karisimi humm sinyal kesildi. :)boyle bir dizi bulursan tavsiyeni beklerim . Black sails baktinmi hic

DeletedUser55107

Ziyaretçi
ortaçağ olarak çok fazla dizi kalmamış izlemediğiniz rome var oda yeterli gelmez bence size.Birde davinci var.
Supernatural,TrueBlood,The Originals,The4400 bunlar doğa üstü türünde önerebileceğim dizilerden ,izlerseniz pişman olmazsınız.