100. Dünya Özelliklerinin Analizi

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

PARS Ruolus

Acemi
Merhaba Mr.Storm. Temizlik savunma oyuncuları için çok önemli oluyor oyun başı özellikle. Ankette de yakın bir oran çıkmış, ben ve tahminimce çoğu arkadaş da anket yapılırken aktif olamamış diye varsayıyorum ki bu analiz forumunun ilk ve ilerki sayfalarında çok kişi temizlik istemiş.
Bunu eklerseniz seviniriz. Erken ve genel olarak asker basımına teşvik eden faydalı bir özellik. Eskisi kadar çok sık online olup, sürekli yağma çeviremeyecek ve yağma botu-scripti kullanmayan ben ve benim gibi savunma oynayan arkadaşlar için geri kalmamak adına harika olur.
İyi forumlar.

Yıllardır beklenen 100. dünyada aynı klan ismiyle kıtaya 6-7 klanın hucum ettiğini görmek bence kimseyi mutlu etmez umarım kilit gelir.
Kilit gelse ne olacak yine bir sürü alt klan açıp önce savaştırıp sonra toplamayacaklarmı. Zaten farkettiysen aşiret klanı sahipleri yorum bile atmıyo. Siz konuşun biz nasılsa 10 klan giricez diyorlar içlerinden.

*SRM*

Atlı Okçu
Kilitleme olursa klan kilit süresine göre klan limiti belirlenmeli. Sure kısa olacaksa 100 olabilir ancak sure uzun olacaksa limit düşmeli.
Kilitleme olmaz ise klan limiti dusmeli

o1delici

Acemi
@Mr.Storm cevap alamadım da kusura bakmayın tekrar yazdığım için. en son premiumsuz dünya olan klasik 19 klan kilitlemeli idi eğer 100. Dünya da klan kilitlemeli olursa 2 premiumsuz dünya peş peşe klan kilitlemeli dünya olacak bu 9 dünyadır premiumsuz dünya bekleyen oyuncular için çok da uygun değil

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
@Mr.Storm cevap alamadım da kusura bakmayın tekrar yazdığım için. en son premiumsuz dünya olan klasik 19 klan kilitlemeli idi eğer 100. Dünya da klan kilitlemeli olursa 2 premiumsuz dünya peş peşe klan kilitlemeli dünya olacak bu 9 dünyadır premiumsuz dünya bekleyen oyuncular için çok da uygun değil

Cevap verilecek bir durum olmadığı için yorum yapmamışım, üzgünüm. 9 aydır özellikleri belli olmayan bir dünya için kimsenin kilitlemesiz olur diye beklediğini sanmıyorum.

dormicum

Mızrakçı
Yalnız biri de çıkıp demiyor ki oyun hızı şöyle olsun, gözetleme kulesi, okçu, tapınak zırt pırt olsun olmasın. Çünkü bunlar önemsiz biz zaten oyun oynamayacaz üye limiti fazla olsun kardeş kardeş kapatırız diyor bazı kişiler :D @Mr.Storm kilit kesinlikle olmalı, pasife düşenler truvalar vs oluyor eyvallah da, bu zaten mevcut klana eksi yazmalı doğal olarak. Herkes ekibini de ona göre kurar

Blacknight**

Atlı Okçu
çare kilit türevler yasak limit 100
yön seçimi ışınlanma baştan başla kapalı tadından yenmez
@Mr.Storm gelin anlaşalım :D güzel dünya için el ele :D

Son düzenleme bir moderatör tarafından:

Gülümseyin

Acemi
@Mr.Storm
modum madem ki seffaflıktan bahsediyoruz. sızın paylastıgınız oranlar cok saglıklı olacagını dusunmuyorum mesaj ile tek tek bakmak ve analiz etmek cok rasyonel olmadıgı kanaatindeyim.
her ozellık ıcın ayrı bır anket acıp sonucları oradan direk gorsek daha iyi olur.
saygılarımla
muhammet

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
@Mr.Storm
modum madem ki seffaflıktan bahsediyoruz. sızın paylastıgınız oranlar cok saglıklı olacagını dusunmuyorum mesaj ile tek tek bakmak ve analiz etmek cok rasyonel olmadıgı kanaatindeyim.
her ozellık ıcın ayrı bır anket acıp sonucları oradan direk gorsek daha iyi olur.
saygılarımla
muhammet

Teşekkürler. Şu aşamada bir anket açmayı düşünmüyorum. Bu kaybedilen savaşı, tekrar kazanmaya çalışmak için kazanan tarafa haksızlık olarak geliyor. Bu savaşın verilmesi için bir konu mevcuttu. Orada bu savaş verilecekti. Şunu söyleyeyim bu demek değildir ki bu özellikler ilan edildi ve dokunulamaz. Özellikleri daha ilan etmedim ve takıldığım noktalarda teknik sınırları kontrol ederek düzeltmeler yapacağım. Daha önce defalarca kez ifade ettiğim gibi tutarlı bir dünya için bazı özelliklerin bir arada çalışması ve uyumlu olması gerekmektedir. Sadece örnek vermek için belirtiyorum,
Dünya Hızı 2, Birim Hızı 1 olarak yüksek onay almış. Dünya şu anda buna ayarlı ve test ediliyor. Eğer bu uyum sağlanmazsa sırf yüksek oy aldı diye bu uygulanamaz. Elbette istekleri karşılamak en büyük amacım ancak bu serverın çalışmasını engelleyecek şekilde düzenlenemez.

*device*

Baltacı
Dünya kapama şartı olarak rün köylerini düşünüyor musunuz ? Belirli bir rün sayısına ulaşılınca altın para maliyeti düşüyor. Dünyanın ilerleyen sürecinde oyuncuları baya rahatlatabilir

Durum
Konu yanıtlara kapalı.