ŞAHMAT'DAN S.I.R-I-ÜSTAD'A GEÇENLER

jamaika48

Baltacı
Tepki puanı
355
Arkadaşlar açıklama gereği duydum bilirsiniz. Gassal klanlarının dağılmasına sebep olmuştuk yaklaşık 1-1 buçuk ay önce .Gassal dağılınca belli bir kaç oyuncu S-I-R klanını kurmuştu ardından ÜSTAT klanı ile birleşme kararı almışlar ve şu anki Sır-ı-Üstat klanını oluşturmuştur. ardından sır-ı-üstat olarak HoneyBadger klanı ile birleşmişlerdir yani şu anki klanları 3 klan birleşiminden doğmaktadır buraya kadar tamam eyvallah saydığım bu her 3 klan oyuncularına saygı duyuyorum ve tebrik ediyorum güzel bir savaş ortaya koydukları için ama bizim aramızdan 4 gün önce bana korkak denildikten sonra çıkıp karşı klana geçen oyuncularadır lafım ve evet bu oyuncuları alıp sahiplenmelerini hiç hoş bulmadığım doğrudur fakat kendi fikirleridir buna bir şey diyemem.

Vaktinde kardeş,dostum diyen insanlar şimdi beni kötü göstererek klandan ayrılıp düşman klanına geçmiş bulunmaktadır işte ben buna sonuna kadar korkaklık diyorum vaktinde sınır köyleri destekleyin diye hepsine teker teker yazılmıştı ama ne oldu kıllarını kıpırdatmamışlardı sınır çizgisi onların yanına gelince böyle bir tavır sergilendi bunu buraya yazma sebebim "profil savaşlarıdır". gelip ordan burdan hâlâ bana yaptıkları çok doğru birer davranışmış gibi bunun birde arkasında durma tavırları yokmu işte bu yüzdendir arkadaşlar.

Bana korkak demelerinin sebebi ise yeni bir köyümü klanımızın sağlam yerinden yaklaşık 20 saatlik mesafeden 1 köy aldığımdan dolayıdır. Benim kendi arkadaşlarımın yanından köy almam gayet normal bir hareket bunu kendilerince kaçma olarak algıladıklarından olay bu hale gelmiştir fakat bir whatsapp gurubumuz vardı orada gelip bana sorabilirlerdi nedenini. böyle bir hareketi gerçekleştirmek yerine tam tersine ana bacı sövüp guruptan çıkmışlardır isteyenlere ss'lerini atabilirim.
bu yüzden bu oyunculara kin beslemekteyim. bana profillerden bir şey yazmaya çalışacağınıza buyrun bu konunun altına beklerim.

bu dediğim 5-10 oyuncu dışındaki herkese iyi oyunlar dilerim..

Saygılar Jamaika48
 

DeletedUser61577

Ziyaretçi
Ben bu konuya yabancıyim ama Gassal klanınin dağılmasına siz sebep olmamistiniz ki hatta o savaşta yeniliyirdunuz:D Gassal i yıkan Anka klanı idi.
 

DeletedUser40161

Ziyaretçi
Ben bu konuya yabancıyim ama Gassal klanınin dağılmasına siz sebep olmamistiniz ki hatta o savaşta yeniliyirdunuz:D Gassal i yıkan Anka klanı idi.

Oyunda olaylar farklı oluyor buralarda farklı. Sizin yüzünüzden forum hesabı açmak zorunda kaldık o derece :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Kimin kimi yiktigi belli degil
Tipki guneydoguda 13 klani olup siralamadaki klan ile 1 klan olarak tek basimiza savas verirken.
Bahse konu klan yikilinca bolgedeki tum klanlarin, biz yiktik demesine donmus. Biz savasirken savasiyoruz demeye bile cesaret edemiyenleri yikinca orada burada biz yiktik demesi gibi ilginc bir duruma benzemis bu da:)
 

DeletedUser27372

Ziyaretçi
Gassal klanı sinserın yaptığı yanlış diplomasi yüzünden dağılmıştır. Anka savaş açtıktan sonra sinser kıta 43ten vazgeçip klan merkezini k34,44 tarafına taşıdıktan sonra 11-12 temmuz tarihlerinde ŞAHMAT oyuncuları olarak yaptığımız operasyonda gassalın k34teki kemik kadrosundan 15 köy toplayarak k34 hakimiyetini ele geçirmiştik. 1 ay önce en iyi oyuncularında bile 3 köy olduğunu göz önünde bulundurarak 15 köyü küçümsemeyin. k43ten sonra k34ü de kaybeden gassal serhatın da banlanmasıyla dağılmıştır olay bu. daha sonra acar,oküz isimli oyuncular kıta44 merkezli sır klanını kurarak yaptıkları birleşmede kıta34e yerleşmiştir. savaş devam etmektedir.

sorusu olan varsa cevaplayabilirim. forumdaki postlarda sürekli kendi klanını övüp, fikri olmadığı başlıklara 1-2 cümle yazan ve ego kasmaya çalışan arkadaşlar burayı meşgul etmesin daha fazla...
 

jamaika48

Baltacı
Tepki puanı
355
Gassalin arka tarafinda ne olay dondu bilmiyorum fakat bizimle sinir bölgesinde olan oyuncular oplarında başzrısız olduktan sonra bizler 1 operasyon yaptık ve başarıliydı ardıdnan 2 gün sonra klanları dağıtıldı :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Gassalın istatistiğine bakarsak dağılmasına ankanın daha çok etki ettiğini görebiliriz.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
şahmat ve sır ı üstat denilen klan veya cıkarcılar diyelim bir işe yaramazlar burda büyüklendiklerine bakmayın politikaları ilk önce klan kurup daha sonra klan içerisinde alıcakları köyü cıkartıp almak ve bunu sürekli olarak tekrarlamak bunları bildikleri haldede bizim haberimiz yok öylemi olmuş diyen hak yiyicilerdir emin olun kaç kişinin hakkını yediklerini ben bile sayamadım artık kendinize dikkat edin bu oburlar la iş birliği yapmayın gözü doymaz bunların savaş esnasında savaştıkları adamlardan köy almak yerine dostlarını çıkartıp onların köylerini alıcak kadar düşük insanlar.
 

DeletedUser66182

Ziyaretçi
Yanlış insanlara güvendik arkadaşlar. Klanlar savaşlar ile yıkılmaz. Güvenilen yanlış insanlar yüzünden yıkılır. Zamanında kulağını epey çınlattığım insanlara selam olsun :)
 

DeletedUser62479

Ziyaretçi
world bitti ama gassali kimin yıktığını çözemedik: )
 
Üst