Pollyanna**
Mancınık
sen ne üstüne alınıyorsunboş yapmışsın her zamanki halin galiba pazar günü çalışmasıyla konunun ne alakası var çözemedim.
sen ne üstüne alınıyorsunboş yapmışsın her zamanki halin galiba pazar günü çalışmasıyla konunun ne alakası var çözemedim.
üstüme alınmak değil de birisi insanları böyle saçma sapan alakasız şeylerle eleştirildiğinde ne manayla yaptığını merak ediyorum. galiba bu cümleden başka cümle de kuramıyosun.sen ne üstüne alınıyorsun
anlamanı gerektirecek bir durum var mı? sana ne yaniüstüme alınmak değil de birisi insanları böyle saçma sapan alakasız şeylerle eleştirildiğinde ne manayla yaptığını merak ediyorum. galiba bu cümleden başka cümle de kuramıyosun.
anlayışın için teşekkürler.bence de bana ne. boş yapmışsın hepsi bu. sorgulamam hataydı
anlayışın için teşekkürler.
Jklgjkgkgjkhjng sövseydim daha mı iyiydiBu ne kadar seviyeli bir tartışma oldu ya
boş ver dostum ya. anlamayacağı için anlatmaya tenezzül etmemiştim.eline sağlık zahmet etmişsin vallaTopluluk formunda olduğunu unutup millete "-sana ne -bana ne" falan demen birazcık abes... Hadi git böyle davranacaksan wp de görüş milletle.
Coğu cevap "sana ne " (basit.)
ben de en azından peynir ekmekle yiyecek bir beynimiz var diyeyim de 3.sınıf laf dalaşına mı dönsün muhabbet arkadaşla kendi aramızda konuşuyoruz muhabbet kapandı zatenRica ediyorum beyninizi peynir ekmekle yemiş gibi davranmayın. Konu da güzelce kapanmışken açmayın.
O zaman imalarda bulunmayın.ben de en azından peynir ekmekle yiyecek bir beynimiz var diyeyim de 3.sınıf laf dalaşına mı dönsün muhabbet arkadaşla kendi aramızda konuşuyoruz muhabbet kapandı zaten
ne yapıp yapmayacağımı size soracak değilim. iyi günlerO zaman imalarda bulunmayın.
kırmızı sevmeyen ragnar olmaz zatenBiz kırmızı rengi seviyoruz diye tüm dünyayı kırmızıya boyayan koca yürekli adam be @Antipatist
Ekmek parası...Pazar günü de çalışıyorsan yazık sana
Geçen gün kavga istiyordun ama kavga etmiyorsun. Yoksa sen kaostan mı besleniyorsun ? :-DRica ediyorum beyninizi peynir ekmekle yemiş gibi davranmayın. Konu da güzelce kapanmışken açmayın.
Valla ben yapmadım. İnanmıyorsan dayiya sor--> @Krmz1905Biz kırmızı rengi seviyoruz diye tüm dünyayı kırmızıya boyayan koca yürekli adam be @Antipatist