ÖNERİDİR. AYRICA DESTEK BİRİMİNE YAZILMIŞTIR.

  • Konuyu başlatan DeletedUser30687
  • Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

DeletedUser30687

Ziyaretçi
Adamın biri köyü öyle bir desteklemiş ki; ya da destek almış ki.... Benim ordular tek tek girebiliyorken; bu sistemin mantığı çok saçma değil mi ? Bir köyün desteklenebilme limiti olmalı. O zaman ben de bütün ordularımı tek bir köye yönlendireyim ve oradan toplu katliam başlatabilirim, haçlı seferlerindeki gibi... Bunu bunca yıldır düşünemeyen bir oyunu oynamak artık canımı sıkıyor. Geçenlerde 40 tane ordum patladı. Bu kadar saçmalık olmaz dimi. Geliştirme yapılmalıdır. Zaman zaman da bu saldırmazlık açılmalı. 1 günlüğüne toplu saldırılar toplu operasyonlar için gerekli diye düşünüyorum.
 

AlphaSierra

Milis
Tepki puanı
26
Bence de, ya dediğin gibi ya bir köyün desteklenme sınırı olmalı yada nasıl destek sınırsızsa hücum ordularıda birleştirilebilmeli.
 

ISonD4nS

Yasaklı
Tepki puanı
106
ayıp ettin reis zaten oyun geliştiricisi bizim klanlar takımı hemen şimdi uygulamaya kondu bi 40 ordu daha at patlamayacak :)
 

FollowME

Casus
Tepki puanı
366
ordu birleştirme mantıklıymış (!) aslında tüm ordunu tek köye toplayıp hiç kayıp vermeden sürekli köyleri kesersin =D
 

Deleted User - 5494237

Ziyaretçi
ogame de vardı sanırım saldırılar birleştirilip en uzaktaki köyün süresine göre savunma köyüne vurdurulabilir(süre yüksek olacağından savunmak yada savunmamak rakibe kalmış). Hangi köyden ne kadar saldırı desteği birliği alındığı ayrı ayrı yazılırsa kilit atma imkanıda çıkar bir sürü köye, asker birleştirip bütün savunma köylerine tek atarken saldırı ordularını da kaybedebilirsiniz stratejik açıdan oyuna çeşitlilik katar. Burda önemli bir etken var bayrak lar stacklenicek mi yoksa takılan en yüksek seviyeli bayrak mı işlev görücek?Benim fikrim savunma köyünde asker birikiyor ama tek bayrak oluyor saldıran kişilerde de tek bayrak etkili olmalı.Bence denenmeli
 

yavuz5461

Acemi
Tepki puanı
1
Dunya 2 de oynarken koyu casus raporunu gormek icin bile %10 fazla bonus koyden full casus gonderdin ve takinti yaptim 1 koy icin 280 full saldiri ordusu 25 yarı savunma yari saldiri cikdim koyu anca aldim ama cok ahir zarar gordum desdek gelen koyleride baskalari aldi hep :)
 

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
Tepki puanı
6.941
Klan olmanın amacı birbirini destekleyebilmektedir. Farklı amaçlarla açılan multi hesaplardan olmadığı sürece bu oyunun amacı zaten topluluk olarak hareket etmektir. Dolayısı ile kurallar dahilinde birbirinizi destekleyebilir ve strateji geliştirebilirsiniz. Tüm bunların dışında 16 yıldır bu özellik zaten oyunumuzda var. Biz sadece kullanmayı tercih etmiyoruz. Çiftlik sınırını aktifleştirdiğimizde bir köy üzerinde bulunabilecek destekleri sınırlandırabiliriz.
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst