akifS
Casus
Keşke ama sanmıyorum ki enes doğru düzgün geçsin karşımıza. Yapacağı şey en fazla SA atıp sonra boş köy toplamak olur.Kısmet değilmiş diyelim bir sonraki dünyada artık
Keşke ama sanmıyorum ki enes doğru düzgün geçsin karşımıza. Yapacağı şey en fazla SA atıp sonra boş köy toplamak olur.Kısmet değilmiş diyelim bir sonraki dünyada artık
ADAM TEK BASINA KLAN GİBİArka kapı ararken ön kapı açık kaldı!!
SA ve MÜT lerini arkadan vurmayı seven RM, satacağı arka kapı ararken ön kapıyı açık unuttu tek yedi.
ağlaklegend
multiberk
kçksk
nuri99
ve yaverlerine diplomasi yapıp arkadan vurabileceği dünyalarda EXIT ailesi olarak başarılar dileriz.
Kendalf gibi yapacağı her çirkefliği “EXIT bizi vuracaktı ondan yaptık/sattık” bahanesine sizlerde bundan sonra sığınabilirsiniz. Her ne kadar maydonozlarla bir derdimiz olmasada her dünya Kendalfın yaptığı “bizi vuracaklar” paranoyasını siz RM ailesi her dünya yaşayabilirsiniz. Girdiğinizde girip vuracağız.
EXIT HUB
35281 adlı eklentiyi görüntüle35282 adlı eklentiyi görüntüle35283 adlı eklentiyi görüntüle35284 adlı eklentiyi görüntüle35285 adlı eklentiyi görüntüle35286 adlı eklentiyi görüntüle35287 adlı eklentiyi görüntüle35288 adlı eklentiyi görüntüle35289 adlı eklentiyi görüntüle35290 adlı eklentiyi görüntüle
sana vurmasınlar diye sana özel ban attım haberin vardır inşallah , kıymetimi bil filmlere konu olacaktınbaşarılar bende seni tutuyorum banlandık ama yapcak bişi yok :d
10 kişi yetiştiremez ama asıl soru gölge 150 kişi yetiştirebilecek mi?raporlara bak tebrikler. Vakti ve presi olanın bu dünya savunma basmasına gerek yok bu orduların karşısında hangi 10 kişi savunma yetiştirebilir![]()
Leblebi yemek rm toplamaktan daha zor. Leblebiyi çok yiyince ağzın kuruyor, su gerekiyor. Bunlar armut toplar gibi toplanıyor. Dalı bir sallıyoruz 3-4 köy düşüyorBune kardeşim rm rm dedik leblebi çıktı ayıp beee
bir tane 0'ı eksik yazmışsın gölge adına10 kişi yetiştiremez ama asıl soru gölge 150 kişi yetiştirebilecek mi?