W54 GÜNCEL HARİTA

  • Konuyu başlatan DeletedUser31319
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser59556

Ziyaretçi
Aga biz 5 kişi falanız ama nwa bize savaş açtı bizim de haritada olmamız lazım :D
biz de çok güçlüyüz sadece biraz geç başladık bizi de ekleyin :p
 

DeletedUser59556

Ziyaretçi
Reis hani biz :cool: koskoca nwanın rakibiyiz. Gerçi bize çöp toki saldırıyo ama olsun nwa sonuç olarak.
Boru klanı olarak saygı istiyoruz :p
 

DeletedUser59556

Ziyaretçi
Haykocu nun eline düştüğünden beridir çöp oldular aynen :p:cool:
Yanlış olmasın :D haykocu veya nwa çöp değil. Bize saldıranlar rebelsten kopma çöp kesim. Zira o kadar güç farkına rağmen sadece vur kaç yapabiliyorlar. Ben bu oyunu çok oynadım kim iyi kim kötü bilirim yani yiğidin hakkını da yemem. Haykocu iyi oyuncu mu bilemem ilerleyişi iyi ama bi konuda da ayıbı büyük. Kim olursa olsun kompleks yapıp cevap vermeme oyalama gibi şeyler kimseye yakışan şeyler değil. Ondan ötürü kendisine kırgınım.
Haykocunun tek hatası bizi adam yerine koymaması :D şimdi bizden 1.5 ay önce başlayan elemanlar 10v2 yaparken bile ellerinden bir şey gelmiyorsa bi sorgulamak lazım kim bu oyuncular diye.

2 gündür mis bekliyorum patlatmak için. Artık sıkıldım kamileri etiketlemekten ordumuz yok yollayın 2-3 mis işte :p o farkla bile vur kaç yapıp kademe düşürmek bayağı kolaya kaçmak oluyor.

Bu arada buradan bırakacağımızın sözünü de vermiş olayım:rolleyes: yeter ki güzel heyecanlı bir savaş olsun. Astarsızla olmuyor bu iş heyecan lazım:confused:
 

Deleted User - 5317999

Ziyaretçi
Haykocu iyi oyuncu mu bilemem ilerleyişi iyi ama bi konuda da ayıbı büyük. Kim olursa olsun kompleks yapıp cevap vermeme oyalama gibi şeyler kimseye yakışan şeyler değil. Ondan ötürü kendisine kırgınım.
Haykocunun tek hatası bizi adam yerine koymaması :D
Müttefiklik veya sa teklif ettiniz bende güzel dille kıtada kimseyle anlaşma yapmıyorum diye güzel dille cevapladım.

Her msjınızı cvpladım hiç bi şekilde de oyalamadım direk yok dedim üstüne de savaş açıldı zaten tüm kıtadakilere.

Bunun neresinde komleks var neresinde oyalama var neresinde adam yerine koymama var.

Ben her zaman sabitimdir bu konuda bazıları gibi iş çevirmem. Hayır demenin nesi oyalama?
 

DeletedUser59556

Ziyaretçi
Reisim bu konuda yanlış anlaşılma mı var acaba diye bir kontrol edicem ama yok.
Dediklerin arasında sadece bana "herhangi bir anlaşma yapmayı düşünmüyorum" dediğin kısım doğru. :rolleyes:

Seni de karalamak istemem ama yazdıklarımda zaten anlaşma değilde size katılma fikrimizi beyan etmiştim.

2 mesaj okunup cevaplanmadı bi mesajda ayın 5 inden beri okunmadı. Tekrar yazmama rağmen yine okunmadı. Ben sizden 2 mesaj boyunca cevap almadım.
Son mesajımı okumamanıza rağmen tam 1 hafta 2 gün sonra savaş açmışsınız.

Dediğinle yakından uzaktan alakası yok yani. Biz de bu durumu haliyle yanlış anlamış olabiliriz ama durum böyle yani yoğun musun yoksa gözünden mi kaçmıştır bilemem sadece bildiğim 1 ay önce anlaşma düşünmüyorum demeniz mesajları okuyup cevap vermemeniz üstüne hiç okumamanız.

neyse artık geçti gitti de burada sanki çamur atıyormuşum gibi lanse edip iftiracıya çıkarmayın ismimi:confused:
 

DeletedUser68979

Ziyaretçi
Reis hani biz :cool: koskoca nwanın rakibiyiz. Gerçi bize çöp toki saldırıyo ama olsun nwa sonuç olarak.
Boru klanı olarak saygı istiyoruz :p
Merak edip baktımda sizin tüm klanın kesim puanı benim 10 / 1 ‘im . Dünya çöp zaten oynayan klan yok boş beleş köy toplayan klan aşiretleri var 3 yıla kapanır dünya kim bıkıpta oyunu bırakırsa sazan sarmalına döndü
 

DeletedUser59556

Ziyaretçi
Merak edip baktımda sizin tüm klanın kesim puanı benim 10 / 1 ‘im . Dünya çöp zaten oynayan klan yok boş beleş köy toplayan klan aşiretleri var 3 yıla kapanır dünya kim bıkıpta oyunu bırakırsa sazan sarmalına döndü
dünya çok yavaş biz worlde 1.5 ay önce başladık bırak kesim puanını çiftlik fullemelik zamanımız bile olmadı. Sadece şu ana kadar 1 tane ana köyde çiftlik fulleyebildik. Üstüne arkadaşlar toplandılar diye multi sayıldılar ban yediler yeni hesap açtılar falan derken 1 aylık bir hesap anca olabildik. Kesim puanının düşük olması çok normal çünkü tam şu sıralar gelişimin yanında asker sayılarımız elle tutulur miktarlara ulaşmak üzereydi.

Ben bu oyunu 4 mis treninin 4 ününde önüne kami atabilen nesil ile oynuyordum. Gerçekten şu anki durum çok acı. Bi yandan hoşuma gidiyor ben bunları yokederim diye bi yandan heyecansız oluyor. Misal şu an hiç ordumuz yok ama yine de mis atmıyorlar tek yapmaları gereken 4 mis atıp köyü almak onu da beceremiyorlar git gel kademe yıkıyorlar :p haliyle biz de misyoner kesemiyoruz. Zaten kesim puanı yapacak ordu da yok. Durum bu yani worldde hiç kimseye hakkımı yedirmem paşalar gibi oynadık kısa sürede çok başarılı olduk sadece geç başladığımızdan biraz güçsüzdük üstüne orantısız güç mevzu bahis olunca elimizden bir şey gelmiyor.:rolleyes:
 

DeletedUser65503

Ziyaretçi
bıckın an itibariyle nwa olmuştur kendini savunamayan 1 klan daha nwa oldu unutmayın dünyayı 50 kişi kapatacak
 

DeletedUser63773

Ziyaretçi
Sonunda birileri cikip bu dunyayi 50 kisi kapatabilecegini bilen soyleyen biri cikti belkide bilmiyorlardir 50 kisi kapatabileceklerini :)
 

DeletedUser69451

Ziyaretçi
50 kisi kapatacaksa bu 5 6 alt klan ne oluyor o zaman. bu yazanlar heralde hiçbir klanın alt klanında değil 200 300 kisi 1 klanı temsil ediyor (bilginize 50 kisi kapatacak)
 

DeletedUser59556

Ziyaretçi
Ben 4 kişiyi temsil ediyorum reis. Paşalar gibi savaştım. Kapatma hedefimiz yoktu ama yine de toki ayağımıza taş koydu büyüyemedik.
Yazıklar olsun zayıfı ezen sistem püğ:rolleyes:
 

DeletedUser53334

Ziyaretçi
50 kişi muhabbetini de pp'de star trek yazan arkadaş yapıyor sizin kaç yüz oyuncunuz var? bu bir oyun ve amaç illaki profilde şu dünyayı kapattı yazısını görmek değil ben eğlencemi alana kadar oynamayı sonra hesap silip klanımın ilerleyişini görmeyi seviyorum niye aylarca belki bir yıldan uzun süre kendimi odaklayayım ki sanal bir şeye maksat eğlence, odaklayan varsa buyursun kapatma listesine girsin hakediyorsa çekememezlik yapmanın lüzumu yok dahil olduğum klan kapatmış mı kapatmış mesele bu
 
Üst