Klan kurucusu banlanınca yetki değişimi

  • Konuyu başlatan DeletedUser50722
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser50722

Ziyaretçi
Klan kurucusu banlanınca yetki sistem tarafından gönderilen mesaja klan oyuncularından ilk geri dönüş yapan yerleşiyormuş bence bu çok saçma bir uygulama.

Çünkü klanımızı dünyada ilk 10 sıraya taşıdık ve birkaç klanımızda ona bağlı, bütün ortak forumlarımız bu klan üzerinden yönetilmekte.

Şimdi herhangi bilinçsiz bir oyuncunun yönetimi ele alması klanı dağıtabilmesi, istediğini atabilmesi anlamlarına geliyor tüm emekleri boşa çıkarmak demek bu. Bence bunun yerine öncelikle yönetim yetkisine sahip oyunculardan birine geçmeli liderlik.

Fikirlerinizi almak istiyorum, teşekkürler.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
ah bende yazmistim flaskşlfsakşlfksaşl :D

benim önerim öteki baslıkta yazdıgım gibi yönetime cekilen mesaj dogrultusunda olmalı sadece yönetim yetkisine sahip kisiler almalı
 

DeletedUser50722

Ziyaretçi
ya oyuncu kitleside bir acayip, beni kışkırtıp bi anlık gafletimden faydalanıp hesabı kapattırdılar sadece anana sor dedim diye ban yedim ben nelerini gördüm elini kolunu sallayıp oynuyor :) bütün oyuncuları yeni bir klana taşıyıp yeni forum yapılanması oluşturmak gerek sanırım, diğer türlü risk büyük
 

DeletedUser53916

Ziyaretçi
Onuda demiceksin kardeşim. Konuşurken karşındali seni kışkırtıyorsa konuşma hiç. He de geç öyle dersen klanı öyle rastgele verirler klan kurucusu olup yaptığın suçun cezası olur böylede
 

DeletedUser

Ziyaretçi
klan kurucunuzun yetkileri yönetim dışında olan üyeye geçmesini istemiyorsanız pusu da bekliyeceksiniz her ihtimali göz önüne alacaksın :)

kurucunuz ile irtibat kurun aldığı pre kaç günlük yada aylık bunları öğrenin ve uyarı olduğu anda pusuda bekleyip yetkileri alın bu kadar basit
 

DeletedUser50722

Ziyaretçi
Konuyu kapatabilirsiniz arkadaşlar, bence saçma bir sistem umarım başınıza gelmez. Yeni klana taşındık, en doğrusu bu oldu.
 

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
Tepki puanı
6.976
Klanlar özel alanlardır ve kişisel güven, arkadaşlık, dostluk ya da sığınma gibi nedenler ile kurulmaktadır. Eğer klan tek bir kurucuya tabi ise ceza alması durumunda belirttiğiniz sistem uygulanmaktadır ve yönetim güvendiğiniz bu klan üyelerinden oluşan topluluktan herhangi bir oyuncu tarafından ele alınabilir.

Burada iki ana konu vardır, eğer yetki almasına sıcak bakmadığınız ya da güvenmediğiniz bir kişi varsa bunu klanda barındırmamak ya da böyle bir mecburiyetiniz varsa güvendiğiniz ikinci bir kişiyi başınıza gelebilecek her türlü ihtimalleri değerlendirerek yedeğiniz yapmak. Böylece bu sorunu aşabilirsiniz.

Ancak bu konuda farklı bir çalışma yapılabilir ve bu durum hakkında gerekli düzenlemeler gözden geçirilebilir. 2016 senesinde daha detaylı ele alabilmemiz için lütfen konu hakkında modeller geliştirerek bu post altından yorumlamaya devam ediniz.
 

inacira

Kılıç Ustası
Tepki puanı
41
Mesaj tüm klana değil de sadece yönetici yetkisi bulunanlara gitse daha iyi olur bence.

Veya; artık neredeyse herkes 3-5 klan ile oynuyor, ban yiyen kişinin bulunduğu klan dışındaki diğer klanların kurucuları destek sisteminden başvuruda bulunsa ve onların istedikleri kişiye geçse yetki.

İkinci ihtimal daha zor gibi fakat bende ilk model üzerinde durulabilir.
 

DeletedUser55128

Ziyaretçi
yada banlanan kişiye bi mesaj atılıp kime devretmek istiyorsun diye sorulabilir o birini seçer ve o geçer
 

DeletedUser1833

Ziyaretçi
- Bir seçenek olur klan özellikler bölümünde ceza halinde kuruculuğun atanacağı oyuncuyu seçiniz diye.
- Klan genel bölümünde anket çıka bilir kurucunuz ceza aldı yerine geçmesini istediğiniz kişiye oy verin diye.
 

DeletedUser63067

Ziyaretçi
Ceza alan kurucu sonuçta cezalıda olsa yetkilerini bırakabileceği birini seçebilecek olanak sağlanmalı sonuçta klanı kuran o köy kaybedince yeniden başlamak istiyormusun gibi bir kısım açılabiliyor buna benzer bir şekilde burada yetkilerini kime bırakmak istiyorsun gibi bir bölüm açılabilir ve klan kullanıcı listesinden seçme yapabilme şansı verilebilir diye düşünüyorum.. Zaten ceza da alsa birçok oyuncu oyuna dönüyor hesap bulunuyor vs vs.. Sonra birdaha klan kurma durumuna düşmemek adına ve o güne dek oluşturulan klan içi ve klanlararası istatistikler boşa gitmemesi açısından daha faydalı olacaktır.
 

DeletedUser57638

Ziyaretçi
işlenecek 2 öneri getirilebilir 5 (minimal ) ve daha çok üye sahibi olduğu zaman klanda şart getirebilir 2 kurucu üye yada farklı birşekilde kurucu ban almışsa başka bir kurucu yoksa yönetici yetkisindeki kişilere otomatik kurucu yetki verilmeli
 

DeletedUser63511

Ziyaretçi
destek sistemine geri yazarsa ban yiyen kişi yardimci oluyorlar zaten
 

DeletedUser68439

Ziyaretçi
Klan kurucusu da kimseye kurucu yetki vermemişse asıl sıkıntı bu değil midir :D Attığın mesajlara, girdiğin ip lere çok özenmiyorsan bakıcılığı vermen lazım, vasiyet hazırlamayan birisi arkasında kargaşa yaratır :D
 
Üst