Yolcu Tüccar Midas'a eşlik et!

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
Tepki puanı
6.941
merchant_banner_600_75_px.jpg


Sevgili oyuncular,

Yolcu Tüccar geri döndü ve yardımınıza ihtiyaç duyuyor! Göreviniz seyahatleri sırasında onu korumak ve hedefine ulaştığından emin olmak. Etkinlik, deneyimli oyuncularımıza tanıdık gelse de, etkinliği en son gördüğünüz andan itibaren birkaç değişiklik ve iyileştirme yaptığımızı lütfen unutmayın.

Yolcu Tüccar 14 Kasım tarihinde yolculuğuna başlayacak ve 4 gün boyunca yoluna devam edecek. Yolculuğu 18 Kasım tarihinde sona erecek.


Geliştirmeler

Midas'la olan son yolculuğunuzdan bu yana bazı geliştirmeler yaptık.
  • Savaş ekranına "Kaçmak!" için bir seçenek ekledik. Bu savaşı hemen sonlandırmanıza yarar. Tabi ki bu herşeyi olumsuz olarak kaybetmenize neden olur.
  • Tüm sandık yuvaların dolu olduğunda yeni bir sandık alamayacağın konusunda bir uyarı ekledik.
  • Günlük olarak sadece ilk 20 savaş için tecrübe kazanabileceğini belirten bir bilgilendirme ekledik.
  • Yüksek aşama ödüllerine ulaşmak artık biraz daha kolay.
Süvarileri Yenmek

Bu etkinlik boyunca korumalarınla süvarileri yenerek tüccarı koruyacaksın. Her birinin farklı güçlü ve zayıf yönleri vardır.

Karşılaştığınız süvariler, farklı saldırı ve savunma değerlerine sahip farklı birimlerden oluşan bir havuzdan rastgele seçilirler. Her karşılaşmada korumaları akıllıca kullanarak, zafer kazanmaya çalışmalısın.

merchant_units_450px.png


Savaş sırayla gerçekleşecek. Savaş ekranının alt kısmında hangi birimin ne zaman saldıracağını göreceksiniz. Bir birim diğerine saldırdığında, savunma gücünü, saldıran gücün içindeki rastgele seçilen bir değerle azaltacaktır. Birimin savunma değeri sıfıra düştüğünde, nakavt edilir. Ama paralı askerin biterse endişelenme. Bir sonraki savaşta tekrar müsait olacak. Ekranın alt kısmında birimlerin saldıracağı sırayı gösteren bir çubuk bulabilirsiniz. Aktif ünite daha büyük bir simgeye sahip olarak görüntülenir. Bir birime saldırmak için üzerine tıklayın. Bir ok size hangi birimin saldırıya uğradığını ve bir sayının aldığı hasarı gösterecektir. Animasyonları hızlandırmak ve değerli zamanları güvenli hale getirmek için savaş ekranının en altında bir seçenek bulacaksınız.

trump2_turnorder.png


Sandıkları Açmak

Tüm süvari birimleri yenildiğinde, bir sandıkla ödüllendirileceksiniz. Bunlar birkaç öğe içerebilir. Potansiyel olarak içeride ne olabileceğini görmek için sadece üzerine tıklamanız yeterlidir. Sandıkları açmak biraz zaman alacak ve sadece üç tane taşıyabiliyorsunuz. Bu yüzden bunları düzenli olarak açtığınızdan emin olun! İçinde de paralı askerleriniz için bir deneyim bulacaksınız. Daha yüksek seviyelere ulaştıklarında saldırı ve savunma yetenekleri gelişecek, ama aynı zamanda daha cesur rakiplerle de karşılaşacaklar.

trump2_merchantroad.png


Yolcu Tüccar hedefine yaklaştığınız zaman sizi ek ödüllerle de ödüllendirebilecek. Üstte olası ödülleri görebilirsiniz. Ancak, yalnızca başarılı savaşların sizi hedefinize yaklaştırdığını unutmayın! Eğer bir savaşı kaybederseniz, olduğunuz yerden kaçmak ve kurtulmak zorunda kalacaksınız. Umarız etkinliğimizden keyif alırsınız ve ilerlemenizde size başarılar dileriz!

Ayrıca BU KONUYA verebileceğiniz geri bildirimlerinizi bekliyoruz.

Klanlar Destek Ekibi
 
Son düzenleme bir moderatör tarafından:
Üst