REST vs Güneybatı.

Luciferr

Dük
Tepki puanı
1.110
Kişisel görüşümdür, alınmaca yapmayın.


Dünyaya girerken çok düz baktınız beyler. Batuyu tanıdığım için, oyun başında dc de dedim kendisine soğumuşsunuz oyundan diye. Neyse sağlık olsun. Sağlam savaşlardan biri elden gitti.
 

DeletedUser61632

Ziyaretçi
Oğuz gel de ısıt bizi knk 25 kişi falan kaldık :p
 

DeletedUser61632

Ziyaretçi
Ben 300 puanlık gariban bi köy aldım maden kastirip köyünü ele geçirebileceğim kimse yok çünkü tek klan olmak in the house :p
 

Tafarel Batu...

Ağır Atlı
Tepki puanı
459
Mevcut savaşlarımız ve istatistiklerimiz bu şekildedir.

Z3yOyz.png

2a0EpO.png

ODXym0.png


pnQ69n.png



Kıtamızda son durum bu şekildedir. Harita avantajımız yok. Yani hadi şuraya sırtımızı yaslayalım diyebileceğimiz bir bölgemiz olmadığından sıkıntı çekiyoruz. Tekel ekibi(toplam paktınıza hitaben tekeli aldım) ile savaşımızda sorun tamamen aktiflik. Biz oyunu bayadır oynamıyorduk. Tabi karşımızdaki ekibi de tanımıyorduk. Bizim aktiflik anlayışımızla tekel ekibinin aktiflik anlayışı bambaşka. Biz kendimizi aktif zannederken onların karşısında baya pasif kaldık. Ve baya organize bir ekip olan tekel bizi baya topladı. Bir avuç adam kalınca hadi karşılık verelim dedik. güzel bir kami opu yaptık. discordda wow ile 2. opu planlayalım dediğimiz sırada wow ile anlaşamayarak savaşa tutuştuk. Bir türlü tekelin sonunu getiremedik ama iyi savaşıyorlar haklarını verelim.

Wow ile savaştada durum bu. Savaşın ilk gününden savaşı kopardık. üst üste kilitlerle ve ordu yakalamalarla hamlelerini bitirdik. Şuanda da 1 2 oyuncuları dışında bir güçleri kalmadı. Rahatlıkla savaş bizim lehimize neticelendi diyebilirim.
 

DeletedUser61632

Ziyaretçi
Esl olarak uyku saatlerimiz akşam 9 sabah 10 dur, bizden aktifi var mı günde 9 saat oyuna bakabiliyoruz
 
Üst