8.141 Sürüm Güncellemesi

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
Tepki puanı
6.963
8.141 Güncellemesi

Sevgili Şövalyeler

Yeni versiyonumuz 8.141, 11 Eylül Salı günü saat 14:00-15:00 arasında sunucularımıza yüklenecektir. Güncellemede temel olarak bakıcılık haklarında bazı düzenlemeler ile Kolay Dünya'nın kapanması ile teknik geliştirmeler yapıldı.
Değişiklikler ve Geliştirmeler

Envantere Bakıcı Erişimi
Bakıcılara artık envantere ulaşamaması için hak tanımlaması yapılabilir.

Kalıcı Bakıcı Kısıtlamaları
Bakıcılar için saldırı, savunma gönderme ve diğer özel komutları verme sınırlaması artık sadece diğer oyuncular ve barbar köyleri değil, bütün köyler için geçerli.

Dahası, uzun süre bakıcılık yapılan hesaplarda Temizlik özelliği de kullanılamayacak. Bu seçenek kalıcı olarak bakıcılık yapılan hesaplarda bütün dünyalarda engellendi. Bu değişiklik geçen hafta 8.140 güncellemesiyle değişti.

Daha Hızlı Bir Kolay Dünya Sonu
Kolay dünyalardaki saldırı korumasını açan adımlar oyun sonunu hızlandırmak ve daha fazla oyuncuyu, daha erken saldırılabilir hale getirmek için çoğaltıldı. Bu yeni sistem sadece bu güncellemeden sonra açılacak kolay dünyalarda geçerli olacak.

Kolay Dünya Son Ekranı
Kolay dünyanın sıralama ekranına otomatik kolay dünyanın planlamasını ve değişikliklerini gösteren bilgi eklendi.

Kolay Dünya İçin Eşya Transferi
"Gösterişli Konuşma" ve "Saygın Hammadde Paketi" artık kolay dünyalara transfer edilemeyecek.

Simulator
Hesaplama hatalarını önlemek için mevcut rakamsal sınırlar değiştirildi.
Geribildirim

Bunlar 8.141 versiyonu ile yaptığımız değişiklikler. Güncelleme sırasında dünyalara erişmekte gecikmeler yaşayabileceğinizi unutmayınız. Güncelleme ile ilgili bir değişiklik ya da erteleme olursa bu konuda sizi tekrar bilgilendireceğiz.

Eğer güncelleme hakkında düşüncelerinizi paylaşmak istiyorsanız, BU KONU altında fikirlerinizi belirtebilirsiniz. İyi ya da kötü tüm geri bildirimlerinize ihtiyacımız olduğunu unutmayınız.

Klanlar Takımınız
 
Üst