ERROR vs ANTİ-ANT

  • Konuyu başlatan DeletedUser64699
  • Başlangıç tarihi

barbod

Kılıç Ustası
Tepki puanı
104
https://forum.klanlar.org/index.php?threads/error.36694/

kaç yaşındasın sen ? insanların aklıyla alaymı ediyon al bak burda yönetiminiz hakkındaki konuşmalar. kalkıp dersin şimdi burda yönetimle alakalı konuşma geçmiyor. errorun asenası seni

şimdi anlamadığım şu sizde okuma sıkıntısı mı var yoksa okuduğunu anlama sıkıntısı mı var? Kendinizi rezil duruma düşürüyorsunuz millet gülüyor size. O linkini attığın başlığı baştan sona oku konuyu açan eleman kaçıp gitmiş.

azronun pasifliğine dair sizin oyuncunuzun yorumu : Bu yanlış bir bilgi biz Anti ile müttefikken Error'la sa vardı tabi Anti sa olarak bizi eklemişti aile klanlarıyla karıştırmamak için (bana lanse edilen) bu konuya açıklık getirmek istedim. Klanlar genel forumunda dünya açılmadan ve açıldıktan sonra favori klanlar, favori oyuncular gibi başlıklar açılır gelenektir bu durum ve bizim orada herhangi bir iddiamız olduğunu görmedim. Olanların pek çoğu bu gün yok olmuş ve sorgulanan şey Azro klanının nasıl ilk 5te kaldığı olmuş. Bu bakış açısını anlamıyorum oyun sadece iyi ekip kurmak veya sürekli online oyuncuların savaşarak ilerlettiği bir ekiple başarılı olmak üzerine gitmiyor. Bazen diplomasiler sizi bir yere sürükleyebiliyor ve o yola girdiğiniz zaman geri dönüşü (en azından bizim için) olmayan anlaşmalar kurulabiliyor. Azro klanı olarak her klanda olduğu gibi bizde içimizde çok anlaşmazlıklar yaşadık bu durumlardan kaynaklanan ve sonuçta bir söz vardır "her devrim önce kendi evlatlarını yer" diye bizde kendi arkadaşlarımızla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Uzun yıllar beraber oynayan, yüz yüze görüşmüş kişiler birbirine düştü bu sebeple lakin bir şekilde ayakta kaldık. Ben realist bakarım olaylara kimseyi de yadırgamam. Yıllardır oynuyoruz şu oyunu belli yaştaki adamların birbirine laf çarptırma alanına dönüştürmeyelim. Biz bu kadar oynuyoruz ilk 5'e yuvarlana yuvarlana, barbar toplayarak gelmişiz ne yapalım. Dünya kapanır kazananı tebrik eder çeker gideriz. Ne ilk oynadığımız dünya bu ne de son oynayacağımız dünya bu olur. Son olacak tek şey Azro ismiyle son kez bir arada toplanmamız olacaktır sadece.
Bu oyun bir rüzgar ne bileyim bir enerji meselesi sanırım. Bir ekiple oynarsın durağan gidersin bir ekip gelir onla oynarsın hareketli gidersin.

daha fazlası için : https://forum.klanlar.org/index.php...-ant-gecce-klanları.36253/page-46#post-679340 bu konuda azro kelimesinin geçtiği her yerde pasif kelimesi geçiyor. Pasiflikle azro özdeşmiş :)
 

DeletedUser65792

Ziyaretçi
Haylass ın bütün üyelere hammadde talebiyle mesajlar attığı doğrudur. Haylass ın bir kere hakaret ettiğini de görmedim o konuda hakkı yenmez. Mesele haylass ın meselesi de değil hacı abi. Haylas TDK daki açıklamasıyla ;
haylasssssss
sıfat
  1. 1.
    hoşa gitmeyen davranışlarda bulunan, yaramaz (kimse).
demektir. Tamer de hadi evladım seni doğurana sor demiş. O zihinde ve karakter de bir çocuğa tamer nasıl hakaret etmiş olabilir? Tamer bir ağabeyi olarak ona nasihat vermiş ve ağlayan çocukların hemen koşup kaçtığı o mukaddes insana annesine yönlendirmiş. Burda şeref konusunda , adalet konusunda sakıncıları olan bir cezalandırma yönetim sistemi var.Sanırım tamerin kastettiği "doğuran zat" bu cezayı tamere kesen yönetimin içinde olmalı.Gösteririm ben o tamere nasıl döver anitiyi nasıl kabuslarına girer AZRO'nun. İşte siz böyle hitap edilmeye layık varlıklarsınız. Adaletsizce de olsa düşmanınız kaybından zavallıca nemalanma eğilimi güden . Şimdi bu olay ANTİ klanlarından yada AZRO klanlarından bir kişinin başına gelmiş olsa ve biz ERROR olarak keh keh keh desek bu bizim başta kendimize hakaret olurdu.

Barbar almaktan başka pekte bir vasfı olmayan bir klanın söz gelimi gündem maddesi oluşturmak için yaptığı minicik çabalardan bir kesit sizinki.Allah selamet versin , herşey nasip ama bizim köylerde herhangi bir kullanıcı mevcut adında barbar yazmıyor. Dikkat edin lütfen.
 

DeletedUser65924

Ziyaretçi
Karakterlere gel :) burada günah çıkarmaya çalışan tamercigin sütten çıkmış ak kaşık günahsız papazları iyi okuyun bu mesajları :) oyun için bu kadar aşağılık olmaya gerek var mı? Yok tabi ki ancak sözkonusu error ise şaşırmamak lazım değil mi hacı abiler?4453 adlı eklentiyi görüntüle

Bunu tekrar bi gozden gecirin sizi gidi masum hacilar sizi. O kadar masumane bir selamdi ki tekrar tekrar cesitli hesaplardan gonderme geregi duyuyorsunuz. O kotuluk dolu kalplerinizle kendi kendinizi yemeye devam edin haci abiler.
 

DeletedUser64688

Ziyaretçi
arkadaşınıda seveyim senide seveyim hatta realden arkadaşınız olan sami de sizi gün boyu seve seve anıyor :)

Benim real madrid'de, real betis de, real sociead'da yani herhangi bi real ismiyle başlayan hiç bi kulüpte arkadaşım yok.Haa ama reel'den arkadaşım olan sami'yi diyorsan doğrudur var :D Sen bizi ne yapacan ya biz kayseri'liyiz çok iyi nabza göre şerbet akıtırız sami diyorsa doğrudur :D Bizi boşverin siz oyununuza bakın başarılar.Haa şimdi diyeceksiniz neden böyle hem bize sallıyorsun hem başarılar diliyorsun diye.Dünya'da 4 tane klan var siz saldırgan olarak 5.savunmacı olarakda 13 felansınız o kadar da eleştiri kabul edin :)Çünkü diğer klanların yanında olsaydınız zaten savaşarak 1 yere gelemeyecektiniz,anti sayesinde son 4'e kaldınız hiç biz savaştık felan da demeyin denemesi bedava 44'e galiba hücum girecek onların yanında başlayın savaş açında görelim :D Burda azro kimseden korkmaz vurur vurur geçerim demek en kolayı.Azro da da 7 tane arkadaşım var onlarında world kapatmasını istediğim için size başarılar diledim aslında biraz kızım sana diyom gelinim sen anla hesabı :):)
 

300 Sparta.

Mızrakçı
Tepki puanı
7
Bu AZRO klanına Barbarcı diyenlere gözlük yada sözlük lazım.. burda birbirlerinin ağızına bakarak utanmadan sıkılmadan msj atacak kadar bi habersiniz?

Error klanlarına kuzeyde 5 op yaptık en son opta 150 kadar köy aldık.. burda the wist, snope57, fragnatic ve adını şuan hatırlayamadığım oyuncular sıfırlandı bazıları da yola girdi gidici.. op yaptıklarımızdan bir tek abbey06 tutundu hatta kendi arkadaşlarını toplamaya başladı..

şimdi barbarcı AZRO dediğiniz 5 opta ve bunlardan sadece SON op SAĞLAMDI, errorün kuzey kanadını kopardı aldı gedik açtı ama siz bunları görmezden geliyorsanız o zaman sizi artık dikkate almayacağız..!

error ne yaptı? ottoman113 isimli MULTİ HESABInı AZRO ya geçirerek aklınca sayılsal eşitliği sağlamaya çalıştı.. onu da yüzüne gözüne bulaştırdılar ki ; kendi ellerinden olan hesaba bile adam akıllı bi organizasyon gösteremediler..

biraz objektif olun, doğru olun doğrucu olun..

daha önceki msjlarda ben bu olayın açıklamasını da yaptım zaten.. olanı olduğu gibi kabul edin işinize geldiği gibi değil
 

DeletedUser53646

Ziyaretçi
mJpMR8.png


20 gündür oyuna bakmıyordum 10 gün vize haftası 10 günde vizelere hazırlık, ama geri döndüm sayılır, fark kapanmış biraz oyunu hakkıyla oynayan herkesi tebrik ederim, ama bundan sonra farkın 500 ün altına düşmeyeceğini git gide açılacağını bilmenizi isterim,
ayrıyeten antinin w40 da 1 aylık ömrü kaldığını üzülerek size bildiriyorum, ne yazıkki anti 1 ay sonra aramızda olamıycak, bu 1 ay içinde elimizden geleni yapıp antiyi sık sık ziyaret edip moralli yollıycağımızın sözünü veriyorum size, neyse karamustafapasha geri döndü geçmişte yaptıklarım bundan sonra yapacaklarımın teminatıdır, kemerlerinizi çift kat bağlayın kalkışa geçiyoruz...
 

DeletedUser65924

Ziyaretçi
düşman kalmadı yine :( kimle uğraşacağım ben :D azro yöneticileri kırmızılık olsun haritada biraz :)
 

DeletedUser65400

Ziyaretçi
Azro ile Error klanları Saldırmazlık imzalamış hiç şaşırmadım :)
 

DeletedUser12190

Ziyaretçi
mJpMR8.png


20 gündür oyuna bakmıyordum 10 gün vize haftası 10 günde vizelere hazırlık, ama geri döndüm sayılır, fark kapanmış biraz oyunu hakkıyla oynayan herkesi tebrik ederim, ama bundan sonra farkın 500 ün altına düşmeyeceğini git gide açılacağını bilmenizi isterim,
ayrıyeten antinin w40 da 1 aylık ömrü kaldığını üzülerek size bildiriyorum, ne yazıkki anti 1 ay sonra aramızda olamıycak, bu 1 ay içinde elimizden geleni yapıp antiyi sık sık ziyaret edip moralli yollıycağımızın sözünü veriyorum size, neyse karamustafapasha geri döndü geçmişte yaptıklarım bundan sonra yapacaklarımın teminatıdır, kemerlerinizi çift kat bağlayın kalkışa geçiyoruz...

Senin haberin yok galiba son gelişmelerden :)
 

DeletedUser65924

Ziyaretçi
Atis haci beni de alsana klana ben de varim enrika dalaverene haydi azroyu vuralim sirtindan :)))) Seni gidi dalavereci seniiii :)
 

POLİGON

Okçu
Tepki puanı
838
Anti sayesinde dünyanın son 5 ine kalan Azro Şimdi Antiye atıp tutmaya başlamış
Yapabildiğiniz tek şey fotosentez yapmak, başka hiçbir işe yaramazsınız

sizin bize bir tane faydanız ve desteğiniz olmadı dostum sizin sayenizde nasıl son 5 e kalıyoruz :). Ama biz her opunuzda size destek attık ara çektik. sizin için errorla savaşa tutştuk. kim kimin sayesinde son 5 e kaldı :)

size teklifim var atakanı klandan atıp toplayın başınızada bi yönetici atayalım savaşı bitirelim
 
Üst