Gösteri Etkinliği Hakkındaki Görüşleriniz

  • Konuyu başlatan DeletedUser36909
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser50676

Ziyaretçi
@Mayis Yagmuru video hata veriyor.. böyle yeni yeni özellikler geldiği zaman forumda ya da oyunda denemek amaçlı bir şey olamaz mı? uygulamalı daha iyi anlarız bence.
 

DeletedUser60632

Ziyaretçi
Gayet hoş bir şeye benziyor, ama kupa kazanmak için yarışırken şans faktörü falan da etkili olacak mı yoksa sadece beceri özelliğine göre mi çalışacak onu tam anlamadım. Hani arma toplar gibi Allah ne verdiyse dalmayacaz anladım ama tüm etkenler nedir bilemedim.
 

ORFANATO.

Baltacı
Tepki puanı
292
Hiç beğenmedim, uzun sürmeside hiçbir şey ifade etmiyor.Saçma sapan bir şey, hiçbir keyif verici yanıda yok.Şampiyonumuzu eğitiyoruz, bu ne oranda ne kadar yansıyor bize kâr anlamında o da belirsiz.Klasik olacak ama, her raundda pre harcarsan o zaman kârlı olabilir.
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
son soruya cevap verilecek mi????????????????????????????
 

DeletedUser2629

Ziyaretçi
hala pre alan cok kısı var sanırım ticket attık buda kapalı olcakmıs arkadaslar bılgınıze... bu uygulama klanlar basından beri cok sacma butun dunyalara acık olan tek dunyaya nasıl kapalı olur bu resmen cıfte standar bırıncı kapalı ıkıncı kapalı ucuncude sormıcam bıle oda kapalı olur bu uygulamadan vazgecın artık ınsanları oyundan sogutuyorsunuz bız zaten preyı yaptıgınız etkınlıklerde de kullanıyoruz bunun ıcın kac tıcket attık hep aynı cvb verıldı artık ıngılenın bu konuyla rıca edıyoruz ...
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
bide ben atayım bakalım şu mesajı zira tarafınızdan trollenirim felan neme lazım

çok saçma neden bir yetkili açıklama yapmıyor da biz ticket le öğreniyoruz?
 
Üst