Gösteri Etkinliği

  • Konuyu başlatan DeletedUser36909
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser36909

Ziyaretçi
Uzak ve yakın diyar şampiyonları, duyduk duymadık demeyin!
Bu dünyanın klanları en güçlü, en hızlı ve en zeki şampiyonu bulmak için bir araya geldi.
Şan ve servet için üç disiplinde ustalaşılması gerek!
Gelin ve Gösteri'ye katılın!
spectaculum_logo_150px.png

Etkinlik 23 Mayıs 14:30'da başlayıp 15 gün sürerek 7 Haziran'da sona erecek. Etkinlik bittikten sonra market 24 saat daha açık kalacak. Bundan sonra ise etkinlik ve kazanılan kupalar kaldırılacak.

Turnuvalarda başarılar dileriz!

Gösteri

spectaculum_main_200px.png

"Gösteri" kendi şampiyonunuzu eğiterek 3 disiplinde yarıştırabileceğiniz (yakın, uzak ve atlı dövüş) dünya çapında bir turnuvadır. Her disiplin beş gün sürer.

Bu disiplinlerde yarışmak size kupalar kazandırır ve kupalar etkinlik marketinde harcanabilir. Her günün sonunda katılımcılar sıralamadaki yerlerine göre ek kupalar kazanır.


Şampiyonunuz

spectaculum_champion_100px.png


Etkinliğin başında şampiyonunuzu göreceksiniz. Her şampiyonun başarısını önemli ölçüde etkileyecek farklı becerileri vardır. Her disiplinde (yakın, uzak, atlı dövüş) şampiyonların başarısını belli becerileri belirler. Bu beceriler şampiyonun katılımdan alacağı ödülleri ve sıralamasını etkiler.

Herkes aynı becerilerle oyuna başlayacağından, hangi becerinin disiplinde daha çok başarı sağladığını anlamak önem taşır. Ama bu becerilerin disiplin sürdükçe geçerli olacağını unutmayın. Sonraki disiplin için üç yeni beceri gelecektir.

Şampiyonunuzu Eğitmek

training_grounds_all_100px_new.png


Şampiyonunuzun başarısını artırmak için iyi eğitmelisiniz. Eğitim için belli bir eğitim alanı seçmelisiniz. Her eğitim süreci dört saat sürer. Şampiyonunuz eğitim süresince turnuvaya katılabilir ancak beceri bonusu eğitim bitene kadar kullanılamaz.

Her eğitim alanı üç aktif beceriyi de artırır ancak bazı alanlar daha fazla artırır. Etkinlik ekranından Eğitim alanını seçtikten sonra şampiyonunuzun alacağı beceri bonuslarını görebilirsiniz.

Son eğitim sürecinin boşa gitmesini engellemek için eğitim alanları disiplinin bitmesine 1-2 saat kala kapanacaktır.

Kupalar Kazanmak

spectaculum_melee_200px.png


Mevcut disipline katılmak için etkinlik ekranından "Yarış" butonuna basabilirsiniz. Şampiyonunuz hemen kupalar kazanır ve günlük sıralamaya yerleşir. Sıralamada kalması için her gün en az bir kere yarışması gerektiğini unutmayın.

Ayrıca etkinlik boyunca ek kupalar kazanmanızı sağlayabilecek iki görev bulunur. Biri şampiyonunuzu eğitmenizi gerektirirken, diğeri günlük sıralamadaki yerinize dayanır.

Şampiyonunuzun kazandığı kupalar etkinlik markette değerli ödüllerle takas edilir. Bir göz atın!

Umarız etkinlikte eğlenirsiniz ve şampiyonunuz çok başarılı olur! Ayrıca bu linkte etkinlikle ilgili yorumlarınızı duymayı çok isteriz!

Klanlar Destek Ekibi
 
Son düzenleme bir moderatör tarafından:
Üst