Sevgili Şövalyeler, (PRORESPAWN) Klanı w25 üzerinde...

Pro M@xi.

Acemi
Tepki puanı
81
Evett arkadaşlar, bir dünyanın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Uzun baya uzun zaman önce, ProRespawn klanı en zor anlarında, dağıldı bitti öldü zamanlarda bir cümle yazmıştım. Bu kadar kelimelerin, aksiyonların sonunda bir sessizlik olucak ve sadece bir cümle geçicek dedik.

"Sevgili Şövalyeler,

(PRORESPAWN) Klanı w25, (İLK 60) Klanı w29 üzerinde yeterli hakimiyeti elde ederek dünyanın sonlanmasını sağladılar. Savaşan tüm cesur oyuncularımıza katkılarından dolayı teşekkür ederken "Dünya Hakimleri"ni en içten duygularımızla tebrik ediyoruz."

Her kanatta, merkezde, savunmada, üst sol sağ, savaşan, gecesini gündüzüne katan arkadaşların eline sağlık.İyisiyle kötüsüyle güzel zaman geçirdik.

x1 hızında 2. dünyasını kapatan bu ekibe kelimeler yetmez. Bu oyun rakamlarla onla bunla değil, dostlarla oynanır bunu unutmayın arkadaşlar, toplama bir ekiple hiç bir yere gelinmez. Alım yapmayan, diplomasiden ne kadar zor duruma düşsede ödün vermeyen ve bu tarz tüm konularlada beni destekleyen, her daim arkamda duran ekip arkadaşlarımada teşekkür ederim.

İnşallah başka bir worldde görüşmek dileğiyle diyelim.

ProRespawn bir sevdadır..
 

DeletedUser59555

Ziyaretçi
Bu güzel sözlerine katılmamak elde değil ,tüm zamanların en büyük lideri ve komutanı.Sizlerle beraber olmak çok güzeldi.Emeği geçen bu seçkin aileye kucak dolusu teşekkürler.Sizlerle her yere gidilir.Benim bir ailem var ama bu klanda benim için bir ailem diyebileceğim çok değerli arkadaşlar var sizleri tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.Her zaman PROPESPAWN...
 

DeletedUser63245

Ziyaretçi
Emegi geçen butun dostlara gecesini gunduzune katana esinden dostundan cocugundan isinden vakit ayirip oyuna bakana verilen komutları yerine getirene gerektiginde saldiri ve savunma atanlara ve en sonunda zaferi gören buyuk RESPAWN ailesine selam olsun herkesin emeğine saglik yeni dunyalarda gorusmek uzere saglicakla kalın...
 

DeletedUser58115

Ziyaretçi
Tebrikler arkadaşlar, başarılarınızın devamını dilerim...
 

DeletedUser60274

Ziyaretçi
Zaferrrr PRORESPAWN
Arkadaşlar iyi kötü 2 yıl geçirdik zamanınızı harcadık herkes hakkını helal etsin benden yana da helal olsun ;)
 

DeletedUser64282

Ziyaretçi
Harikasınız be :)

Bu adam konuşunca kendimi hasan sabbahın fedaisi gibi hissediyorum. Sağa sola dalıp kelle alasım geliyor. w14 kapandı üstüne w25 kapandı. ben w25 de oyun başı hariç hiç oynamadım belki 2 sene oldu oyundan ayrı kalalı. Oyundan ayrı kalsan da respawndan ayrı kalamıyosun. :)

Bunca zaman geçmesine rağmen bakmaya girdiğim dünyalarda bile ilk köyün adını PRORESPAWN yapıyorsam gerçekten bir sevdadır PRORESPAWN

Emeğinize , sabrınıza sağlık :) Aileden birisi Simam kardeşiniz :)
 

DeletedUser53729

Ziyaretçi
PRORESPAWN...
Ahh o kadar farklı diplomasilerden geçerek dahil oldum ki bu güzel AİLEye.Geç tanıdım ama erken kaybetmeyeceğim güzel dostlar edindim.
İyisi ile,kötüsü ile çok güzel zamanlar geçirdik.Sabahladığımız,günlerce uykusuz kaldığımız zamanlarımız oldu,halen neden bu kadar değerli olan zamanımızı bu oyuna ayırdığımızı anlamış değilim arkadaşlar ama uykusuz kalmakta,bilgisayar başından ayrılmamakta yormuyordu beni,bizi....
Her güzel başlayan şey bir sona bağlanıyor ama bu son elimizde güzel dostluklar bırakıyorsa ala.
İyi ki dahil oldum bu aileye.Beni ailenize alıp,benimle paylaştıklarınızdan ve benimde paylaşmama izin verdiğinizden ötürü minnettarım..

Sadece bir oyun değildi benim için,herşey için çok teşekkür ederim.Hakkınızı helal edin,benden yana helal olsun....
HEP SÖYLEDİĞİM GİBİ BU OYUN DOSTLAR İLE OYNANIYOR İSE GÜZEL...
HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM,EMEKLERİMİZE SAĞLIK...
 

DeletedUser53168

Ziyaretçi
Her zaman derim oyun dışında da biz bir aileyiz diye günlük hayatımda bile düpününe gittiğim birlikte yediğimiz içtiğimiz birbirimizin hayatına dahil olduğumuz bir aile bu herkese teşekkür ederim iyiki varsınız.
 

DeletedUser54205

Ziyaretçi
Dünya habersiz kapandı yaw. Daha 20 gün var gibiydi
 

DeletedUser54205

Ziyaretçi
bunu da kapattik , uykusuz kaldik , birbirimize sitem ettik, , rakibe ver yansin ettik :) ,kami attik kami yedik : ( klan icinde ilk kamiyi galiba ben atmistim, kafa attim ) ordu yakalattik , oyunda ne varsa hepsini beraber yasadik. ama birbirimizi hic yari yolda birakmadan dünyanin sonuna ulastik.
emegi gecen herkesin emegine saglik.
 

DeletedUser55040

Ziyaretçi
Her savaşını merakla takip ettiğim ve desteklediğim RESPAWN ekibini tebrik ederim.Bence duruşuyla ve oynayışıyla kendini hep önde gösteren bir ekipti.Tekrardan tebrikler.
 

DeletedUser65587

Ziyaretçi
Respawn ailesiyle oynamak eşsizdi, ya oyun arasındaki Haxball oyunu? :D
 
Üst