BARZO - STALKER SAVAŞI MUHABBETİ

  • Konuyu başlatan DeletedUser63322
  • Başlangıç tarihi

SungurAlp

Markiz
Tepki puanı
9.428
Devrik yazmışım pardon birileri çok dikkat ediyordu buna.
Barzoya yeni savunma bakanı gelmiş.Hayırlı olsun :cool::p
 

DeletedUser62479

Ziyaretçi
dogukan hesabı biz op yaparken klandan çıkmıştı zaten. opa çok az zaman varken yeni kurulan klana savaş açtık savaş içeriği yüzünden geçti diye tahmin ediyorum. katsu düzgün bir arkadaşsın ama eski yönetimleriniz yüzünden aşırı derecede worldde güvensiz bir klan oldunuz. yeni yönetim sizsiniz ama hala o klanı sevgi duvarı ve temur melikin yönetmeye çalıştığını biliyoruz. görüntüde siz olacaksınız oplar vs onlarla uğraşacaksınız ama klanın asıl ana yönetimi yine bunlarda olacak. bu adamlarından bir oyun için neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz. sırf bu iki adam yüzünden barzo klanının bütün imajı yerle bir oldu. barzodan biri yazdığı zaman kaale bile alınmıyor.

world başlarını hatırlayın. 10 tane klan üstüne familysi prosu elinizdeydi mr.bey desen cine karşı size büyük bir kalkandı. ilk 20de kaç oyuncunuz vardı. her worldde barzo klanı aynı kaderi yaşıyor. bence sizin çok bilmiş gibi gözüken ama zarardan başka hiçbirşeye yaramayan ihtiyarlar heyetinden kurtulmanız lazım: )
 

DeletedUser61329

Ziyaretçi
Yo ondan bir kaç üsteki post'a cevap olarak söyledi onu
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Valla Kağan 10 op yaparsın 10 da 1 i başarısız olur o dillendirilir :)
 

W A R D A D D Y

Baltacı
Tepki puanı
844
Bak klaninda ki adamin bile soylemis tek koy alamadigini.

100 degil 83 köy almısız en azından o kadarı istatistiğe yansımış. Haklısın neredeyse 0 sayılır (!) , Konusuyorsanız dayanaklı konusun be millet bişey sansın :) Artık biz sizin başarısızlığınızdan konusmuyoruz o konuları geçtik ama siz istiyorsunuz bunu sanırım zevk alıyorsunuz rezil olmaktan. He ama haklısın en başarısız operasyonumuz bu olabilir :)


JaOYoY.png
 

W A R D A D D Y

Baltacı
Tepki puanı
844
Şu konunun ilk sayfalarını açında okuyun nerede o konuşanlar :( worldü 3 sene uzatacaklar :( Boşluğa düşürdünüz bizi..
 

DeletedUser62479

Ziyaretçi
Cin-Stlker savaşı worlde hayırlı olsun,

Bence hala böyle bir yazı bekleyen barzocular var worldde: )
 

DeletedUser45265

Ziyaretçi
savaş kalmadıysa geleyim bari ben hesap vercektiniz noldu o iş :rolleyes::rolleyes::oops::p
 

Vadlecx

Kılıç Ustası
Tepki puanı
59
Savaş bitti, Barzo worldden çekildi, Stalker Cin Barzo bu klanların arasında geçeceği oyun başından belliydi, BARZO bu tarafta kaybeden oldu, hem Cin hem Stalker'a karşı tutunamadık.

Doğrusu yanlışı bir çok olay başımızdan geçmiştir, zannetmiyorum ki bir kişi de çıkıp arkamdan Murat sen de bunu yaptın diyebilsin.

Ben elimden geleni yaptım, fakat oyun sonlarına doğru Srece, kayıpruh, temür melik gibi as kadro oyuncularımızın oyundan yavaş yavaş çekilmesiyle yenilgimiz hızlandı, sonuç farklı olurdu olmazdı şöyleydi böyleydi uzatmanın anlamı yok, savaştık, oyunun gereğini yerine getirdik, yenildik, BARZO olarak dünyadan çekildik.

Özellikle Stalker'ı aylarca verdiği savaş dolayısıyla tebrik ediyorum.

Cin ailesini de ayrıca tebrik ediyorum.

Zor ve sabır isteyen bir dünyaydı, umarım çabucak kapanır, çok iyi oyuncular var bu worldde, diğer worldlerde aynı isimleri görmekten mutluluk duyarım.
 
Üst