Dejavu Olmak..

  • Konuyu başlatan DeletedUser57657
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser57657

Ziyaretçi
Onemli olan o dediklerinde yasananlarin sirasi. Sana saldirilmasindan cok once gidip tek kasardan bizim kurucumuzdan koy aldiniz k36 da. Onu ona karistiriyon , baska meseleyi baska meseleye carpitiyon.
Yeni bastan ayni seyleri yazdircan simdi bana . okudugunuda anlayamiyacak kapasitedesin demek ki. Yada bilerek yapiosun isine geldigi gibi cvp veriyosun . sana cvp vermicem bundan sonra. Tm hee haklisin . hadi git ötede worldu kapat. .
 

DeletedUser57657

Ziyaretçi
Herkesi ayni kefeye koymadim kill bill . daha once kapatmamis olanlarinizaydi orda lafim . zaten o sekilde yazdim . harbi okudugnuzu anlamiyorsunuz siz.
 

DeletedUser57657

Ziyaretçi
Ve bn w26 ya girdigimde deja worldde yoktu .. Oncesi hakkinda bilgim yok ama burda size sonrasini anlatayimda biraz ders cikarin isterseniz.
 

DeletedUser59546

Ziyaretçi
fazla konuşmayın internetinizi kesersem hepiniz hiç olursunuz :D :D
 

Vigilaante

Kılıç Ustası
Tepki puanı
94
Ahaha :D 26 da dönmemiş hemi hiç oyun kime ne anlatıyorsun o dünyada sen yokken biz vardık. Boş laf yapanı arıyorsan aynaya bak önce. Lafı çevirip duruyorsun sürekli daralıncada başka mevzuya dalıyorsun.

Flood yapmaktan başka yaptığın bişey yok.
 

DeletedUser57657

Ziyaretçi
Dostum bn bnden oncesi hakkinda ne zaman yorum yaptim ki ? Hyr bnden kncede olmadi dedim mi . hey allah im ya . he tm he sende haklisin xd
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Bakmadım bro, kendimi denemek için girdiğim öylesine bi sınavdı. Stressiz çok rahat yaparım belki diye düşündüm ama uykum geldi felan :D
 

DeletedUser57657

Ziyaretçi
Kimle konussam sinav cok zordu uyudun diyo zaten xd #yalnizdegilsinAyaz* ghxfgfxggf
 

DeletedUser6863

Ziyaretçi
respect3rgn sen w26 da hangi klandaydın bang klanı mı?

Burdaki dejavu klanı w26 da DEHŞET klanı olarak bulunuyordu.

w26 güzel bir world dü en azından bizim açımızdan :)
.
 

tugeto

Milis
Tepki puanı
29
foruma yenı girdim tesadüf çok adım geçmiş.
atakol mevzu bana sordular atakol leblebı gıbı koy kaybedıyor dedıler dedım elınden gelenı yapıyordur dedım adam kırmızı yakıyor dedıler atıyorum dedıler atın dedım. sonra atakole telden ulastım 1 hafta önce yeni cocugum dunyaya geldı dedı oyle hayırlı olsun dedım bakıcı verdıgım de bakmamıs dedı dedım abı kal öyle peki dedım ben davet etmedım kırmızı yakan adamı hangı klan olursa olsun atar. bir ıkı nokta da daha adım geçmis sorusu olan aklına takılan oyundan yazabilir pek forumda aktıf degılım. su oyundan oturu veremıcegım cevap yoktur.

klan olarak dejavuya tasınmamız da dıplomatık harekettır dunya basından beri hem şarbon ekibiyle hem as dejavuyla herhangi bir sorunum olmamıştır.roar vultsdan kalan kıta 42 43 agırlıklı kalan ekibin kurdugu bır klandır. ben kurmadım kuranlar oyunu bıraktı askere gıttı vesaıre roar kucagımda kaldı benim hesap sile geçince ben dunya sonuna pasıf kalma kararı aldım vults, zırve ve eskıya savası derken mayıs ayına kadar olması lazım savasıldı 70 80 koylu tugeto 500 köylu oyunculara karsı saldırıya gucum kısıtlıydı dunyada savunma kesımınde ılk 10 cıkarak pasıfe dusurdum. yaz tatılıne cıkıldı
eşkıya dejavu savasında tarafsız kalarak klan uyelerı kontrol ettım. o sırada roardan bırılerı bırılerıne sozler vermıs onlar benı baglamaz yanlıs ıcınde bulunan barınamaz aramızda 2 hafta ya oyunu askıya aldılar roar denilen kılan dunya da yuzune bakılmayan bir klandı savas istatıgımız yok vesaıre bıldıgın pasıf bır harekettı ta ki ares klanı bize dejavuya vurmak için teklif edince kabul etmedık soyledıgım tek sey sıze savasınızda basarılar dılemek oldu. sonra aresin bıze savas acması ıcımızde kı pasıf hesapları mısleselerde ıstatıstıkde one gecselerde sonra bunu kapadık hatta öne gecildi
aresın kıta52 53 42 43den atılarak sadece ben ve 2 3 oyuncunun kıta 44de ares sınırında koylerı vardı orada koy vermeyerek onune tıkanmasıyla savas kıtlendı. kısısel olarak arkadaslarım o savasda ıyı destekledı onlarada tesekkur ederım. dejavu da dahıl olarak savasa yok olmasını hızlandırdı. o sırada koy alımını durdurdum kım alırsa alsın yaptım balıklarda koylerden kapmak ıcın arese daldılar beklemeyı tercıh edebılırler yada mut roara dalabılırlerdı buda onların tercıhı. derken dejavuya gectım koylerımı dejavuya basladım toplatmaya bu da benım tercıhımdır bundan rahatsız olan balık oyuncuları da ergun de dahıl tam sayısını bılmıyorum 5 mı 10 mu koy aldılar benden dejavu klanından arkadaslarıma koylerı toplattıgım ıcın. bundan rahatsız oldular. olabılır saygı duyarım
sonra basladı balık savaşı hem ıssızlık hem de validemin rahatsızlıgından dolayı mecburen sureklı evdeydim. o yuzden bırazcık aktıf oldum savaşta. bana inanıp beni klanlarına davet etmişler benı geç arkadaşlarımı da dahıl etmısler o yuzden savaslarında elımden gelenı yaptım . forumlarında roara vuralım dıyenlerden olmayıp mısafırperver yaklaşımından dolayı dejavu aılesıne tesekkurlerımı ıletırım. inş başka dunyalar da beraber oynama fırsatımız olur.

32. world de emegı geçen herkese teşekkür ederim. bu oyun dostla düşmanla oynanıyor. dusmanın gercekte dusman olmadıgını bılerek her worldde oynadım.


he bu arada dunya da durumum budur heralde 1000 koy yaparım . koylerım dejavunundur.
Puan: 7.235.654
Sıra: 47
Yenilen rakipler: 107.007.588 (17.)
Klan: D3J4VU

 

DeletedUser58681

Ziyaretçi
Bence yeterince aciklayici bi yazi olmus emeklerin icin tekrar tesekkurler kardesim
Dipnot:bizim zaten iddamiz yok diye belirtmemize ragmen forumlarinda roari temizleyelim diyen hamsilere inadina savasiyorum bu dunyada(1 2 oyuncu haric)
 

DeletedUser57657

Ziyaretçi
Kankilerim siz sizin icin dogru olan karari aldiniz . tugaycim sana ozeldende dedigim gibi kesinlikle sizin bi sucunuzda yok sizlik biseyde yok . mesele burda dejada bitiyordu . neyse acmicam o konulari tekrar . olan oldu biten bitti .
Ama sana tesüf ederim :( biz koy kapma pesinde olsaydik kapabilcegmiz onca koy vardi ama kapmadik zamaninda . dejanin bizE demesiyle girdik bizde arese . bunu biliyosun ;)
 

**BayRam**

Ağır Atlı
Tepki puanı
614
daha savaş başlamadan bariz bildirdim egemene daha müttefikken hamsiler dejavu ile güvenme dedim bak bu şimdi toz pembe gülücükler diye ama işte kelimeler artık kifayetsiz kalıyor dejavu üzerinde bende yaşadım müttü dosttu ama world kapatmaya geliince satamicağı klan yoktur geçmiş olsun beyler buraya kadar direnmeniz bile takdir edilecek cinstendi :)
 

Vigilaante

Kılıç Ustası
Tepki puanı
94
biz koy kapma pesinde olsaydik kapabilcegmiz onca koy vardi ama kapmadik zamaninda.

Siz hala hikaye anlatmaya devammı ediyorsunuz :D köy kapma peşinde değildin madem ne diye eşkiyadan vs kalan bırakan oyuncuları nefessiz topladınız hatta klana aldınız ? vuruncada vay efendim intlişmi vir irimizdi dediler... çok konuşuyorsun ama bir artın yok manasız gerçek dışı konuşuyorsun...
 
Üst