EFENDi

  • Konuyu başlatan september
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser

Ziyaretçi
upload_2016-11-25_22-43-41.png

Eveeet :) EFENDi'yi kimse açmamış, yazmıyayım dedim ama dayanamadım yine :)

Orjinal EFENDi, İ si küçük olandır. Diğerleri taklit üründür bunu okuduktan sonra dikkat etmenizi istiyorum :)

Klan kuruculuğunu Naim abi ( islambey )'in yaptığı sadece efendiliğin aşılandığı bir topluluktur. Bir kere o ortamda bulunan diğer tüm ortamlara küser :)

Klasik şu profil yazısı naim abiye aittir.

'' Sana 500 milyon puan versem adam olur musun ''

Size sadece bir tane hikaye anlatmak istiyorum. Yaşanmış bir efsane.. EFENDi ekibinin w13'ü terk etmesinin sebebi. Gerisi size kalmış :)

w13 de , Pusula, Cellat, Aztek ve Efendi klanları son 4 klan olarak kalmıştı. Efendi klanı olarak pusula ile savaş halindeydik. Aztek ve Cellat bizim müttefiğimizdi, Ama Aztek-Cellat kendi aralarında düşmandı. Sonrasında pusula klanı savaşta mağlup oldu ve bırakma kararı aldılar. Pusula klanı bittikten sonra biz yönetimde kendi aramızda kalan 2 dost klandan hangisi ile finale gideceğimizi tartışıyorduk. Kimileri Aztekle birlikte cellatı silelim diyordu. Kimisi ise Cellatla ortak olup Azteki silelim diyordu. Oyundaki en online ekipde bizimkiydi. Ben o zamanlar 16 yaşındayım ama gerek naim abiye gerekse kebabevi ( oğuz ) , orclider ( emre ) , yunusemre007@, fearless02 ( ümit ) yönetime kendimi kanıtlamış biri olarak bende forumda çok konuşanlardan biriydim. Herkes yorumunu yaptı ve bir karar alamadık. Çünkü ikiside dosttu ve arkadan vurmak yakışmazdı. Diğer 2 klanda bizden haber bekliyordu birbirleri ile düşman oldukları için bizi yanlarına çekmek istiyorlardı.. En sonunda naim abinin fikri soruldu.. Hesapları siliyoruz burdan alnımız ak ayrılıyoruz dedi. Herkes hesaplarını sile aldı. Aztek ile Cellat savaşmayıp anlaştılar :D Cellatın biçok üyesi o zamanlar online olmadıklarından hesapları silindi.. Dünyadaki bütün herkes 100 üye olarak Aztek'te toplandı, dünyayı Aztek kapattı :) Aztekde o zamanlar oyunla ilgilenen birtek QuietForce ( engin abi ) vardı.. Onun dışında 1. bitirmeyi hak eden yoktu açıkcası.. Burdan selamlar tekrardan unuttuğum bütün EFENDi ailesine..

Efendilik Allah vergisidir. Sonradan kazanılmaz diyerektenn EFENDi'lik dik durmaktır. Hak'ka girmemektir diyorum. Ben Efendi mi sizle paylaştım okumak size kalmış :))
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
Ben de yazı hazırlamıştım da bunu geçebileceğimi düşünmüyorum =)
Güzel yazmışsın. Ellerine sağlık =)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Yasin sağa sola sataşmaktan yazabildigini öğrenmekte güzel :)) :p

Ellerine sağlık.:)
 

DeletedUser63152

Ziyaretçi
Eline sağlık oyna başladığım ilk klan ilk ortam hala öylesine denk gelmedim :) Çok güzeldi oyna anlam katan dostlardır.
 

DeletedUser2733

Ziyaretçi
naim abiyle w4 de oynamıstım işlerimden dolayı oyuna zaman ayıramıyordum elımde guzelde bır hesap telefon acıp oynamıyorsan hesabı oynayan bırıne verelım dedı hıc tereddut etmedım ...cunku cok guvendıgım bu oyundakı nadır ınsanlardandır ..
 
Üst