8.59 Sürüm Güncellemesi

  • Konuyu başlatan DeletedUser36909
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser36909

Ziyaretçi
v8.59 Sürümü

Sevgili oyuncular, yeni sürümümüz 8.59, 25 Ekim Salı günü saat 12.00-13.00 arasında sunucularımıza yüklenecektir. Bu güncelleme casusluk sisteminde ve premium değişiminde bazı geliştirmeler içermektedir . Her zaman olduğu gibi güncelleme boyunca dünyalara erişimde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Güncelleme hakkındaki fikirlerinizi buradan paylaşmayı unutmayın.

Değişiklikler


CASUS DEĞİŞİKLİĞİ

Daha rahat anlaşılabilmesi için casusluk sisteminde bazı değişiklikler yaptık. 3 kademeli araştırma sisteminde güncellemeden sonra casusluk sisteminde -araştırma seviyesine bağlı olarak- casuslar askerleri, binaları, hammaddeleri ve dışarıdaki birlikleri gözlemleyebilir.

Bunun dışında, eğer şövalye eşyalarla birlikte aktifse casuslar askerleri, binaları ve hammaddeleri gözlemleyebilir. (Dışarıdaki birlikler ise Halid'in Dürbünü ile). Diğer tüm durumlarda casuslar askerleri, binaları, hammaddeleri ve dışarıdaki birlikleri gözlemleyebilir. Sadece birliklerin gözlemlendiği eski ayarı kaldırdık.

PREMİUM DEĞİŞİM GELİŞTİRMESİ


Gözlemlerimize dayanarak Premium Değişim sisteminde bir kaç küçük değişiklik yaptık. Başlangıçtaki değişim stoğunu ve kapasitesini arttırdık. Artık yeni değişim stoğu 25 bin, kapasitesi ise 50 binde başlayacak. Eskiden stok genelde dolu oluyordu ve değişim yapmak pek mümkün olmuyordu. Artık stok doluysa ve değişim yoksa kapasite zaman içerisinde yavaş yavaş artacak.

Gelecek güncellemelerde marketle ilgili bir kaç geliştirme daha bekleyebilirsiniz!

DİĞER GELİŞTİRMELER

Artık kapalı olan bir başlıktaki yazı için de teşekkür butonunu kullanabileceksiniz.
 
Üst