Gözetleme Kulesi Hakkındaki Görüşleriniz

  • Konuyu başlatan DeletedUser36909
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser614

Ziyaretçi
Herkes gözetleme kulesine karşı bir duruş sergilemiş sanki ama wikiden baktım da şöyle bir durum var, ilk seviyede 500 nüfus ve yaklaşık 12k üstü maden istiyor her birinden. kolay kolay başlarda yapılamaz. ayrıca saldırı menzile girdiği zaman etiketlenecek ve yine misyoner yola çıkınca menzile girdiğinde şahmerdan gözükebilecek. 20. seviyede 15 mesafe olmalı ki çıktığı gibi görsün ama onda da madenler 270k üstü ve toplam nüfus 11k oluyor. yani yeni bina güzel ama zaten çok pahalı ve nüfusu da çok fazla.oyunu, dünya başında etkilemez. dünyanın ileriki aşamalarında etkiler onda da klan oyuncuların yapacağı stratejilere bağlı olarak sınır savaşlarını çok güzel etkiler ve anlamlı olur savaşlar.Oyuncular 1kat daha ilgi göstermeli.

Bir noktada hatan var. Kulenin menziline girdiğinde kule işaretlemesini içindeki birime göre yapıyor. Yani süre hesaplayıp şahmerdan olarak gözükme gibi bir durumu yok. Eğer misyoner geliyorsa misyoner diye etiketliyor ki gelen diğer birimlerin büyüklüğünü bile gösteriyor. Yani bir nevi kami geldiğinde işaretleyip kırmızı renkli balta oluşturuyor.
Zaten tanıtım başında da oyunun orta ve ileri safhaları için diye belirtilmişti fakat büyük bir kesimin burayı okumadığını düşünüyorum. Yoksa bu kadar tepki bana da göre de fazla.
 

DeletedUser47511

Ziyaretçi
oooo senin dediğin gibiyse hatamdır.öğrenmiş olmam çok iyi oldu bunu. desene tam tamına etiketliyor :/
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
tam tamına etiketliyor :/
Süper söylerim :cool:

Dünya ömrünü uzatacak gibi duruyor kule =) Kilise gibi stratejik yerlere yapmak gerekiyor artık düz oyun olmaktan biraz çıkıyor galiba =)
 

DeletedUser60287

Ziyaretçi
Ama gördügüm kadarıyla fake olayını bitirmeye çalışıyor gibi geldi bu sistem bana daha cok yeni oyunculara yarıycaktır.
Gözetleme kulesi olan köye fake bile atsak o ordunun boyutunu görme işi cok saçma olmuş oyuna zevk veren şey zaten fakelerin ne oldugunu bilmemek ne çıkıcagını tahmin etmektir.

Demin söyledigim şeyleri geri alıyorum çok saçma bir uygulama olmuş inş her dünyada olmaz...
Bu adam ne diyosa katılıyorum bi dunya boyle açılıcaksa peşinden gelenin bu kurallar olmadan klasik şekilde olması lazım harbi çok soğutuyo 37.d den başliyim dedim klan dışı destek atamıyorsun bu ozellik beni nefret ettiriyo neyse dedim diğerlerine bakiyim teee 33.d ye kadar hep klan dışı desteksizlik kuralı geçerli bende 33den başladım..
 
Üst