Gözetleme Kulesi Hakkındaki Görüşleriniz

  • Konuyu başlatan DeletedUser36909
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser36909

Ziyaretçi
Gözetleme Kulesi hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altından bizlere iletebilirsiniz.​
 
Son düzenleme bir moderatör tarafından:

DeletedUser614

Ziyaretçi
İlginç olmuş. Eskiden misyoner yakalamak için çevrimiçi olmak gerekiyordu. Uygulama çıktıktan sonra saldırı geldiğinde bildirim geliyordu. Artık uygulamaya bile gerek kalmıyor. 10-20 saat sonra bile eğer kulenin menzilinden misyoner geçerse haberi olacak. Saldıran taraf için pek iyi gözükmüyor ama saldırı oynayıp savunma yapmak zorunda olacaklar için çok yararlı olacak.

Bir de bir iş yaparken aklı oyunda kalacaklar için ilaç gibi bina olmuş.
 

DeletedUser47380

Ziyaretçi
Son zamanlarda çok fazla güncelleme geldi oyun değişik bir boyuta geçti şovalye güncellemesi harita ve menünün yeni görünümü vs ama bu son yenilik eğer bundan sonra her dünya için geçerli olucaksa ( klise gibi bazı dünyalarda olucaksa orası ayrı ) normal dünyalarda bir tat tuz iyice kalmaz diyorum ben klasiklerde yetersiz kalıyor düşüncesindeyim güncellemeri sevmeyenler için bir düzenleme yapılırsa herkes zevkine göre devam edebilir oyuna
 

DeletedUser62715

Ziyaretçi
Bazi ulke swlerinde oldugu gibi bu sekilde yeni bir ozellik eklenilecek ise 1 tane daha bildigimiz sekil dunya acilmasi veya birinin hizli birinin yavas olmasi gerekli. Ayni anda 2 world acan serverlerden ne eksigimiz var ? Bu sekilde oyuncularin ihtiyaclarini iyi karsilayamadiginiz kanaatindeyim.

Benden yana sikinti yok ben degisiklik seven bir insanim yahut klan arkadaslarima gelince olay degisiklik istemeyen bircok arkadasimiz var . bildigimiz sekil devam edelim diyenler var. Misyoner etiketlemesine gerek yok ben etiketlerim diyor adamlar. Etiketleyemesekde dussun koy sikinti yok diyenler var.

Sizin amaciniz oyuna yeni baslayacak olanlar icin guzellik bir ozellik eklemek ve yardimci olmak. Fakat oyunu bilen insanlara bu ozellikler bira ters gelmektedir. Dedigim gibi ayni anda 2 world acilabilir ve dunya acilma sureleri 2 ayda 1 ise 3 veya 4 ayda 1 olabilir .

Hatam varsa affola..
 

FollowME

Casus
Tepki puanı
366
Saldıran için berbat ama savunan için çok güzel. Yat 20 seviye gözcü kulesi yap misin girişine 8 saat kala gör at arayı için rahatlasın. Artık 4 köyden 4mis yada 5 ten 5 mis çıkacaz başka çare yok. Birde şöyle ct taktik olur misleri çok yakından çıkacaz nasıl olsa sistem mis diye söylüyor
 

DeletedUser58862

Ziyaretçi
Sistem Güzel ancak diger arkadaşlarında da dedigi gibi her dünyada aynı sistem olmamalı diye düşünüyorum.
w37 de bu varsa w40 a kadar olmamalı diye düşünüyorum.

Her dünya kendince farklı olmalı yavaş hızlı klandışı destek kapalı açık şekilde ayarlanmalı.

Bu şekilde her oyuncu bekledigi dünyalarda oynaya bilmeli..
 

DeletedUser58862

Ziyaretçi
Ama gördügüm kadarıyla fake olayını bitirmeye çalışıyor gibi geldi bu sistem bana daha cok yeni oyunculara yarıycaktır.
Gözetleme kulesi olan köye fake bile atsak o ordunun boyutunu görme işi cok saçma olmuş oyuna zevk veren şey zaten fakelerin ne oldugunu bilmemek ne çıkıcagını tahmin etmektir.

Demin söyledigim şeyleri geri alıyorum çok saçma bir uygulama olmuş inş her dünyada olmaz...
 

DeletedUser62715

Ziyaretçi
Hele bi world acilsin bakalim bi onada bi yol bulunur illaki :)
 

DeletedUser59476

Ziyaretçi
fake nin ne önemi kaldı emek verenin ne anlamı kaldı iyice saçmaladılar yemeğin tadı olsun diye tuz atmak yerine tuza yemek attılar tadsalar anlarlar oyuncuları
 

DeletedUser38381

Ziyaretçi
eğer böyle bir özellik geliyorsa buna anti olarak mislerin sadakatları artırılmalı o zaman 20-35 arası değilde 30-50 arası olsun bir şekilde olayı eşitlemeniz lazım yoksa çok kan kaybeder oyun.
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
Gözetleme Kulesi

Burada kule hakkında gerekli bilgiler var.
Öyle basit bir bina değil. Her köye kurulabilecek özellikte bir bina da değil. 20. Seviyede toplam 11k nüfus işgal ediyor. Ayrıca istediği maden miktarı da gayet fazla.
Zaten oyunun orta ve son safhası için konuşuluyor. Kilise gibi iyi bir strateji belirlemek gerekiyor kurmak için.
 
Son düzenleme bir moderatör tarafından:

DeletedUser57233

Ziyaretçi
egerki herşeyi oyun yapacaksa bize ne gerek varki.
ben bu durumdan cok rahatsızım misi oyun atıyor şimdide etiketleme yapıyor birde mis arasını otomatik yapalım oynamaya gerek kalmasın bence.
egerki oyunda süre beklemeyeceksek gece kalkıp saldırıyı etiketlemeyeceksek oyunun amacı ne olacak acab.
yanlış anlamayın bence cok gereksiz bir uygulama
 

DeletedUser62742

Ziyaretçi
Eskiye nazaran çok değişmiş oyun. Zaten oyunun zevk verdiği nokta beceriler olduğunu düşünüyorum, zaman geçirmek, kafa dağıtmak ama gördüğüm kadarı ile zaten bizim yapmamız gereken şeyleri artık oyun geliştirilen özellikleri ile kendisi yapıyor bence zevki kaçıracak bir yenilik olduğunu düşünüyorum.
 

DeletedUser33303

Ziyaretçi
artık geceleri uyumayalı mis gelir saldırı gelir etiket koyarız derdide çıktı aradan saat başı alarm koyuyordum geceleri uyurken artık oyun sağolsun herşeyi otomatik yapıyor böyle ne zevki kalıcaksa bu işin yakında hesap yöneticisine mis arasını kilit olayını falanda eklerler tamamen oyun otomatiğe döner .
 

DeletedUser62742

Ziyaretçi
artık geceleri uyumayalı mis gelir saldırı gelir etiket koyarız derdide çıktı aradan saat başı alarm koyuyordum geceleri uyurken artık oyun sağolsun herşeyi otomatik yapıyor böyle ne zevki kalıcaksa bu işin yakında hesap yöneticisine mis arasını kilit olayını falanda eklerler tamamen oyun otomatiğe döner .
Katılıyorum size bu özellikler ileri götüreceğini zannediyorlar herhalde ama eski oyuncuları kaybediyorlar oyunu kolaylaştırarak yeni oyuncuları elde tutmayı hedefliyorlar büyük ihtimalle.
 

DeletedUser58684

Ziyaretçi
Bu şekilde özellikleri tribal wars2 ye götürün o zaman buraya dokunmayın bence. Amacınız oyunu tamamen paraya dökmekse çok yanlış bi şekilde ilerliyorsunuz. Tamam dökersiniz ama çokta oyuncu kaybedersiniz. Ya da yukarıda bir kaç kişininde dediği gibi her dünya yerine 3-5 dünya da bir koyulabilir ya da aynı anda 2 w açılabilir. Tabi karar sizin ama şuana kadar bi tane olumlu görüş ve beğenen görmedim..

#klanlaradokunmamayıs :D:D:D:p
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
Mayıs'a o konuda ben de kırgınım :p

Adamların amacı oyunun orta ve son aşamasında oyuna olan bağımlılığı ve harcanan süreyi kısaltmak gibi duruyor. Bence o kadar da kötü bir durum değil :p
 

DeletedUser47511

Ziyaretçi
Herkes gözetleme kulesine karşı bir duruş sergilemiş sanki ama wikiden baktım da şöyle bir durum var, ilk seviyede 500 nüfus ve yaklaşık 12k üstü maden istiyor her birinden. kolay kolay başlarda yapılamaz. ayrıca saldırı menzile girdiği zaman etiketlenecek ve yine misyoner yola çıkınca menzile girdiğinde şahmerdan gözükebilecek. 20. seviyede 15 mesafe olmalı ki çıktığı gibi görsün ama onda da madenler 270k üstü ve toplam nüfus 11k oluyor. yani yeni bina güzel ama zaten çok pahalı ve nüfusu da çok fazla.oyunu, dünya başında etkilemez. dünyanın ileriki aşamalarında etkiler onda da klan oyuncuların yapacağı stratejilere bağlı olarak sınır savaşlarını çok güzel etkiler ve anlamlı olur savaşlar.Oyuncular 1kat daha ilgi göstermeli.
 
Üst