cin klanları

  • Konuyu başlatan pasabey312
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser

Ziyaretçi
az önce açmış bulunduğumuz başlık adminlerce kapatılmıştır.

yeri burası değilmiş destek sistem ekibine ticket açmalıymışız. oraya açtık hiçbirşey olduğu yok.

yeri tam burası. neden kapatıyorsunuz hala? yıllardır haksız yere banladığınız her hesaptan sonra buraya başlık açanlara neden hep aynı tepkiyi veriyorsunuz? bırakında gerçeklir tüm klanlar oyuncusu görsün. belki burada kendiniz için sağladığnız çıkarın farkına varırlarda oynamazlar diyemi korkuyorsunuz?

az önceki forumu göremeyen arkadaşlar için tekrar özet geçeyim.

faruk2829

bu abimizin hesabı çalınmıştır. çalan kişi ile konuşmalarımızı yetkili arkadaşlara iletmiş bulunuyoruz fakat üstünü kapatmaya çalışıyorlar. özelliklede sherly bu admin kopyala yapıştır yaparak saçma sapan mesajlar veriyorlar. hesabı çalan adamla konuştuk. savcılığa suç duyurusunda bulunmayalım diye herşeyi itiraf etti ki suç duyurusunda elbette bulunacağız. bilişim suçlarına verilmek üzere metin hazırlandı.

birkaç adminin tanıdklarına çıkar sağlamasını engellemek adına lütfen sizlerde sessiz kalmayın.
 

DeletedUser29784

Ziyaretçi
moderatör arkadaşım, şu konu 2 gün şurda dursa forumunuz çökmez.
elbet buraya yazmak yerine ticket açmasını biliyoruz ancak ticket larımıza kopyala yapıştır cevaplar veriliyor ve konuşmamıza fırsat vermeden kapatılmaya başlandı artık ticket larımız.

yıllardır her dünyada ilk 10 da oynayan, her dünyada onbinlerce premium puan harcayan abimizin hesabı çalınıyor ve çalan kişiler tarafından adminlere küfür ediliyor.

böyle biri neden küfür etsin ? bunun mantığını yürütemiyor mu operatör arkadaşlar ?

onu da geçtik hesaba girilen ip adreslerinden anlaşılmıyor mu herşey ?
 

DeletedUser51598

Ziyaretçi
Peki globan ban atılan bir kişinin saldırıya kapalıyken hesabı dün bana atılan globalde niye böyle bir şey yoktu? Adaletinizi seviyim adminler.
 

Kubrick

Mızrakçı
Tepki puanı
94
Her şey bu kadar açıkken hala küçük oyunlar peşine düşüp bu sayfayı kapatmayın moderatörler.Size delil sunulmuş, adam itiraf etmiş.Klanlar aleminde faruk abinin operatörlere küfür edecek kadar düşmeyeceğini dost düşman dahil herkes biliyor.


Madem ilk seferde bir hata göremediniz.O zaman insanlara duymak isteyeceği cevapları verin.Hesabı tekrar inceleyin.Her şeyin çok açık olduğunu zaten sizde görüyorsunuz nedir bu kadar uzatmanın manası.


Ortada hırsızlık var hala ctrl+c ,ctrl+a
 
Üst