Bu kadarda olmaz azcik etik davranin

  • Konuyu başlatan *niddaayiz*
  • Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

DeletedUser

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar,

Pek foruma yazı da yazmak istemedim ama tüm bu şeylerin üzerinden biraz geçmek istiyorum.
Benimle ilgili herkes biliyor oyunu ağustos sonu gibi bırakacağım,o zamana kadar arkadaşlara destek olayım diye geldim ama benim açımdan üzüldüğüm konu arkadaşlarım bana destek oldu daha çok,keşke başlamasaydım diye de düşünmüyor değilim..

Oyun başı pre kullanılması konusu ben dahil bir çok kişi bunu yapıyor,maalesef oyun başı için haksız bir durum,ama benim gibi yaşını almış ve yağma için fazla vakit bulamayanlar içinde bir nevi genç arkadaşlar ile aramızdaki farkı kapatmanın bir yolu olarak görüyorum.Diğer türlü de zaman dezavantajından dolayı haksız bir durumda söz konusu olabilirdi..

Ancak kendi açımdan bilmenizi isterim ki pre ile kastığım ordunun reklamınıda şimdiye kadar yapmadım,oyun başı köyünü aldığım kişi bana tebrik mesajı attığında da ondan hep özür dilemişimdir,çünkü bu bir marifet değil,çok girmedim forumlara ama bu tip raporları gördüm ve üzüldüm.

Diplomasi konusuna klanda da hiç girmedim,çünkü 2 ay olacağım bir dünyada diplomasi planı yapmak kendi açımdan doğru değildi.

Benim diplomasi anlayışım tamamen savaşa göredir,klanı savaştırmayı severim.
Müttefiklik ise benim için çok özeldir ki söz verdiğimde de sonuna kadar tutarım,Allaha şükür bir kere sözümü yemedim klanlarımda yedirtmedi bana,sağolsunlar.

Şu an bulunduğum klan hariç her klan için bunu söylüyorum,bir sürü klan kurulmuş,tamam 35 kişi klan limiti ama ne yapacaksınız bu kadar oyuncuyu,nasıl gelişeceksiniz heryeriniz aynı klandan oyuncu olunca,bundan nasıl zevk alacaksınız,A-team bile 3.klanı kurdu ama binbürtürlü rica ile kuruldu o klan,bence çok gereksiz bir durum bu,ben diplomasi de olsam diplomasi yapmak isteyen klana klan sayını benimki kadar yap yoksa zaten olmaz derdim SA yada Müt.

Yazıları okudum,exp ve paşa yı ilgilendiren bir durum bu,neticede bir anlaşmazlık var ise onların çözeceği bir durum.

Asıl benim konuşmak istediğim konu başka;
Dünya özelliği klan dışı destek yok yazıyordu,en son klan dışı destek olmayan dünya w31 ve orayı 3 klan birleşerek kapattık,
O dünyanın en güzel özelliği oyuncu klandan çıkınca otomatik olarak desteği geri dönüyordu,
Açıkçası ben de burada w31 ile aynı özellik var diye düşünüp geldim diğer türlü olsa buraya da başlamaz soranlara da gerek yok derdim,O özellik sayesinde multi hesaplar denen olayın %90 ı ortadan kalkmıştı,klan üye sayısı 50 idi ve açıkçası multi hesaplar ile kimse uğraşamıyordu o yüzden.

Ama burada desteği atıyorsun önce sonra istersen düşman klana geç yada klansız kal..
Klan dışı destek yok uygulamasının kaç tane uygulaması var artık,
bundan sonra dünya başlarken w26 sistemi yada w31 sistemi diye yazılsın bari,
madem desteği attıktan sonra klan değiştirebiliyorsun ,neden klan dışı destek yok ile de uğraştırıyorsunuz insanları,
normal worldden ne farkı var,
sadece klan dosyasına baksın oradan bulurlar mantığı ise niye herzaman bu insanları bir şeyler ile uğraştırıyorsunuz.

Şu oyunda temiz bir dünyada herkes için adaletli şekilde oyun oynansın istiyorsanız gerçek anlamda klan dışı destek yok uygulaması her dünyada olmalı ,diğer türlü başkasının yada rakiplerinin yapabileceği bir şeyi diğer klanlarda yapayım diye uğraşıyor, böylece ellerinde hergün tor browser uygulaması olan bir çok kişi günde neredeyse 10 hesaba bakıp destek yetiştiricem diye uğraşıyor,nedeni de çok basit çünkü rakibinin de bunu yapabilme ihtimali..

Ondan sonra burada insanlar birbirine giriyor,yok sen multicisin sen şöylesin böylesin,
Sizleri bu hale sokan sizler değilsiniz maalesef bu oyun kurallarını ortaya koyanlar.
Sizlere açık kapıları veriyor ve sizlerde bunları kullanıyorsunuz,çok basit bir hata yapmadığınız sürecede yakalanmıyorsunuz.
Oyun çok güzel ve yıllardır çok zevk aldım,sizleri ,arkadaşlarımı,rakiplerimi dahil tanımaktan çok zevk aldım,
inşallah yakın zamanda bu oyuna yakın daha adaletli bir oyun ortaya çıkar hep beraber birbirinize güven duyacağınız bir yerde oynarsınız.

Sevgi ve Selamlarımla
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Konu amacı dışına çıkıldığı için kapatılmıştır. Özel mesajdan iletişiminizi devam ettirebilirsiniz.
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst