Komutan

  • Konuyu başlatan DeletedUser49742
  • Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

DeletedUser59316

Ziyaretçi
Aday oyuncu: ChosnieLs

Gerek verdiği komutlarla gerek bize yaptığı abilikle ve bize yaptığı destek ile kesinlikle baştacıdır. Onun söyledikleri size başta uymaz belki ama sonunda haklı o çıkar. Bu sefer kaybettik hiç dedirtmedi bize... thumbup
 

DeletedUser59318

Ziyaretçi
Adayım Oyuncu: Savaş-Sanatı

Detaylı Açıklama :


2015 yılı içerisindeki sürece bakacak olursak kısa dönem önce kapanan W22 Serverinde gecen sene gelişen ve hızlı kapanmasına giden yoldaki bütün stratejik hamleler ve birlik beraberlikle oyuncuları tek çatıda toplayan oyuncudur.

W22 incelendiğinde FEAR klanı olarak belli bir as kadrosu olmamasına ve w22 ye hemen hemen 2 ay geç başlamamıza rağmen küçük bir klanı önce bölgesel bir güç haline getiren daha sonra bölgesel stratejilerle güçlü rakiplerinin hedefi olmaktan uzaklaşmayı başarmıştır.

İlerleyen süreçte W22 deki klan sayısının azalması ile doğru tarafta olmasını bilmiş ve FEAR klanını yoktan var etmiş çevre ve düşman klanlarından aldığı oyuncular ile bu platforumun bir oyun olduğunu herkese hatırlatarak sıcak bir ortam ile sağlam bir klan olma yolunda ilerlememizi sağlamıştır.

Daha sonrasında Mevcut FEAR klanından 2-3 kat oyuncu sayısı ve bölgesel hakimiyet açısından büyük bir klan olan KMA Klanıyla savaşmak zorunda kalacağımızı anlamış ve bunu kendi lehimize çevirmek adına hamlelerine 2-3 ay öncesinden başlamıştır.Bu çerçevede çevre Klan liderleriyle ciddi görüşmeler yapmış satranc tahtasında oyunu kendi lehinee çevirmiştir.

İnancı her zaman W22 yi tek bir klanın kapatmaması gerektiğini olmuş, bunun yerine hakeden ve çok ciddi emek vermiş kişilerin herkim kim olurlarsa olsunlar W22 serverinde son ismi kalan kişiler olmasına şans verilmesi gerektiğini savunmuş aksini düşünen oyuncuların W22 içerisinde yokedilmesi için çabalmıştır.

2015 Yılı içerisinde gelişen olaylarla beraber Söz konusu KMA klanı dışında kalan bütün W22 klanlarını dost-düşman ayrımı yapmadan ve kendi aralarındaki dost-düşman ilişkilerinide iyileştirerek herkesi tek bir çatıda toplamayı ve güçlü bir ittifak oluşturmayı başarmıştır.

Birbirlerinden tamamen kopuk ve zamanında oyun gereği birbirleriyle savaşmış hatta çoğunun bireysel anlaşmazlığı olan birçok klanı W22 kapanışına kadar tek çatıda tutmak kolay olmasa gerektir.

Neyseki W22 kapanmasından 6-7 ay öncesinde normal şartlarda ittifak içerisindeki hiçbir klanın tek başına savaşması durumunda kazanamayacağı bir savaşı W22 Oyuncularının Tek çatıda Toplanmasıyla Kazanılmış Worldün hemen hemen yarısına hakim bir klan olan KMA klanı dağılmıştır.

Savaş-Sanatı amacı ve savunduğu görüşten taviz vermemiş Savaştıkları klandaki emek vermiş ve kendilerine katılmak isteyen oyuncuları aralarına alınmasına müsade göstermiş buna rağmen birçoğu kendini tekrar toparlayıp klana savaş açmasına olmasına rağmen kendisine inanan samimi KMA oyuncularının onlarla devam etmesini sağlamıştır.

W22 nın son büyük savaşından sonra kapanışa giden yolda 6-7 geçmiş DFA klanının her üyesinin gerçekten samimi-dürüst ve açıksözlüce birbirine inanmasından dolayı hızlı bir kapanışa gitmiş çıkar ayrışmasına uğramadan 1 yıl 9 ayda gibi bir sürede World Kapanmıştır.


Söz konusu W22 serverindeki DFA klanı incelendiğinde bünyesinde ANT-FEAR-DUMRUL- KMA ve birçok Klanın oyuncularının olduğu anlaşılabilir.

Sanırım klanlar serverleri arasında birbirinden kopuk birçok insanın birarada tutulduğu ve serverin son savaşında dahi iyi niyetini kaybetmeyen ve rakip oyuncuları bünyesine alan bir klan çok azdır.Bu durum Farklı kişiler tarafından her nasıl yorumlanırsa yorumlansın.W22 bu zihniyetle kapatılmıştır.


Tabiki W22 kapanışında farklı alanlarda birçok oyuncunun çok fazla emeği geçmiştir fakat Savaş-Sanatı W22 de bütün dengeleri değiştiren ve koruyan kişi olmuş ve 2015 yılı içerisinde sanırım İttifak liderliğinde bundan daha büyük bir başarısı olan oyuncuda yoktur bu nedenle onu aday gösteriyorum.Oyuncu ismine yakışır yöneticiydi.

Teşekkür ederim :)
 

DeletedUser59317

Ziyaretçi
Aday Oyuncu: ChosnieLs

Ciddi anlamda klanına pozitif enerji sağlayıp kısa zamanda büyük işlere imza atması gerçekten iyi bir oyuncu sağlam bir dost ve çok iyi bir komutan olduğunu gösterir. Bazı Arkadaşlarım onlar konuşur bunlar yapar demiş.(Sadece izleyin) :)
 

DeletedUser59050

Ziyaretçi
Aday Oyuncu: ChosnieLs
Sebep: Öncelikle bir yönetici olarak oyunculara göstermiş olduğu saygılı ve seviyeli tutumuyla kendinden büyük veya küçük herkesin verdiği komutlara uymasını sağlayabilmesi nasıl iyi bir klan yöneticisi olur sorusunun Chosniels en güzel cevabı olmuştur. Oyun içerisinde göstermiş olduğu özveri ve çaba, planlamasını ve organizesini yapmış olduğu operasyonlardaki başarısı gerçekten takdire şayandır. Chosniels bu oyunun bütün dünyalarında örnek gösterilebilecek oyuncu ve yöneticidir. Kendisine göstermiş olduğu saygı, özveri ve çabasından dolayı teşekkür ederim.
 

DeletedUser47380

Ziyaretçi
aday oyuncu : xaero

sebep : köklü olarak görülen her klanla mutlaka bir iletişimi olan, herkesin sevdiği saydığı yazısından kimsenin birşey anlamayıp bulunduğu klanda 10 tane kuş dili bilen oyuncu bulundurulan ihtiyar ama huysuz olmayan abimizdir :) kısacası şu oyunda ben bu adamı sevmiyorum diyecek kimsenin olmadığını düşündüğüm tek insandır
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Aday oyuncu: Despi.
Sebep: Ben son 3 worlddür kendisinin komutasındayım, gerek diplomasi hamleleri gerek üstüste uykusuz gecelerimiz gerek klandaki pasif sayısının artışı sebebiyle, oynayan oyuncuları daha fazla mağdur olmasın diye verdiği tüm emeklere rağmen hesabını sile alabilecek, her seferinde de arkasından 150 kişiyi getirebilecek bir lider. ARKANDA BAĞIRAN BUNCA KARDEŞİN...
 

DeletedUser59285

Ziyaretçi
Aday Oyuncu : Despi.
Sebep: Alarm Klanı için gösterdiği hassasiyet. Oyuncularına verdiği önem operasyonlar için uykusuz kaldığı geceler vs vs.
 

bolubjk*

Ağır Atlı
Tepki puanı
1.356
Aday : unnss.

Sebep: Hem kişisel başarı, hem iletişim hemde saygınlığı ile bu konuda ünsalı her zaman başka kefeye koyarım.
Bu başlık için başka adaylarımda vardı aslında; bizim tutti furitti tutenstein, ucanzi sercan, her ne kadar uzak durmaya çalışsada auch-advocate sefa, geçmişin tozlu raflarından bir hatıra NaRTsOsRiKuA vs...

Ama yinede ilk tercihim olarak ünsalımı aday gösteriyorum :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Aday: Adam Smith
Sebep: Arrow'u kurduğu zaman yaptığımız op'larla herkesi bir anda sıralamada ilk 100'e 200'e taşıdı, bi gecede onlarca köy alıyorduk, bunlar da hiç kayıp vermeden. birlikte oynadığım süre boyunca da onun klanında samimiyet olarak güzel bir ortam buldum. liderlik olsun, op olsun, klanlar bunlar demek zaten, severim de kendisini. adayım da o.
 

DeletedUser57893

Ziyaretçi
Aday Oyuncu:Cemhan1

Sebep: Sayısız sebebi var ama örnek göstermek gerekiyorsa w11'i kapatırken elde ettiği başarılar bile yeterlidir.
 

DeletedUser39300

Ziyaretçi
Aday: Sirvale
Sebep: Ben aktif bir hesabı olmadan klan yöneten başka bir klanlar oyuncusu görmedim. Hesabı olmadığı halde operasyon ayarlayıp sonuçlarını sesli konuşma programları aracılığıyla an be an takip eden klanının 1. üyesinden sonuncu üyesine kadar hepsini tanıyıp muhabbet eden oyunda bazı hırslarını yenmiş ve sadece kendisini takip edenlerin emekleri için çaba sarf eden klanlar aracılığı ile tanıdığım bir arkadaşımdır.
 

DeletedUser12300

Ziyaretçi
ADAY : Bolubjk
SEBEP : Her yaptığı şeylere rağmen sevilmesi, Samimiyeti, Pozitif biri kimse oyundaki pasifliği haricinde bir laf söylememiştir. Düşmanları bile.
Sevgiler
 

DeletedUser54277

Ziyaretçi
Aday Oyuncu: Pro M@xi.
Sebep: Bir klan başkanında olması gereken diplomasi yetenegi, strateji bilgisi, düşman klanlar ilgile ilgili yaptığı çözümlemeler.
 

DeletedUser32837

Ziyaretçi
Aday oyuncu : Ucanzi

Sercan abinin rakipleride olsa bence bu oyunda ekibini getirdiği zaman en güzel sekilde yönetiyor , en güzel savasları veriyor , en güzel kesimleri , en güzel opları vsvs nice oyun liderliği
Ekibi ayakta tutması , ekibi ne kadar az olursa olsun o ekip ile basarı saglaması benım gözümde sercan abiyi komutan olarak gösteriyor :)

Rakibi ise bana göre bolubjk :) Ama mehmet abi oyuna biraz daha özel hayatı nedeniyle ilgilenemiyor ; gönlümün komutanı o oluyor :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Aday oyuncu : Ainublade

Sebep : Aslında buraya yazacak farklı meziyetlere sahip çok arkadaşım var. Ama ben ters köşe yapıp bambaşka bir oyuncuyu yazmak istedim. Ainublade'in ismini ne zaman görsem aklıma Fahrettin Türkkan gelir. Oynadığı 3 dünyada da oynama fırsatım oldu. Umarım klanında bulunan arkadaşları alınmaz ama operasyon performansı ve ekip büyüklüğü olarak favori klanların kaplan olduğu yerde anca kedi olabilecek güçte bir ekibe sahip. Çok zayıf bir ekip. Gerçekten inanılmaz zayıf. Arada yapılacak karşılaşmalar Real Madrid - Sivasspor maçı hüviyetinde. Hiç şans vermezsin. Fakat onurlu mücadele denilen şey var ya, son köye kadar direnç ve motivasyonu kırmadan tüm klan oyununu oynar. Hepsi kurucularına sonuna kadar saygı duyar ve kazanmak için diplomasi olarak değil klanın işleyişinde hep bir güncelleme yapıp şartları sonuna kadar zorlar.

Ekibiyle birlikte .org'taki güçlü klanlardan birinin bir parçası olsa ya da kendi dişine göre rakiplerle savaş halinde olsa nasıl bir performans sergileyeceğini çok merak ettiğim bir kurucudur. Keşke benle aynı klanda oynasa diyerek konuyu noktalıyorum. Ve komutan olarak ''ballon d or'' için Ainublade'i aday gösteriyorum.
 

DeletedUser55217

Ziyaretçi
aday oyuncu:Ucanzi
sebep: inanılmaz bi kazanma isteği,çabası ve azmi var :D
 

DeletedUser57249

Ziyaretçi
Aday : Nail Erda
Sebep; Komutan tanimina uyan nadir isimlerden.
 

DeletedUser58960

Ziyaretçi
aday oyuncu : Nail Erda

Sebebi: w30 da önceleri rakip, sonraları müttefik ve şimdi de aynı klanlar grubunda oynadık.. 8 klanı aynı anda yönetmekteki başarısını hep takdir ettim.. yönetim ekibi ile olan diyalogları ve operasyon hazırlamadaki başarısı ve motivasyon enjektesini de göz ardı edemiyorum.
benim adayım Nail Erda'dır.
 

DeletedUser28743

Ziyaretçi
Aday oyuncu:Nail erda Sebebi;klanı için her türlü fedakarlıktan çekinmeyen yeri geldiği de gece gündüz uyumayan kelimenin tam anlamı ile bir lider fedakar komutan
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst